Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

11ο Πανελλήνιοι αγώνες κατασκευών και πειραμάτων φυσικών επιστημών

Diorismos.gr
11ο Πανελλήνιοι αγώνες κατασκευών και πειραμάτων φυσικών επιστημών
11ο Πανελλήνιοι αγώνες κατασκευών και πειραμάτων φυσικών επιστημών

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

11οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών Με θέμα : Από Εκπαιδευτικούς Για Εκπαιδευτικούς (From Teachers For Teachers)
Οι 11οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών με θέμα: Από Εκπαιδευτικούς Για Εκπαιδευτικούς (From Teachers For Teachers), που διοργανώνονται από την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού προγράμματος Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη, θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Σε περίπτωση που τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση των επιδημιολογικών κινδύνων δεν επιτρέπουν τις συγκεντρώσεις μεγάλου αριθμού ατόμων, τα βραβεία των Αγώνων θα δοθούν από την έντυπη παρουσίαση της εργασίας και από δεκάλεπτη διαδικτυακή παρουσίασή της από τους συμμετέχοντες στην Επιτροπή κρίσης των εργασιών. Στους Αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ04, ΠΕ03, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ60, ΠΕ61, ΠΕ70 και ΠΕ71 σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας, καθώς και οι Υπεύθυνοι και οι συνεργάτες των ΕΚΦΕ.

Οι έξι εκπαιδευτικοί, νικητές των Αγώνων, θα μετέχουν στο Ελληνικό περίπτερο και θα διαγωνισθούν στην κεντρική εκδήλωση του προγράμματος Science on Stage - Europe, μαζί με τους άλλους εκπαιδευτικούς από τις τριάντα τέσσερις χώρες που μετέχουν στο πρόγραμμα. Έως σήμερα η Ελλάδα έχει βραβευτεί στις οκτώ από τις δέκα διοργανώσεις του προγράμματος. Η κεντρική εκδήλωση του προγράμματος Science on Stage - Europe θα πραγματοποιηθεί από 24 Μαρτίου 2022 έως 27 Μαρτίου 2022, στην Πράγα και είναι υπό την αιγίδα της κας Mariya Gabriel, European Commissioner for Innovation, Research, Culture, Education and Youth και του Ministry of Education, Youth and Sports Czech Republic.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες: http://etsito.mysch.gr/, http://www.science-on-stage.eu και τη σελίδα του Facebook: sonsgreece , και να απευθύνονται στην κ. Ευγενία Τσιτοπούλου - Χριστοδουλίδη, Φυσικό, Συντονίστρια της Ελληνικής Επιτροπής του προγράμματος Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Εκπαιδευτικό υλικό «Θουκυδίδου Ιστορίαι ες αεί»
Θέσεις πρακτικής άσκησης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας
Ετήσιο αφιέρωμα στην αμερικανική ποίηση-Bill Knott
Υποδεχόμαστε το Πάσχα Online εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες
Διαγωνισμός μαθητικής δημιουργίας «Ηγέτες ακεραιότητας του αύριο»
1ο Διαδικτυακό μαθητικό μαθηματικό φεστιβάλ
Το μαγικό τετράδιο Ελλάδα - Online αφήγηση παραμυθιού για παιδιά