Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός φοιτητών 2021

Diorismos.gr
Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός φοιτητών 2021
Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός φοιτητών 2021

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση
Το ΕΙΠΑΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διαγωνισμό φοιτητών με θέμα Αναβάθμιση κτιρίου γεωργικών αποθηκών με σκοπό το σχεδιασμό κόμβου φιλοξενίας νεοφυών επιχειρήσεων σύμφωνα με το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου
Στόχος του διαγωνισμού είναι η εξοικείωση των νέων μηχανικών με το πρότυπο του παθητικού κτιρίου, (passive house) που αποτελεί τον βέλτιστο τρόπο δόμησης και ριζικής αναβάθμισης κτιρίων, μέσω της μη τυπικής μάθησης, που προσφέρει ο διαγωνισμός.

Είσαι έτοιμος/η να δοκιμάσεις τις δυνατότητες σου στον σχεδιασμό ενός παθητικού κτιρίου;
Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Φοιτητών 2021
Τι πρέπει να γνωρίζω:
Όλες οι ομάδες θα έχουν την συνεχή υποστήριξη από το ΕΙΠΑΚ, με περισσότερες από 100 ώρες σεμιναρίων και workshop, όπου θα διδάξουν καθηγητές πανεπιστημίων και αρχιτέκτονες από όλο τον κόσμο.
• Κάθε ομάδα φοιτητών θα πρέπει να απαρτίζεται από 4 έως 8 άτομα, ανάμεσα στα οποία πρέπει να υπάρχουν ένας αρχιτέκτονας, ένας πολιτικός και ένας μηχανολόγος.
• Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σαν έτοιμες ομάδες αλλά και σαν άτομα και να δημιουργήσετε ομάδα μέσα από μια ανοικτή διαδικασία στα social media.
• Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τρεις (3) μελέτες προς βράβευση. Τα βραβεία θα είναι 3.000, 2.000 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα.
• Οι καλύτερες προτάσεις θα παρουσιαστούν στο επόμενο πανελλήνιο συνέδριο Παθητικών Κτιρίων, ενώ το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού θα παρουσιαστεί στο επόμενο παγκόσμιο συνέδριο Παθητικών Κτιρίων.
Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Απριλίου. Δηλώσεις συμμετοχής στον συνδεσμο

» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Εκπαιδευτικό υλικό «Θουκυδίδου Ιστορίαι ες αεί»
Θέσεις πρακτικής άσκησης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας
Ετήσιο αφιέρωμα στην αμερικανική ποίηση-Bill Knott
Υποδεχόμαστε το Πάσχα Online εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες
Διαγωνισμός μαθητικής δημιουργίας «Ηγέτες ακεραιότητας του αύριο»
1ο Διαδικτυακό μαθητικό μαθηματικό φεστιβάλ
Το μαγικό τετράδιο Ελλάδα - Online αφήγηση παραμυθιού για παιδιά