Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

The Lidl Skills Trap

Diorismos.gr
The Lidl Skills Trap
The Lidl Skills Trap

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

H Lidl Ελλάς έρχεται να επιβεβαιώσει επάξια τον τίτλο του εργοδότη επιλογής στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά αλλά και του κορυφαίου εργοδότη στην Ελλάδα και την Ευρώπη για 3η συνεχόμενη χρονιά με τη δημιουργία του Τhe Lidl Skills Trap, ενός πρωτότυπου escape room που προσομοιώνει το περιβάλλον εργασίας της εταιρίας.


To Τhe Lidl Skills Trap θα εισάγει τους συμμετέχοντες σε έναν συναρπαστικό κόσμο γρίφων και αινιγμάτων, όπου θα αξιολογείται μεταξύ άλλων η ικανότητα λήψης αποφάσεων. Οι παίκτες θα έχουν 20 λεπτά στη διάθεσή τους για να ανταπεξέλθουν σε μία σειρά από προκλήσεις και να λύσουν τους γρίφους αξιοποιώντας με κάθε τρόπο τις δεξιότητές τους.
Το βιωματικό διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης της Lidl Ελλάς θα ταξιδέψει στις 21-22 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στις 28-29 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα και στις 5-6 και 12-13 Οκτωβρίου στην Αθήνα.
Όσοι περάσουν τη δοκιμασία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό career workshop όπου ένας κορυφαίος σύμβουλος καριέρας θα τους δώσει τα εφόδια που θα απογειώσουν την επαγγελματική τους καριέρα.


Μάθετε περισσότερα για τον κόσμο του The Lidl Skills Trap, δείτε τη διαθεσιμότητα σε ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες και δηλώστε συμμετοχή στο lidlskillstrap.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Αιτήσεις για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία στο loipoepikouriko.moh.gov.gr
Εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Μηχανικών της ΕΕΤΑΑ
Εξετάσεις για άδειες ναυαγοσώστη θα διεξάγει το λιμεναρχείο Μυτιλήνης
Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την ισότητα των φύλων
ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της συνεργασίας Ελλάδας - Εσθονίας για την Απασχόληση
Αναβολή της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ»
Πρακτική άσκηση σε Ελληνικές αρχές του υπουργείου εξωτερικών για το 2020-2021