Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 31/12/2019 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΕΔΥΤΕ

Αποσπάσεις στο Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Για τη στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε. (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.) με αποσπάσεις από το Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας AE είναι Ανώνυμη Εταιρεία με σκοπό την παροχή δικτυακών και υπολογιστικών υπηρεσιών σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σε φορείς της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων και σε φορείς του δημοσίου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την ευρύτερη προώθηση και διάδοση των εφαρμογών των δικτυακών και υπολογιστικών τεχνολογιών καθώς και την προώθηση και υλοποίηση των στόχων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στους ως άνω φορείς. Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. αποτελεί σύμβουλο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε θέματα σχεδιασμού προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών. Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. συνδράμει στον ψηφιακό μετασχηματισμό με εμπεριστατωμένες αναλύσεις, τεχνολογικές μελέτες, πρότυπες λύσεις και ειδική τεχνογνωσία. Προκειμένου η ΕΔΥΤΕ να ανταποκριθεί στην αποστολή της και προκειμένου να υποστηρίξει δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, απαιτείται να στελεχωθεί από ισχυρές επιστημονικές ομάδες εξειδικευμένων στελεχών της δημόσιας διοίκησης με αυξημένες δεξιότητες.

Για το σκοπό αυτό προβαίνει σε ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων με απόσπαση μόνιμων ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων που σήμερα υπηρετούν σε φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα (της Κεντρικής Διοίκησης και Κεντρικής Κυβέρνησης, της Γενικής Κυβέρνησης, του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, καθώς και των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού).

Η πρώτη αξιολόγηση θα λάβει χώρα για τα βιογραφικά που θα υποβληθούν μέχρι και τις 25/09/2019. Η δεύτερη για τα βιογραφικά που θα υποβληθούν μέχρι και τις 15/10/2019 και στην συνέχεια μέχρι και τις 31/10/2019. Στην συνέχεια τα βιογραφικά και οι αιτήσεις που θα συγκεντρώνονται θα αξιολογούνται μετά το πέρας κάθε ημερολογιακού μήνα και μέχρι το τέλος του έτους (2019).

Για να δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την αίτηση εδώ.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ
4Κ/2020 - 2.909 θέσεις στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι
ΑΣΕΠ
1Ε/2020 - 15 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και Ελεγκτών Ιατρών
ΑΣΕΠ