Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Coffee talk «Η Ισότητα των φύλων στην εποχή του covid-19»

Diorismos.gr
Coffee talk «Η Ισότητα των φύλων στην εποχή του covid-19»
Coffee talk «Η Ισότητα των φύλων στην εποχή του covid-19»

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το IEEE Women in Engineering του φοιτητικού Παραρτήματος ΙΕΕΕ του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει Coffee Talk με θέμα Η Ισότητα των Φύλων στην Εποχή του Covid-19, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 18:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Tα Coffee Talks είναι χαλαρές συζητήσεις πάνω σε θέματα που σχετίζονται με το Women in Engineering, επιτρέποντας στα άτομα να αποκτήσουν πληροφορίες και γνώση για αυτά. Στόχος του συγκεκριμένου Coffee Talk είναι η διερεύνηση του πως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας αυτή την περίοδο όπως και η ανάγκη συνειδητοποίησης πως τα προσωπικά βιώματα και συναισθήματα που συντροφεύουν τον καθένα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι απολύτως φυσιολογικά, ανεξαρτήτως από το πως τη βιώνουν οι γύρω μας.

Προσκεκλημένες είναι η κα Βίκυ Μάστορα, Ψυχολόγος και στέλεχος της ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η κα Γεωργία(Ίρια) Σαριδάκη, Επί Πτυχίω φοιτήτρια της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Section Student Representative στο IEEE Greece Section.

Το Coffee Talk θα ξεκινήσει με την Παρουσίαση του IEEE Women in Engineering από την πρόεδρο της ομάδας, Μαριάννα Μπόσιακα.

Έπειτα θα τεθούν με την κα Μάστορα ζητήματα όπως οι σχέσεις και η συμβίωση μεταξύ των ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου στη δύσκολη περίοδο του COVID-19. Επίσης, θα συζητηθεί το πως επιδρούν στην ψυχολογία του ατόμου, καθώς και οι σχέσεις του με τους άλλους. Επιπλέον, θα αναλυθούν και στερεοτυπικές αντιλήψεις που υπάρχουν στην κοινωνία μας και πως αυτές επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ των ατόμων. Ακόμα, θα συζητηθεί πως μια αρνητική κατάσταση μπορεί να αλλάξει καθώς και πως η βελτίωση αυτής μπορεί να ωφελήσει τον καθένα μας.

Στη συνέχεια η κα Σαριδάκη θα μας μιλήσει για το πως ο COVID-19 έχει επηρεάσει την καθημερινότητα μιας νεαρής φοιτήτριας, τα προσωπικά βιώματα της ίδιας αλλά και του καθενός από εμάς μέσα στην εποχή που ζούμε. Επίσης, θα μας μιλήσει για τις δυσκολίες της στον ακαδημαϊκό χώρο καθώς επίσης και για την πορεία της στον οργανισμό του ΙΕΕΕ.

Φόρμα εγγραφής: ΕΔΩ
Μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στην εκδήλωση


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Εκπαιδευτικό υλικό «Θουκυδίδου Ιστορίαι ες αεί»
Θέσεις πρακτικής άσκησης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας
Ετήσιο αφιέρωμα στην αμερικανική ποίηση-Bill Knott
Υποδεχόμαστε το Πάσχα Online εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες
Διαγωνισμός μαθητικής δημιουργίας «Ηγέτες ακεραιότητας του αύριο»
1ο Διαδικτυακό μαθητικό μαθηματικό φεστιβάλ
Το μαγικό τετράδιο Ελλάδα - Online αφήγηση παραμυθιού για παιδιά