Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Συνεργασία Ελλήνων και Γερμανών μαθητευόμενων ζαχαροπλαστών στη Θεσσαλονίκη

Diorismos.gr
Συνεργασία Ελλήνων και Γερμανών μαθητευόμενων ζαχαροπλαστών στη Θεσσαλονίκη
Συνεργασία Ελλήνων και Γερμανών μαθητευόμενων ζαχαροπλαστών στη Θεσσαλονίκη

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση
Στην οργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος της Μαθητείας των δυικών συστημάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Ευρώπης, συμμετέχει το Επιμελητήριο Κολωνίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), η Ελληνογερμανική Συνέλευση, οι σχολές Ζαχαροπλαστικής της Κολωνίας και ο ΟΑΕΔ με τη σχολή Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής της ΕΠΑΣ Μαθητείας Ωραιοκάστρου του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, 10 Γερμανοί εκπαιδευόμενοι ζαχαροπλάστες, τους οποίους συνοδεύουν ο ζαχαροπλάστης Όλαφ Βίτεκ (Olaf Witteck) και ο υπεύθυνος διεθνών έργων του Επιμελητηρίου της Κολωνίας Μπάστιαν Χέρμανς (Bastian Hermanns) από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 βρίσκονται στην Ελλάδα και συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τα στάδια του οποίου έχουν ως εξής:
1) Εκπαίδευση στην παρασκευή ειδών ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου μαζί με 10 μαθητευόμενους της σχολής του ΟΑΕΔ, υπό την εποπτεία εκπαιδευτικών Ελλήνων και Γερμανών, από τη Δευτέρα 7 έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ’19.

2) Επισκέψεις σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης οι οποίες συνεργάζονται με την ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου, για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης των 10 μαθητευόμενων Γερμανών.
3) Εκδήλωση - αποχαιρετιστήρια δεξίωση για το πρόγραμμα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 7 μ.μ., την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, για την πραγματοποίηση της οποίας συνεργάστηκαν οι Γερμανοί και οι Έλληνες μαθητευόμενοι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν γλυκά που θα έχουν ετοιμάσει οι Γερμανοί και οι Έλληνες μαθητευόμενοι.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την πραγματοποίηση αντίστοιχης επίσκεψης των μαθητευόμενων της ΕΠΑΣ Ωραιοκάστρου στην Κολωνία, με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων της Κολωνίας και της Θεσσαλονίκης.

» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Αναβολή της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ»
Πρακτική άσκηση σε Ελληνικές αρχές του υπουργείου εξωτερικών για το 2020-2021
Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Η έλλειψη ταλέντων έχει διπλασιαστεί παγκοσμίως, την τελευταία δεκαετία
Εκδήλωση ενημέρωσης για την ένωση αναλογιστών Ελλάδος στο Ηράκλειο
ΟΑΕΔ: Νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης καλλιέργειας κρόκου
Πρόγραμμα StarShip: Νέες ευκαιρίες για σπουδαστές και απόφοιτους του κλάδου υγείας