Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα RSS Κατηγορίας

Σε διαβούλευση η διακήρυξη για απλούστευση διαδικασιών ΑΣΕΠ προϋπολογισμού 392.000 ευρώ

Diorismos.gr
Σε διαβούλευση η διακήρυξη για απλούστευση διαδικασιών ΑΣΕΠ προϋπολογισμού 392.000 ευρώ
Σε διαβούλευση η διακήρυξη για απλούστευση διαδικασιών ΑΣΕΠ προϋπολογισμού 392.000 ευρώ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Πρόσκληση του ΑΣΕΠ για τη διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης του τεύχους της διακήρυξης, των τεχνικών προδιαγραφών και των παραρτημάτων με τίτλο Δράσεις απλούστευσης διαδικασιών ΑΣΕΠ, συνολικού προϋπολογισμού 392.345,92€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, πλέον δικαιώματος προαίρεσης.

Η πράξη Δράσεις απλούστευσης διαδικασιών ΑΣΕΠ έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με κωδικό ΟΠΣ 5045573 Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020. Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προσκαλεί σε ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση, μη δεσμευτικής συμμετοχής οικονομικών φορέων, με σκοπό την συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων για την υλοποίηση υπηρεσιών με τίτλο Δράσεις απλούστευσης διαδικασιών ΑΣΕΠ, συνολικού προϋπολογισμού 392.345,92€ με ΦΠΑ 24%, πλέον δικαιώματος προαίρεσης.

Πιο συγκεκριμένα, στα αρχεία περιλαμβάνονται: το τεύχος της διακήρυξης, οι τεχνικές προδιαγραφές και τα παραρτήματα αυτού τα οποία τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση. Η διαβούλευση θα έχει διάρκεια είκοσι (20) ημερών από την ημέρα ανάρτησης. Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπό του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (www.eprocurement.gov.gr) στον σύνδεσμο Διαβουλεύσεις και στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) στον σύνδεσμο Ενημέρωση-Πρόσκληση Υποβολής Οικονομικών Προσφορών-Προσκλήσεις Οικονομικού Έτους 2020.

Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι δυνατό να παρέχονται διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις a.diamantopoulou@asep.gr (για το τεύχος της διακήρυξης) και j.dellagra@asep.gr (για τις τεχνικές προδιαγραφές).

Προς Διαβούλευση Κείμενα


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα
Πώς θα δοθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 400 ευρώ σε αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτημάτων επιχορήγησης για δράσεις πολιτιστικών φορέων
Δράση e-λιανικό: Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop
Βραβείο LUX: τρεις τελικές υποψηφιότητες για το Ευρωπαϊκό Κινηματογραφικό Βραβείο Κοινού
Υποστήριξη χρήσης του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων από τη ΜΟΔ
Προδημοσίευση της Δράσης «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για ενίσχυση επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Αττικής