Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική σελίδα » Όροι χρήσης  
A+ A- A   

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ DIORISMOS.GR ΣΤΟ WEB

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ WEB. Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ WEB ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΡΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ WEB.

Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Το Diorismos.gr είναι αφοσιωμένo στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που του παρέχονται και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «η Δήλωση») προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Ως μέρος αυτής της θεμελιώδους υποχρέωσης, το Diorismos.gr έχει δεσμευτεί να προστατεύει και να χρησιμοποιεί κατά τον αρμόζοντα τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες/δεδομένα που έχουν συλλεγεί είτε διαδικτυακά είτε μέσω των υπηρεσιών που παρέχει, είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο μέρος. Γενικά, ο σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από τους διαδικτυακούς επισκέπτες έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε σ’ αυτούς πληροφόρηση ή/και υπηρεσίες ή πληροφορίες σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε.

Το Diorismos.gr δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες με κανέναν τρόπο μέσα από φόρμες εγγραφής προσωπικών στοιχείων ή παρόμοιων πρακτικών. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι οποίες δίνονται πάντα με την έγκριση των αναγνωστών, χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ειδήσεων που δημοσιεύονται στις σελίδες του Diorismos.gr και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο, όπως ενδεικτικά είναι η ενοικίαση, η μίσθωση και η πώληση σε τρίτους. Η χρήση των cookies γίνεται για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, ενώ στα δεδομένα που συλλέγονται και τα οποία δεν είναι προσωπικά ενδέχεται να συγκαταλέγονται οι σελίδες που δέχθηκαν επισκέψεις στις τοποθεσίες του Diorismos.gr στο web, συγκεκριμένα URL που δέχθηκαν επισκέψεις στην τοποθεσία Diorismos.gr, ο τύπος των προγραμμάτων περιήγησης και η διεύθυνση IP.

1. Χρήση του Diorismos.gr

Το Diorismos.gr παραχωρεί το δικαίωμα προβολής και λήψης του online υλικού αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση μη εμπορικού χαρακτήρα. Δεν επιτρέπεται η κατά οποιοδήποτε τρόπο τροποποίηση του υλικού που περιέχεται στην παρούσα τοποθεσία καθώς και η αναπαραγωγή του, η δημόσια επίδειξη, η παρουσίαση, η διανομή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του που προορίζεται για εμπορικούς σκοπούς ή με σκοπό τη διάθεσή του στο ευρύ κοινό χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια χρήσης από το Diorismos.gr. Οποιαδήποτε χρήση του υλικού αυτού σε άλλη τοποθεσία Web ή σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον δικτύου απογορεύεται με βάση τη νομοθεσία περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ενδέχεται να παραβιάζει τη παραπάνω αναφερθείσα νομοθεσία. Σε περίπτωση παραβίασης ενός τουλάχιστον από τους ανωτέρω όρους, η άδεια χρήσης της παρούσας τοποθεσίας τερματίζεται αυτόματα και θα πρέπει να καταστρέψετε αμέσως όλο το έντυπο ή το αποθηκευμένο σε ηλεκτρονικά μέσα υλικό που έχετε λάβει από το Diorismos.gr.

2. Αποποίηση ευθυνών

Το υλικό του Diorimos.gr παρέχεται "ως έχει", χωρίς εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Το Diorismos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που αποστέλλονται από δημόσιους και μη φορείς οι οποίες δημοσιεύονται αυτούσιες. Το Diorismos.gr διατηρεί το δικαίωμα να περικόπτει ή να δημοσιεύει ειδήσεις που του αποστέλλονται από τους παραπάνω φορείς ανάλογα με την κρίση του καθώς επίσης και να δημοσιεύει τμήμα ή μέρος αυτών των ειδήσεων. Οφείλετε να ελέγχετε και προσωπικά, επικοινωνώντας με τον αντίστοιχο φορέα της Προκήρυξης ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο κρίνετε, τυχόν ημερομηνίες έναρξης ή λήξης των προκηρύξεων που παρουσιάζονται. Το Diorismos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν διαφυγόντα κέρδη ή ζημίες που προκλήθηκαν σε περιπτώσεις μη-επιβεβαίωσης των κρίσιμων ημερομηνιών των προκηρύξεων μέσω των αρμόδιων φορέων.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση το Diorismos.gr καθώς και μέρη που αναφέρονται στην παρούσα τοποθεσία δεν ευθύνονται για ζημίες από διαφυγόντα κέρδη, απώλεια δεδομένων, διακοπή εργασιών που προκύπτουν από τη χρήση, την αδυναμία χρήσης ή τα αποτελέσματα χρήσης της παρούσας τοποθεσίας, των Web τοποθεσιών για τις οποίες υπάρχουν συνδέσεις στην παρούσα τοποθεσία ή του υλικού ή των πληροφοριών που περιέχονται σε οποιαδήποτε ή σε όλες τις προαναφερόμενες τοποθεσίες ανεξάρτητα αν έχουν ειδοποιηθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

4. Καταχωρήσεις από το Χρήστη

Το Diorismos.gr δεν συλλέγει με κανένα τρόπο εμπιστευτικά στοιχεία ή προσωπικές πληροφορίες που θεωρούνται προσωπικά δεδομένα. Οποιαδήποτε στοιχεία μεταβιβάζετε και εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες δεν μεταβιβάζονται με κανέναν τρόπο σε τρίτους. Το Diorismos.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ειδήσεις που δημοσιεύονται στις σελίδες του εκτός της ρητής αντίρρησης του αποδέκτη. Το Diorismos.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση δόλιων συμπεριφορών όπως hacking, spamming, spoofing και λοιπών παράνομων πρακτικών από τρίτους. Απαγορεύεται η αποστολή ή η μεταβίβαση σε ή από την παρούσα Τοποθεσία οποιουδήποτε παράνομου, απειλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, άσεμνου, πορνογραφικού ή οποιουδήποτε άλλου υλικού που θα συνιστούσε παραβίαση οποιοδήποτε νόμου.

5. Κανάλια Συνομιλίας και ʼλλες Υπηρεσίες Δημοσίευσης Μηνυμάτων

Το Diorismos.gr ενδέχεται, αλλά δεν υποχρεούται, να παρακολουθεί και να ελέγχει τις περιοχές της Τοποθεσίας στις οποίες οι χρήστες μεταβιβάζουν ή αποστέλλουν Στοιχεία επικοινωνίας ή συνομιλούν μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των καναλιών συνομιλίας, των πινάκων ανακοινώσεων ή άλλου είδους συζητήσεων μεταξύ χρηστών καθώς και το περιεχόμενο αυτής της επικοινωνίας. Το Diorismos.gr, ωστόσο, δεν θα έχει καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο οποιουδήποτε από τα προαναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας, ανεξάρτητα από το αν παραβιάζονται οι νόμοι σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, τη λιβελογραφία, τα προσωπικά δεδομένα, τη ρυπαρογραφία ή οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Το Diorismos.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει μηνύματα που περιλαμβάνουν υλικό το οποίο θεωρείται προσβλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή κατά οποιοδήποτε άλλο τρόπο μη αποδεκτό.

6. Συνδέσεις με ʼλλες Τοποθεσίες στο Web

Οι συνδέσεις με τοποθεσίες τρίτων στο Web οι οποίες περιλαμβάνονται στην παρούσα Τοποθεσία παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για τη διευκόλυνσή σας. Αν χρησιμοποιήσετε αυτές τις συνδέσεις, επιλέγετε έξοδο από αυτή την Τοποθεσία. Το Diorismos.gr δεν έχει εξετάσει όλες αυτές τις τοποθεσίες τρίτων, δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνΟ για οποιαδήποτε από αυτές τις τοποθεσίες και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, το Diorismos.gr δεν προσυπογράφει και δεν προβαίνει σε καμία δήλωση σχετικά με αυτές ή οποιεσδήποτε πληροφορίες, λογισμικό ή άλλα προϊόντα ή υλικό που περιέχονται σε αυτές ή σχετικά με οποιαδήποτε αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επισκεφθείτε τοποθεσίες τρίτων στο web για τις οποίες παρέχονται συνδέσεις στην παρούσα Τοποθεσία, αναλαμβάνετε εξολοκλήρου την ευθύνη.

7. Συνδέσεις με το Diorismos.gr

Μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις για αυτή την Τοποθεσία σε άλλες τοποθεσίες, αλλά μόνο σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται παρακάτω και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

Μια τοποθεσία που παρέχει σύνδεση με την τοποθεσία του Diorismos.gr στο web πρέπει να πληρεί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

- Επιτρέπεται να παρέχει σύνδεση με την τοποθεσία του Diorismos.gr αλλά δεν επιτρέπεται να αναπαράγει το περιεχόμενό της

- Δεν θα πρέπει να δημιουργεί περιβάλλον προβολής ή περιθωρίου γύρω από το περιεχόμενο του Diorismos.gr

- Δεν θα πρέπει να αφήνει να εννοηθεί ότι το Diorismos.gr προσυπογράφει την ίδια ή τα προϊόντα που προβάλλονται σε αυτή

- Δεν πρέπει να παρουσιάζει εσφαλμένα τη σχέση της με το Diorismos.gr

- Δεν πρέπει να περιλαμβάνει λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Diorismos.gr

- Δεν πρέπει να εμφανίζει το λογότυπο του Diorismos.gr χωρίς άδεια από το ίδιο

- Δεν πρέπει να περιλαμβάνει περιεχόμενο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί δυσάρεστο, προσβλητικό ή αμφιλεγόμενο, και το περιεχόμενό της πρέπει να είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

8. Γενικά

Το Diorismos.gr μπορεί να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας τις πληροφορίες στο παρόν έγγραφο. Πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά την παρούσα σελίδα για να εξετάζετε τους τρέχοντες Όρους, επειδή αυτοί είναι δεσμευτικοί για εσάς. Ενδέχεται να αναφέρεται ρητά ότι ορισμένες επισημάνσεις νομικού περιεχομένου ή όροι που περιέχονται σε συγκεκριμένες σελίδες της παρούσας Τοποθεσίας υπερισχύουν των Όρων στο παρόν έγγραφο.

DIORISMOS.GR


 Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter