Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική σελίδα » Απόρρητο  
A+ A- A   

To Diorismos.gr σέβεται το προσωπικό απόρρητο των αναγνωστών.

Η παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου ισχύει για όλες τις τοποθεσίες και τις σελίδες web που ανήκουν στο Diorismos.gr.

Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Το Diorismos.gr είναι αφοσιωμένo στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που του παρέχονται και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «η Δήλωση») προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Ως μέρος αυτής της θεμελιώδους υποχρέωσης, το Diorismos.gr έχει δεσμευτεί να προστατεύει και να χρησιμοποιεί κατά τον αρμόζοντα τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες/δεδομένα που έχουν συλλεγεί είτε διαδικτυακά είτε μέσω των υπηρεσιών που παρέχει, είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο μέρος. Γενικά, ο σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από τους διαδικτυακούς επισκέπτες έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε σ’ αυτούς πληροφόρηση ή/και υπηρεσίες ή πληροφορίες σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε.

Το Diorismos.gr δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες με κανέναν τρόπο μέσα από φόρμες εγγραφής προσωπικών στοιχείων ή παρόμοιων πρακτικών. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι οποίες δίνονται πάντα με την έγκριση των αναγνωστών, χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ειδήσεων που δημοσιεύονται στις σελίδες του Diorismos.gr και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο, όπως ενδεικτικά είναι η ενοικίαση, η μίσθωση και η πώληση σε τρίτους.

Η χρήση των cookies γίνεται για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, ενώ στα δεδομένα που συλλέγονται και τα οποία δεν είναι προσωπικά ενδέχεται να συγκαταλέγονται οι σελίδες που δέχθηκαν επισκέψεις στις τοποθεσίες του Diorismos.gr στο web, συγκεκριμένα URL που δέχθηκαν επισκέψεις στην τοποθεσία Diorismos.gr, ο τύπος των προγραμμάτων περιήγησης και η διεύθυνση IP.

DIORISMOS.GR


 Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter