Diorismos.gr
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Επιχειρηματικές και τεχνολογικές συναντήσεις στη διεθνή εκδήλωση για τις Βιοεπιστήμες

Diorismos.gr
Επιχειρηματικές και τεχνολογικές συναντήσεις στη διεθνή εκδήλωση για τις Βιοεπιστήμες
Επιχειρηματικές και τεχνολογικές συναντήσεις στη διεθνή εκδήλωση για τις Βιοεπιστήμες

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η εκδήλωση Meet in Italy for Life Sciences 2018 αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός σε διεθνές επίπεδο στον τομέα των Βιοεπιστημών, περιλαμβάνοντας δραστηριότητες δικτύωσης, θεματικά εργαστήρια και ένα συνέδριο για Big data στη σύγχρονή ιατρική


Μία σημαντική Εκδήλωση Επιχειρηματικών και Τεχνολογικών συναντήσεων Meet in Italy for Life Sciences (MIT4LS2018) στον τομέα των Βιοεπιστημών διοργανώνεται στις 10-11 Οκτωβρίου 2018 στην Μπολόνια (Ιταλία) από το Enterprise Europe Network. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas που αποτελεί τον ελληνικό κόμβο του ομώνυμου ευρωπαϊκού δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση αυτή αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός σε διεθνές επίπεδο στον τομέα των Βιοεπιστημών, περιλαμβάνοντας δραστηριότητες δικτύωσης, θεματικά εργαστήρια καθώς και ειδικό συνέδριο στο πεδίο του Big Data για τη σύγχρονή ιατρική.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να προβάλουν ερευνητικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, διευρύνοντας το δίκτυο των επαφών τους ανάμεσα σε μία μεγάλη κοινότητα που αποτελείται από εταιρείες, ερευνητικά εργαστήρια, πανεπιστημιακές κλινικές, κέντρα υγείας, επενδυτές, περιφερειακούς φορείς και επαγγελματικές ενώσεις, clusters, τεχνολογικά πάρκα και incubators και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής του κλάδου.

Συγκεκριμένα, τα θεματικά πεδία της εκδήλωσης είναι τα εξής:

Φαρμακευτικά προϊόντα / Φαρμακευτικά διατροφικά σκευάσματα
Ιατροτεχνολογικά προϊόντα
Βιολογία / Βιοτεχνολογία
Εφαρμογές πληροφορικής για την υγεία (ΤΠΕ για την Υγεία)
Ιατρική, ανθρώπινη υγεία και ευημερία
Σχετικές υπηρεσίες και προϊόντα
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει διαμορφωθεί ακολούθως:

Εναρκτήριο συνέδριο Investments trends in Healthcare: 10 Οκτωβρίου
B2B Διμερείς Επιχειρηματικές Συναντήσεις: 10-11 Οκτωβρίου
Επιχειρηματικό Φόρουμ Italian Healthcare Venture Forum Bootcamp 2018: 10-11 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση για καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups), κατά τη διάρκεια της οποίας θα δεχθούν συμβουλές από μέντορες και θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε υποψήφιους επενδυτές
Θεματικά εργαστήρια: 10-11 Οκτωβρίου. Εις βάθος συναντήσεις σε συγκεκριμένα θεματικά πεδία και συζητήσεις με διεθνείς ομιλητές
Διεθνές Συνέδριο Digital transformation in medicine: average is dead!: 12 Οκτωβρίου
Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και να υποβάλουν το προφίλ τους (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων κ.λπ.) μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2018. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται από τις 17 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν τη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210 7273920, email: cpascual@ekt.gr ).

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης στον κόσμο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με διεθνείς φιλοδοξίες, με 3.000 εμπειρογνώμονες σε 600 οργανισμούς και καλύπτοντας περισσότερες από 60 χώρες. Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου, το Enterprise Europe Network-Hellas, αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι το ΕΚΤ, ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης, υποστηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων. Ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές και δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Το ελληνικό δίκτυο μεσολαβεί σε περίπου 100 διακρατικές συνεργασίες ανά έτος.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Ομιλία: Η έρευνα των pulsars στην σύγχρονη Αστροφυσική
Επιστημονική διάλεξη: Κρητικές εικόνες και κρητικοί ζωγράφοι στο Σινά
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτυπώνεται σε δράσεις του ΕΚΤ
Ξεναγήσεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συζήτηση για το σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ με τον υπουργό παιδείας στο 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας
Πώς θα αγαπήσουμε τον αρχαίο και πώς τον σύγχρονο πολιτισμό
Ομιλία «Ερευνητικός σχεδιασμός ποιοτικής έρευνας στην πράξη»