Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Έμμισθη πρακτική άσκηση για μηχανικούς λογισμικού και πληροφορικής στην Upstream

Diorismos.gr
Έμμισθη πρακτική άσκηση για μηχανικούς λογισμικού και πληροφορικής στην Upstream
Έμμισθη πρακτική άσκηση για μηχανικούς λογισμικού και πληροφορικής στην Upstream

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Τις πόρτες της σε 10 νέους και νέες μηχανικούς λογισμικού και πληροφορικής ανοίγει η Upstream, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα δωδεκάμηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης Start at Upstream.

Το πρόγραμμα Start at Upstream απευθύνεται σε software engineers που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές τους στην μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών, την πληροφορική και άλλους συναφείς κλάδους και θέλουν να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον κλάδο σπουδών τους, ενισχύοντας το εισόδημά τους.

Στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξει την ένταξη ταλαντούχων νέων μηχανικών Η/Υ, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, στην αγορά εργασίας και να ενισχύσει τις επαγγελματικές τους δεξιότητες με την απασχόλησή τους σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, διεθνών προδιαγραφών, έχοντας ως μέντορες τους καλύτερους μηχανικούς λογισμικού της αγοράς. Κατά τη διάρκεια του ετήσιου προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν και θα εργαστούν ως μέλη μίας εξαιρετικά ικανής ομάδας, στην ανάπτυξη και παραγωγή λύσεων λογισμικού και τεχνολογιών αιχμής, που απευθύνονται σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η κ. Ναταλία Μήλα, Chief Technology Officer της Upstream, ανέφερε: Οι μηχανικοί αποτελούν την εμπροσθοφυλακή σε μια εταιρεία τεχνολογίας. Οι software engineers της Upstream είναι πάντα μπροστά στις τελευταίες τεχνολογίες και γράφουν, με το μυαλό και την καρδιά τους, κώδικα που μεταφράζεται σε καινοτόμες υπηρεσίες. Θέλουμε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και να μεταδώσουμε τον τρόπο που δουλεύουμε και σκεφτόμαστε σε νέα παιδιά που τώρα βγαίνουν στον επαγγελματικό στίβο. Πιστεύουμε ότι κοντά μας θα έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με τα σωστά εφόδια για τη μετέπειτα απορρόφησή τους στην αγορά εργασίας και την εξέλιξη της καριέρας τους στον κλάδο.

Μετά το τέλος της περιόδου των 12 μηνών η εταιρεία προτίθεται να εντάξει στο δυναμικό της μέρος των νέων μηχανικών καλύπτοντας οργανικές θέσεις. Το πρόγραμμα Start at Upstream θα ξεκινήσει πιλοτικά για ένα χρόνο στην Αθήνα, όπου βρίσκεται το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας, με στόχο να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός υποστηρίζοντας κάθε χρόνο, ακόμη περισσότερους νέους μηχανικούς λογισμικού στο ξεκίνημα τους.

Οι προϋποθέσεις για την ένταξη στο Πρόγραμμα Start at Upstream, οι τομείς εκπαίδευσης κατά τη 12μηνη πρακτική άσκηση και τα συνολικά οφέλη για τους αποφοίτους, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με την υποβολή αιτήσεων αναφέρονται αναλυτικά στο https://upstream.workable.com/jobs/1058283. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση graduate@upstreamsystems.com οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να υποβάλλουν τυχόν ερωτήσεις τους σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία. Προθεσμία υποβολής βιογραφικών είναι η 15η Σεπτεμβρίου. Οι 10 κορυφαίοι υποψήφιοι μετά τη διαδικασία αξιολόγησης θα ενταχθούν στην ομάδα της Upstream τον Οκτώβριο.

Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο όπως ο δικός μας, η hands on εμπειρία στις νέες τεχνολογίες είναι το μεγαλύτερο ενέχυρο για να προετοιμάσει τα νέα παιδιά για τις προκλήσεις που θα συναντήσουν και η ομάδα μας το καλύτερο μέρος να ξεκινήσουν, προσέθεσε η κα Μήλα.

Η Upstream, με παρουσία σε 45 χώρες και συνεργασία με περισσότερες από 60 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διεθνώς, παρέχει καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση στο Internet μέσω κινητών συσκευών σε 1,2 δισ καταναλωτές σε χώρες με υψηλά περιθώρια ανάπτυξης. Η ομάδα της αποτελείται από 280 στελέχη, 25 εθνικοτήτων, σε 9 γραφεία σε όλο τον κόσμο που οδηγούν κάθε χρόνο, ομαδικά, την εταιρεία στην κορυφή.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Αιτήσεις για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία στο loipoepikouriko.moh.gov.gr
Εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Μηχανικών της ΕΕΤΑΑ
Εξετάσεις για άδειες ναυαγοσώστη θα διεξάγει το λιμεναρχείο Μυτιλήνης
Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την ισότητα των φύλων
ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της συνεργασίας Ελλάδας - Εσθονίας για την Απασχόληση
Αναβολή της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ»
Πρακτική άσκηση σε Ελληνικές αρχές του υπουργείου εξωτερικών για το 2020-2021