Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση RSS Κατηγορίας

Πρόσκληση για μέλη του Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Diorismos.gr
Πρόσκληση για μέλη του Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
Πρόσκληση για μέλη του Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει ανοιχτή πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων, για ορισμό µελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΣΕΚ-ΠΔΜ), σύμφωνα µε το άρθρο 10 του Ν. 4310/2014, όπως ισχύει.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων έχουν:

Α) οι καθηγητές Α.Ε.Ι. ή ερευνητές, που προέρχονται από ερευνητικά κέντρα που εποπτεύονται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και

Β) μέλη επαγγελματικών επιμελητηρίων και επιστημονικών συλλόγων, πολιτιστικών φορέων, συμμετέχοντες στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Μακεδονίας.

Όλα τα μέλη του ΠΣΕΚ πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστον διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών ή ισοδύναμου τίτλου με αναγνωρισμένο κύρος και να έχουν μακρόχρονη ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα ΕΤΑΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία θα συνοδεύεται από Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα από το οποίο να προκύπτει μεταξύ άλλων το ακριβές χρονικό διάστημα σε μήνες και να αναγράφεται αναλυτικά η περιγραφή της ερευνητικής και επαγγελματικής εμπειρίας σε θέματα ΕΤΑΚ. Επίσης, υπεύθυνη δήλωση ότι τα αναγραφόμενα στο αναλυτικό βιογραφικό (τίτλοι σπουδών, δημοσιεύσεις, βεβαιώσεις συμμετοχής, αποδεικτικά εμπειρίας κλπ) είναι αληθή και θα προσκομισθούν, εφόσον ζητηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης ή την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Προθεσμία κατάθεσης φακέλου αίτησης: Δευτέρα 17/01/2022 και λήγει τη Δευτέρα 31/01/2022

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσκληση δίνονται στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pdm.gov.gr), στο δικτυακό τόπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pepdym.gr) και στο δικτυακό τόπο της ΓΓΕΚ (gsri.gov.gr) και από τον κ. Νικόλαο Τοπαλίδη, Γραφείο Περιφερειάρχη, info@pdm.gov.gr και 2461052616.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση
Προκήρυξη 29ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού Ε.Σ.Δ.Δ.Α.
Fuel Pass: Βήμα Βήμα η διαδικασία για την επιδότηση των καυσίμων κίνησης
Ηλεκτρονικά ο υπολογισμός των τελών για τη μεταβίβαση οχήματος
Άνοιξε ο Α κύκλος κινητικότητας του 2022 για μετατάξεις και αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων
Προγραμματισμός ραντεβού για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη στο finddoctors.gov.gr
Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για τη μονιμότητα των ιατρών του ΕΣΥ
Σε εφαρμογή το σύστημα πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων στη Δημόσια Διοίκηση