Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

www.ptyxia.com

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Οι διαφημίσεις που υπάρχουν στο Διαδίκτυο αυξάνονται και πληθύνονται τις τελευταίες ημέρες επειδή το Φεβρουάριο αρχίζουν νέα τμήματα και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

**Οι εταιρείες αυτές παρέχουν, όπως ισχυρίζονται, κατάρτιση και γνώσεις σχετικά με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μάρκετινγκ, διοίκησης επιχειρήσεων κ.λπ., ενώ ορισμένες απ' αυτές διαφημίζουν ότι δεν χρειάζονται καν εξετάσεις. Η διδασκαλία γίνεται από απόσταση και το δίπλωμα αποστέλλεται στο σπίτι του ενδιαφερόμενου.

Τα χρήματα που απαιτούνται, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αναγράφονται στη διαφήμιση, για ευνοήτους λόγους. Τα πληροφορείται ο ενδιαφερόμενος μόλις επικοινωνήσει τηλεφωνικά. Δεν λείπουν, όμως, οι περιπτώσεις που παρουσιάζεται λεπτομερής «τιμοκατάλογος».

Οι «επιχειρήσεις πτυχίων» εδρεύουν συνήθως σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, όπου υπάρχουν ιδιωτικοί φορείς εκπαίδευσης με μειωμένα τα κέντρα κρατικού ελέγχου ή πιστοποίησης.

**Ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣ ΔΕΠ) Γιάννης Μαΐστρος (καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο) τονίζει στην «Κ.Ε.» ότι όλες αυτές οι εταιρείες-πωλητές διπλωμάτων προετοιμάζονται για να μπουν δυναμικότερα στην ελληνική αγορά και ως παράδειγμα αναφέρει μεγάλη εταιρεία πληροφορικής που συνέστησε «Ακαδημία» και προσφέρει σπουδές για «τεχνικούς ενσύρματων και ασύρματων δικτύων».

Ελευθεροτυπία
Πλήρες άρθρο


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Αιτήσεις στο πρόγραμμα απασχόλησης φοιτητών στα Ελληνικά Πετρέλαια
Προσλήψεις πληρωμάτων καμπίνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την Emirates
300 δωρεάν θέσεις για ανέργους σε όπερα του Τζουζέππε Βέρντι στην Εθνική Λυρική Σκηνή
Το πρόγραμμα εξετάσεων άδειας ασκήσεως επαγγέλματος φαρμακοποιού
Εκδήλωση του ΙΝΕ ΓΣΕΕ για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά δικαιώματα
Δικαιώθηκαν από το ευρωπαϊκό δικαστήριο οι 68 επιτυχόντες στα ΓΝ Κοζάνης και Πτολεμαΐδας
Η ICAP Contact Center διοργανώνει ημέρα καριέρας