Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από το Ίδρυμα Κ. Χατζηϊωάννου

Diorismos.gr
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από το Ίδρυμα Κ. Χατζηϊωάννου
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από το Ίδρυμα Κ. Χατζηϊωάννου

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το κοινωφελές Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου υπό την επωνυμία ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ σύμφωνα με τον ισχύοντα σκοπό του προσκαλεί ενδιαφερόμενους για:
Τη χορήγηση τριών (3) συνολικά υποτροφιών για παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών στο εξωτερικό και όχι εξ’ αποστάσεως και ειδικότερα σε Ανώτατες Σχολές / Πανεπιστήμια / Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που βρίσκονται στη Μεγάλη Βρετανία για παρακολούθηση σπουδών στον κλάδο της Νομικής Επιστήμης μία (1) υποτροφία, καθώς και στον κλάδο των Οικονομικών Επιστημών δύο (2) υποτροφίες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, άνευ διαγωνισμού, με επιλογή και ανακήρυξη των υποψηφίων - υποτρόφων, σύμφωνα με τις διατάξεις της Συστατικής Πράξης του Ιδρύματος και δη με επιλογή του υποψηφίου του οποίου η αίτηση συμμετοχής υποβλήθηκε εμπρόθεσμα στο Ίδρυμα, συνοδευόμενη απ’ όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και εμφανίζει το χαμηλότερο ετήσιο εισόδημα συγκριτικά με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Έλληνες απόφοιτοι Ελληνικών Πανεπιστημίων (Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων), ηλικίας από 22 έως και 30 ετών, με ανώτατο ετήσιο εισόδημα (ατομικό & οικογενειακό αθροιστικά) φορολογικού έτους 2023 το ποσό των 40.000,00 Ευρώ, με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς ή Αριστα, για παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών στον κλάδο της Νομικής Επιστήμης μία (1) υποτροφία, καθώς και στον κλάδο των Οικονομικών Επιστημών δύο (2) υποτροφίες στο εξωτερικό και όχι εξ’ αποστάσεως και ειδικότερα σε Ανώτατες Σχολές/ Πανεπιστήμια/ Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που βρίσκονται στη Μεγάλη Βρετανία, διαρκείας εκάστης χορηγούμενης υποτροφίας ενός (1) έτους, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, αντί του μηνιαίου χρηματικού ποσού εκάστης χορηγούμενης υποτροφίας ύψους χιλίων (1.000,00) ευρώ, επί δώδεκα μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη χορήγηση των ανωτέρω υποτροφιών θα πρέπει να υποβάλουν εμπρόθεσμα στα γραφεία του Ιδρύματος με την επωνυμία Ίδρυμα Κλέλιας Χατζηϊωάννου, το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής, οδός Εμμανουήλ Μπενάκη, αρ. 11-13, αρχής γενομένης από τις 07/05/2024 έως και τις 28/06/2024 (καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών) και από ώρες 10.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ., ή με συστημένη επιστολή, τη χορηγούμενη εκ του Ιδρύματος αίτηση συμμετοχής στην οποία θα πρέπει να επισυνάπτονται υποχρεωτικά και επί ποινή απαραδέκτου όλα τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στην αίτηση αυτή, εμπροθέσμως.

Το έντυπο της σχετικής αιτήσεως μπορούν να προμηθευθούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι υπότροφοι, είτε προσερχόμενοι στα γραφεία του Ιδρύματος στην παραπάνω διεύθυνση και ώρες από 10.30 π.μ. έως 14.00 μ.μ., είτε από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cleliafoundation.gr.

Για πληροφορίες - διευκρινίσεις μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καλέσουν στη γραμματεία του Ιδρύματος από ώρες 10.30 π.μ. έως και 14.00 μ.μ. στα τηλ.: 210 - 6208298 και 6973659310.
Περισσότερες πληροφορίες 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Υποτροφία σε διπλωματούχο πολυτεχνείου από το κληροδότημα Δ. Λαμπαδαρίου
2 Υποτροφίες για διδακτορικό στην Ελλάδα από το κληροδότημα Αλιβιζάτου
Βραβεία μεταπτυχιακών σπουδών της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος έτους 2024
Υποτροφίες για διδακτορικό από την Ακαδημία Αθηνών
4 Υποτροφίες σε φοιτητές της Ιατρικής από το Δήμο Αίγινας
Αφιέρωμα στον Francis Ford Coppola στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Πρώτη η Νομική του ΕΚΠΑ στον 17ο Διαγωνισμό εικονικής δίκης Ρωμαϊκού Δικαίου