Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας

Diorismos.gr
Στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας
Στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας ΕΔΥΤΕ προκειμένου να υποστηρίξει δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, απαιτείται να στελεχωθεί από ισχυρές επιστημονικές ομάδες εξειδικευμένων στελεχών με αυξημένες δεξιότητες.

Για το σκοπό αυτό προέβη σε ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η εξειδίκευση των απαιτούμενων προσόντων γίνεται στην φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής . Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοικτή με συνεχή αξιολόγηση των βιογραφικών που θα υποβάλλονται μέχρι τέλος του 2019 (31.12.2019). Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την Ηλεκτρονική Φόρμα Υποψηφιότητας υποβάλλοντας το Βιογραφικό τους Σημείωμα.

Τα βιογραφικά και οι αιτήσεις που θα συγκεντρώνονται θα αξιολογούνται μετά το πέρας κάθε ημερολογιακού μήνα και μέχρι το τέλος του έτους (2019). Η ΕΔΥΤΕ θα αξιολογήσει το σύνολο των αιτήσεων που θα υποβληθούν, με βάση τις υπηρεσιακές της ανάγκες, χωρίς να δεσμεύεται ότι θα προβεί υποχρεωτικά σε επιλογή υποψηφίων, που θα υποβάλουν αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης αυτής. Οι επιλεγέντες ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια, αυτά της αρχικής καταγραφής και αξιολόγησης των τυπικών προσόντων των υποψηφίων και αυτό της συνεντεύξεως που θα ακολουθήσει. Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να συμπληρώσει την Ηλεκτρονική Φόρμα Υποψηφιότητας (https://survey.grnet.gr/index.php?r=survey/index&sid=982695&lang=el) και να επισυνάψει σε αυτήν Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρονται λεπτομερειακά η επαγγελματική εμπειρία στις συγκεκριμένες υπηρεσίες που έχουν υπηρετήσει οι ενδιαφερόμενοι καθώς και τα σχετικά αντικείμενα που έχουν χειρισθεί (προτείνεται να χρησιμοποιηθεί το πρότυπο europass).

Υπενθυμιζεται ότι το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας ΕΔΥΤΕ έχει προβεί σε και πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση από το δημόσιο τομέα. Διαβάστε περισσότερα στο Αποσπάσεις στο Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας.



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Πρόσληψη 156 ατόμων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία
Πρόσληψη 140 ατόμων στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων
Αιτήσεις για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ
Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Γ/2024 - δείτε τα απαιτούμενα προσόντα
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2024 για 59 θέσεις σε Τράπεζα της Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο
Προλήψεις τεχνιτών στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πρόσληψη 75 ατόμων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο