Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Διαγωνισμός Φωτογραφίας CIVIS Global Days

Diorismos.gr
Διαγωνισμός Φωτογραφίας CIVIS Global Days
Διαγωνισμός Φωτογραφίας CIVIS Global Days

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Διαγωνισμός Φωτογραφίας CIVIS Global Days
Ποιους αφορά: Μέλη ΔΕΠ,ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ,ΕΕΠ, Υποψήφιους Διδάκτορες του ΕΚΠΑ, Φοιτητές και Διοικητικό Προσωπικό του ΕΚΠΑ
Deadline: 10 Οκτωβρίου 2021

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Παγκόσμιων Ημερών του CIVIS 2021, το Universite libre de Bruxelles προσκαλεί όλα τα μέλη της κοινότητας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου των Πολιτών CIVIS, τους φοιτητές, τους ακαδημαϊκούς και το διοικητικό προσωπικό, να μοιραστούν τη δική τους οπτική τους για το πανεπιστήμιο τους, μέσα από ένα Διαγωνισμό Φωτογραφίας με Τίτλο: How I see my Campus.

H εν λόγω πρόσκληση αφορά την υποβολή φωτογραφιών που δείχνουν την ομορφιά, την πρωτοτυπία, την ιδιαιτερότητα του κάθε πανεπιστημίου ή ακόμα και την επανένωση της πανεπιστημιακής κοινότητας μετά τους περιορισμούς λόγω της υγειονομικής κρίσης. Οι εικόνες μπορεί να απεικονίζουν ιδιαίτερα ή μυστικά σημεία στο πανεπιστήμιο, περίεργη διακόσμηση ή οποιαδήποτε άλλη θέα στο πανεπιστήμιο και τους χώρους του. Επιπλέον, οι εικόνες μπορούν να επικεντρωθούν εκτός από τον εξωτερικό χώρο και τις υποδομές του ιδρύματος, σε μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση δείχνοντας την πανεπιστημιακή κοινότητα να αλληλεπιδρά είτε εσωτερικά, είτε με την κοινωνία, είτε με άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες (περίπου 5 ανά πανεπιστήμιο) θα αποτελέσουν μέρος της πρώτης έκθεσης φωτογραφίας του CIVIS. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί με τα εγκαίνια των Παγκόσμιων Ημερών του CIVIS στις Βρυξέλλες στις 24 Νοεμβρίου 2021.

Πώς να υποβάλετε τις φωτογραφίες σας
Μπορείτε να υποβάλετε έως και τρεις φωτογραφίες μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2021. Στείλτε τις φωτογραφίες σας σε ηλεκτρονική μορφή,ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Θέμα: Διαγωνισμός Φωτογραφίας- CIVIS 2021
-Αναφέρετε το όνομα, τον τίτλο (φοιτητής, καθηγητής κ.λπ.) και το πανεπιστήμιο σας.
-Τίτλος και σύντομη περιγραφή (έως 500 χαρακτήρες) κάθε φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της θέσης (συντεταγμένες GPS ή περιγραφή θέσης) όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία. Ο τίτλος της φωτογραφίας πρέπει να εμφανίζεται καθαρά στο όνομα του αρχείου (π.χ. ULB_01, ULB_02).
-Να αποστέλλεται μαζί ο σύνδεσμος λήψης της εικόνας (π.χ. από WeTransfer ή οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό μέσο).
-Συμπληρωμένο έντυπο συμμετοχής (υποχρεωτικό) και τη φόρμα image release (εάν απαιτείται) - μπορείτε να τις κατεβάσετε εδώ.https://civis.eu/en/news/how-i-see-my-campus-the-2021-civis-photo-contest-and-exhibition
-Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πανεπιστημίου σας.

Τέλος, για τυχόν ερωτήσεις και απορίες σχετικά με την εν λόγω πρόσκληση παρακαλούμε απευθυνθείτε στο γραφείο εκπροσώπησης του CIVIS, στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@civis.eu

Πρόγραμμα εργασίας European Research Council 2022

Με συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 2,4 δισ. ευρώ, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC) ανακοίνωσε το πρόγραμμα εργασίας του για το 2022. Περίπου 1.100 επιστήμονες και υπότροφοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνδεδεμένες χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν χρηματοδότηση. Σημαντικά στοιχεία του νέου προγράμματος εργασίας είναι οι χρηματοδοτήσεις τύπου Synergy Grants και Proof of Concept Grants που προσφέρονται ξανά, καθώς και η δεύτερη έκδοση του Public Engagement with Research Awards.
More Info


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Κύπρος-Ελλάδα -Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες
Διαγωνισμός 2021-22-Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον
Νέα έκδοση μελέτης του δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ
Διαγωνισμός Φωτογραφίας CIVIS Global Days
Εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια του πολιτιστικού ομίλου «Στέγη Θεοφίλου»
Τι είναι το φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου
Academic Ranking of World Universities 2021