Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση RSS Κατηγορίας

Υποβολή αιτήσεων στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας Β κύκλου 2022

Diorismos.gr
Υποβολή αιτήσεων στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας Β κύκλου 2022
Υποβολή αιτήσεων στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας Β κύκλου 2022

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Μετά από αξιολόγηση από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας, εγκρίθηκαν τα αιτήματα των φορέων για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων με μετάταξη και αναγκών με απόσπαση, στο πλαίσιο του Β΄ Κύκλου έτους 2022 του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (ΕΣΚ).

Κάθε ενδιαφερόμενος υπάλληλος, που έχει δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4440/2016, και με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων διατάξεων, δύναται να υποβάλει αίτηση για μετάταξη σε κενή οργανική θέση ή/και για απόσπασή του για προσωρινή κάλυψη αναγκών, εντός δέκα (10) ημερών από την δημοσιοποίηση των θέσεων και ειδικότερα από τις 5 έως και τις 14 Δεκεμβρίου 2022.

Η είσοδος των ενδιαφερομένων υπαλλήλων στην εφαρμογή του Μητρώου είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο https://hr.apografi.gov.gr.

Ο υπάλληλος στην αρχική σελίδα της εφαρμογής μπορεί να δει τις διαθέσιμες θέσεις του τρέχοντος κύκλου κινητικότητας και να υποβάλει αίτηση για την θέση/σεις που τον ενδιαφέρουν για μετάταξη ή απόσπαση μέσω του ΕΣΚ. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το άρ. 42 του ν. 4674/2020, οι αιτήσεις προτίμησης μπορούν να υποβάλλονται για δέκα (10) συνολικά θέσεις έως και τριών (3) φορέων κατ` ανώτατο όριο. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α΄ 75) και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Μετά την οριστική υποβολή, δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης της αίτησης και εκτύπωσης του αποδεικτικού υποβολής από τον υπάλληλο. Ο υπάλληλος μπορεί, εφόσον η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν έχει παρέλθει, να προχωρήσει στην υποβολή τροποποιητικής δήλωσης. Αν τα στοιχεία του υπαλλήλου στο Μητρώο δεν είναι ενημερωμένα, θα πρέπει να γίνει επικοινωνία του ενδιαφερομένου υπαλλήλου με την Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού, στην οποία υπάγεται, για την επικαιροποίησή τους. Επισημαίνεται ότι για την ενέργεια αυτή αποκλειστικά αρμόδια είναι η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού της Υπηρεσίας, στην οποία ανήκει οργανικά ο υπάλληλος.

Αναλυτικές πληροφορίες για την υλοποίηση της διαδικασίας μέσω της εφαρμογής παρατίθενται στο εγχειρίδιο που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της απογραφής. Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο.



 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση
Επιμόρφωση δημοσίων υπαλλήλων «Al for All» από την Google και το ΕΚΔΔΑ
Σε λειτουργία η πλατφόρμα id.gov.gr για τα ραντεβού των νέων δελτίων ταυτότητας
Σε διαβούλευση δύο νομοσχέδια για την επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π.
Στο gov.gr Wallet τα στοιχεία των ζώων συντροφιάς
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκε ο κατάλογος ιδιωτών εμπειρογνωμόνων για επιτροπές επιλογής στελεχών
Thessaly Evros Pass 2024: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα στο vouchers.gov.gr
Εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ