Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Θέση υποψήφιου διδάκτορα στο τμήμα χημικών μηχανικών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Diorismos.gr
Θέση υποψήφιου διδάκτορα στο τμήμα χημικών μηχανικών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Θέση υποψήφιου διδάκτορα στο τμήμα χημικών μηχανικών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Συνέλευση του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην υπ’ αριθμ. 71/18-01-2021 συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη:­Τις διατάξεις του άρθρου 30, 38, 40, και 42 του ν. 4485/2017 (Α’ 114).­Τις διατάξεις του Κεφαλαίου Γ’ (άρθρα 13-22 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) του Ν. 4610/2019 (Α’ 70) Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις.­Τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΦΕΚ Β’ 1661/04-05-2020), ο οποίος συντάχθηκεκατ’ εφαρμογή του άρθρου 45, παρ. 2 του ν. 4485/2017 (Α’ 114).αποφάσισε την προκήρυξη μιας (1) θέσης υποψηφίου διδάκτορα για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με τίτλο:Προσδιορισμός βιοδεικτών για την ταυτοποίηση και αναγνωρισιμότητα αίγειωνγαλακτοκομικών προϊόντων ορεινών περιοχώνΔικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι/ες πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:Α) Είναι πτυχιούχοι-διπλωματούχοι Α.Ε.Ι. (Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου ιδρύματος της αλλοδαπής Τμημάτων και Σχολών:

Χημικών Μηχανικών
­Χημείας­
Βιολογίας
­Βιοχημείας­
Γεωπονίας­
Κτηνιατρικής
­Τεχνολογίας Τροφίμων­
Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής­
Τεχνολογίας Γεωπονίας και κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου ιδρύματος της αλλοδαπής.

Β) Είναι κάτοχοι ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου κατά το άρθρο 46 τουΝ. 4485/2017 ή διπλωματούχοι αντίστοιχων ή συναφών Τμημάτων πενταετούς φοίτησης.
Γ) Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γίνονται δεκτοί/ές ως Υποψήφιοι/ες Διδάκτορες και μη κάτοχοι Δ.Μ.Σ., εάν ικανοποιούν μία τουλάχιστον εκ των παρακάτω προϋποθέσεων:i) Αποφοίτησαν με βαθμό πτυχίου άνω του 7 (επτά) στην κλίμακα του 10 (δέκα).ii) Δημοσίευσαν μία τουλάχιστον εργασία,στην οποία ο υποψήφιος πρέπει να φαίνεται ως πρώτος συγγραφέας, σε έγκριτο διεθνές περιοδικό που ανήκει σε μια από τις κατηγορίες Q1, Q2 ή Q3 της SCIMAGO (SCOPUS).Οι υποψήφιοι αυτής της κατηγορίας κατά τα δύο (2) πρώτα έτη των σπουδών τους οφείλουν να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν επιτυχώς σε συνολικά τέσσερα (4) προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά μαθήματα της Πολυτεχνικής Σχολής, τα οποία εισηγείται η Τριμελής Επιτροπή και εγκρίνει η Συνέλευση του Τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότηταςαπό τις 22-01-2021και ώρα 10:00, μέχρι τις 05-02-2021και ώρα 15:00, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Γραμματεία τουΤμήματος Χημικών Μηχανικών (chemeng@uowm.gr).
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μια (1) θέση υποψηφίου διδάκτορα για εκπόνηση διατριβής με τίτλο Προσδιορισμός βιοδεικτών για την ταυτοποίηση και αναγνωρισιμότητα αίγειων γαλακτοκομικών προϊόντων ορεινών περιοχών στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας παρατείνεται μέχρις τις 19-02-2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματος Χημικών Μηχανικών στο τηλέφωνο 24610-56654 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου chemeng@uowm.gr.
Περισσότερες πληροφορίες



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων Μαθηματικά (Άλγεβρα) ΕΠΑΛ
Παράταση στην προσφορά θέσεων μαθητείας από φορείς του δημοσίου για το μεταλυκειακό έτος
Τα θέματα της Νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας του γενικού λυκείου
Ηλεκτρονική ενημέρωση για τη βαθμολογία μαθητών στο e-Parents
Τα θέματα των Νέων Ελληνικών του ΕΠΑ.Λ
Λειτουργία του υπουργείου παιδείας κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων
Αντιστοιχία του τμήματος ναυπηγών μηχανικών του Π. Δυτικής Αττικής με τα τμήματα ΑΕΙ