Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Εθνικός και Ευρωπαϊκός διαγωνισμός γνώσεων για το χρήμα

Diorismos.gr
Εθνικός και Ευρωπαϊκός διαγωνισμός γνώσεων για το χρήμα
Εθνικός και Ευρωπαϊκός διαγωνισμός γνώσεων για το χρήμα

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ο Εθνικός και Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα (θα διενεργηθεί διαδικτυακά) - European Money Quiz απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου και θα διενεργηθεί διαδικτυακά 19 Οκτωβρίου 2020

Το ΥΠΑΙΘ εγκρίνει την πραγματοποίηση του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Γνώσεων για το Χρήμα - European Money Quiz για το σχολικό έτος 2020-2021 που απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ Γυμνασίου ή/και Α΄ Λυκείου. Ο Διαγωνισμός European Money Quiz, ο οποίος θα διενεργηθεί διαδικτυακά, είναι παιχνίδι γνώσεων για το χρήμα και έχει δημιουργηθεί με στόχο να αποτελέσει εργαλείο για τη βελτίωση του χρηματοπιστωτικού εγγραμματισμού των μαθητών. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορωνοϊό COVID-19 και σύμφωνα με τις εξής απαραίτητες προϋποθέσεις: Όσον αφορά στην αποστολή αντιγράφων της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου Πρώτα Χρηματοοικονομικά βήματα από την Ε.Ε.Τ. προς εκπαιδευτικούς Γυμνασίων (ΠΕ80 ή ΠΕ78), αυτή εγκρίνεται προκειμένου να μελετηθεί ή και να αξιοποιηθεί κατά την κρίση τους στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας χωρίς, ωστόσο, να δίνεται έγκριση άμεσης χρήσης ή διανομής του βιβλίου στους μαθητές.


Στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό συμμετέχουν εκτός της Ελληνικής, οι νικήτριες τάξεις των αντίστοιχων εθνικών διαγωνισμών από τις χώρες: Αλβανία, Αζερμπαΐτζάν, Αυστρία, Βέλγιο, Βορεία Μακεδονία, Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία.
Περισσότερες πληροφορίες


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Υποτροφία της Google Ευρώπης για φοιτητές με αναπηρία
Διαδικτυακή παράσταση των SR στη Βραδιά του Ερευνητή Πάτρας
Hub Events: Διαδικτυακή συνάντηση-Η πανδημία της ζωής μας: αποτίμηση και ματιά στο μέλλον
Διαδικτυακό μαραθώνιο εκπαιδευτικής ρομποτικής για μαθητές από τον WRO
9ος μαθητικός λογοτεχνικός διαγωνισμός πρωτόλειου διηγήματος
Μαθηματική Λογοτεχνία στο πρόγραμμα Λέση Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης Ευγενίδου
Πανελλήνιος σχολικός διαγωνισμός για την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου