Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας

Diorismos.gr
Στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας
Στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας ΕΔΥΤΕ προκειμένου να υποστηρίξει δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, απαιτείται να στελεχωθεί από ισχυρές επιστημονικές ομάδες εξειδικευμένων στελεχών με αυξημένες δεξιότητες.

Για το σκοπό αυτό προέβη σε ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η εξειδίκευση των απαιτούμενων προσόντων γίνεται στην φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής . Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοικτή με συνεχή αξιολόγηση των βιογραφικών που θα υποβάλλονται μέχρι τέλος του 2019 (31.12.2019). Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την Ηλεκτρονική Φόρμα Υποψηφιότητας υποβάλλοντας το Βιογραφικό τους Σημείωμα.

Τα βιογραφικά και οι αιτήσεις που θα συγκεντρώνονται θα αξιολογούνται μετά το πέρας κάθε ημερολογιακού μήνα και μέχρι το τέλος του έτους (2019). Η ΕΔΥΤΕ θα αξιολογήσει το σύνολο των αιτήσεων που θα υποβληθούν, με βάση τις υπηρεσιακές της ανάγκες, χωρίς να δεσμεύεται ότι θα προβεί υποχρεωτικά σε επιλογή υποψηφίων, που θα υποβάλουν αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης αυτής. Οι επιλεγέντες ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια, αυτά της αρχικής καταγραφής και αξιολόγησης των τυπικών προσόντων των υποψηφίων και αυτό της συνεντεύξεως που θα ακολουθήσει. Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να συμπληρώσει την Ηλεκτρονική Φόρμα Υποψηφιότητας (https://survey.grnet.gr/index.php?r=survey/index&sid=982695&lang=el) και να επισυνάψει σε αυτήν Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρονται λεπτομερειακά η επαγγελματική εμπειρία στις συγκεκριμένες υπηρεσίες που έχουν υπηρετήσει οι ενδιαφερόμενοι καθώς και τα σχετικά αντικείμενα που έχουν χειρισθεί (προτείνεται να χρησιμοποιηθεί το πρότυπο europass).

Υπενθυμιζεται ότι το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας ΕΔΥΤΕ έχει προβεί σε και πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση από το δημόσιο τομέα. Διαβάστε περισσότερα στο Αποσπάσεις στο Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Πρακτική άσκηση για 100 άτομα στην ΕΥΔΑΠ
Προσλήψεις 58 Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών σε 47 Δήμους
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 187 θέσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» - Πώς να κάνετε αίτηση
Προσλήψεις 36.500 ατόμων σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα
Προσλήψεις προσωπικού στον ΕΟΔΥ
Προκήρυξη για 15 θέσεις Ανθυπολοχαγών Στρατιωτικών Δικαστικών Γραμματέων