Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Πρόγραμμα εξετάσεων οδοντιατρικής του ΔΟΑΤΑΠ για το 2021

Diorismos.gr
Πρόγραμμα εξετάσεων οδοντιατρικής του ΔΟΑΤΑΠ για το 2021
Πρόγραμμα εξετάσεων οδοντιατρικής του ΔΟΑΤΑΠ για το 2021

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Από τη Διεύθυνση Αναγνώρισης του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Οι εξετάσεις Οδοντιατρικής της 2ης Εξεταστικής περιόδου 2021, θα διεξαχθούν στην Αθήνα, σύμφωνα και με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ 1872/Β/08-05-2021, στο εξεταστικό κέντρο: Αμφιθέατρο ΑΕΠ στο ισόγειο του παλαιού κτιρίου του Τμήματος Οδοντιατρικής Θηβών 2, Αθήνα - Γουδή, 11527, ΑΤΤΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα των εξετάσεων παρατίθεται ακολούθως:
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/10/2021 - ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ από 13.00 έως 15.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/10/2021 - ΕΞΑΚΤΙΚΗ από 16.00 έως 18.30
ΤΡΙΤΗ 05/10/2021 - ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ από 13.00 έως 15.30
ΤΡΙΤΗ 05/10/2021 - ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ από 16.00 έως 18.30
ΤΕΤΑΡΤΗ 06/10/2021 ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ από 13.00 έως 15.30
ΤΕΤΑΡΤΗ 06/10/2021 - ΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ από 16.00 έως 18.30
ΠΕΜΠΤΗ 07/10/2021 - ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ από 13.00 έως 15.30
ΠΕΜΠΤΗ 07/10/2021 - ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ από 16.00 έως 18.30


*Οι εξεταζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης εκάστου μαθήματος. (για το πρώτο μάθημα της ημέρας στις 12.30 και για το δεύτερο στις 15.30.)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί η διόρθωση των γραπτών και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
1) ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
2) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Στις εξετάσεις μπορεί να συμμετάσχει όποιος:
(α) Έχει καταθέσει την σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και μόνον εφόσον δεν υπάρχει εκκρεμότητα στο φάκελό του (επιβεβαίωση γνησιότητας τίτλου, ελλιπή δικαιολογητικά, κ.λ.π.).

(β) Έχει υποβάλλει το ειδικό έντυπο ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ από 02/09/2021 μέχρι 22/09/2021, με ταυτόχρονη κατάθεση του παραβόλου για τα μαθήματα στα οποία επιθυμεί να εξεταστεί.

Δηλώσεις συμμετοχής που δεν συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παράβολα δεν θα γίνονται δεκτές (Τα παράβολα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι και την τελευταία ημερομηνία κατάθεσης δηλώσεων συμμετοχής).

Οι δηλώσεις συμμετοχής μαζί με τα παράβολα (ανά εξεταζόμενο μάθημα) με τα στοιχεία του/της ενδιαφερομένου/ης και με την αναγραφή της ένδειξης ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 2η 2021 θα πρέπει να αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο (μέσω e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση protocol@doatap.gr με κοινοποίηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση kostopoulou@doatap.gr

Σημειώνεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι, οπωσδήποτε, θα πρέπει να φέρουν τα πρωτότυπα παράβολα μαζί τους τις ημέρες των εξετάσεων.


Σε κάθε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Διευκρινίζεται ότι:
Το παράβολο είναι 148,48 ευρώ (145 ευρώ + 3,48 ευρώ 2% χαρτ. + 20% ΟΓΑ χαρτ.) ανά μάθημα και καταβάλλεται στον Λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με αριθμό 26072595. (μπορεί να κατατεθεί και μέσω συστήματος web banking στον ως άνω αναφερόμενο τραπεζικό λογαριασμό του ΔΟΑΤΑΠ).


Προσοχή: Παράβολο της Τράπεζας της Ελλάδος και ΟΧΙ του Ελληνικού Δημοσίου.
Στο κάθε παράβολο πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του εξεταζόμενου και το μάθημα στο οποίο προτίθεται να εξεταστεί. (Πρέπει να υπάρχει ξεχωριστό αποδεικτικό πληρωμής παραβόλου ανά εξεταζόμενο μάθημα).

Στην περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, κάποιος υποψήφιος δεν προσέλθει στις εξετάσεις , το παράβολο δεν θα επιστρέφεται και θα πρέπει να καταβληθεί νέο παράβολο για τη συμμετοχή του στην επόμενη εξεταστική περίοδο. Επίσης, παράβολο που θα κατατεθεί σε οποιονδήποτε άλλο Τραπεζικό λογαριασμό πλην του ανωτέρου, ΔΕΝ θα παρέχει το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

Για την διευκόλυνση των υποψηφίων παρατίθεται ο κατάλογος καταστημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος στο τέλος της παρούσης ανακοίνωσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός από την παρούσα εξεταστική περίοδο υποψηφίων, των οποίων μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί η μη ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβεβαίωσης της γνησιότητας του τίτλου σπουδών, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα δηλώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή στις εξετάσεις, να καταθέτουν παράλληλα με τη δήλωση συμμετοχής και Υπεύθυνη Δήλωση (του Ν. 1599/1986) με την οποία θα δηλώνουν τα παρακάτω:
Όλα τα έγγραφα και τα κατατεθέντα στοιχεία του φακέλου μου είναι γνήσια και γνωρίζω και αποδέχομαι ότι εάν αυτό δεν αποδειχθεί, ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης των αποτελεσμάτων μου στις εξετάσεις και μη έκδοσης σχετικής πράξης αναγνώρισης του τίτλου σπουδών μου.

Η παραπάνω Υπεύθυνη Δήλωση θα πρέπει να αποστέλλεται υπογεγραμμένη αρχικώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τη δήλωση συμμετοχής και τα παράβολα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω (protocol@doatap.gr), ενώ απαραίτητα ο εξεταζόμενος θα πρέπει, επιπλέον, να την προσκομίζει σε πρωτότυπη μορφή, κατά την προσέλευσή του στο εξεταστικό κέντρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης αστυνομική ή στρατιωτική ταυτότητα ή διαβατήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αλλαγής του ονόματος τους, οι υποψήφιοι της αλλοδαπής θα πρέπει να έχουν μαζί τους μία βεβαίωση ταυτοπροσωπίας.

Για την πορεία του φακέλου τους, εκκρεμότητες, κλπ., οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται μέσω της ON-LINE πορείας αίτησης τους και από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ στον 3ο όροφο του κτιρίου του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με την Οδοντιατρική και τις σχετικές εξετάσεις του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., καθώς και η κωδικοποίηση ενεργειών των εξετάσεων, ευρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ

Ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει από τη λίστα των εξεταζομένων τους υποψήφιους για τους οποίους θα προκύψουν νέα στοιχεία σχετικά με τη γνησιότητα των τίτλων τους ή τη διάρκεια των σπουδών τους ή αναληθή στοιχεία.

H λίστα με τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν εγκαίρως πριν την έναρξη των εξετάσεων.



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
24 θέσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο τμήμα οικονομικών του Π. Κρήτης
Εγκύκλιος για τη χορήγηση μακροχρόνιων αδειών σε εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ
Αιτήσεις για 116 αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στη γενική διεύθυνση σπουδών
Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες 2024
Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου υποψηφίων για τα ΑΕΙ που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις
Εξεταστικά κέντρα πανελλαδικών εξετάσεων ειδικών μαθημάτων, έτους 2024
Εξεταστικά κέντρα μουσικών μαθημάτων για τα τμήματα μουσικών σπουδών έτους 2024