Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση RSS Κατηγορίας

Αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του 28ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ

Diorismos.gr
Αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του 28ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ
Αποτελέσματα του πρώτου σταδίου του 28ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων συνεδρίασε την Παρασκευή 10/12/2021 και επικύρωσε τα αποτελέσματα του 1ου σταδίου του 28ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Υποψήφιοι με δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο στάδιο

Αποτελέσματα πρώτου σταδίου (φθίνουσα σειρά)

Το δεύτερο στάδιο του 28ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της Ε.Σ.Δ.Δ.Α. θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 έως και την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2022 στο κτήριο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με το αναλυτικό πρόγραμμα, τις ώρες διεξαγωγής και την κατανομή των υποψηφίων ανά ημέρα και αίθουσα.

Καλούνται οι υποψήφιοι με δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο στάδιο του Εισαγωγικού Διαγωνισμού να ταχυδρομήσουν επί αποδείξει (προς: Πειραιώς 211 και Θράκης 2, Τ.Κ. 177 78, ΤΑΥΡΟΣ, γραφείο 510) ή να καταθέσουν ιδιοχείρως στο κτήριο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α (ώρες 08.30 έως 14.30, γραφείο 510), τα κάτωθι δικαιολογητικά : α) τον βασικό τίτλο σπουδών

Προκειμένου για τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν από εκπαιδευτικά (πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού) της αλλοδαπής συνυποβάλλεται υποχρεωτικά βεβαίωση του ΔΟΑΤΑΠ περί ισοτιμίας αυτών.

β) τη δήλωση επιλογής θεματικής ενότητας στην ενότητα Φάκελος επίκαιρου θέματος και -τυχόν- δεύτερης ξένης γλώσσας.

γ) ειδικά οι υποψήφιοι που κατέχουν ήδη την ιδιότητα δημοσίου υπαλλήλου, υποχρεούνται να προσκομίζουν και βεβαίωση της υπηρεσίας τους σχετικά με την ιδιότητά τους και σχετική άδεια στις περιπτώσεις που απαιτείται.

Τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται ή αποστέλλονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας οριζόμενης από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου τ.ε. έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου τ.ε.

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών θα γίνεται με αλφαβητική σειρά σε συγκεκριμένες ώρες, ημέρες και γραφεία (βλ. πίνακα) και θα τηρείται ελάχιστος αριθμός εισερχομένων στο κτήριο για την αποφυγή συνωστισμού.

Ημέρα

Από - έως (επώνυμο)

Δευτέρα

Α-Ε

Τρίτη

Ζ-Κ

Τετάρτη

Λ-Μ

Πέμπτη

Ν-Ρ

Παρασκευή

Σ-Ω

Υποψήφιοι που δε θα μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά σύμφωνα με την ως άνω κατανομή, θα επικοινωνούν με τη γραμματεία της ΚΕΕ για ορισμό νέας ημερομηνίας.

Είσοδος στο κτήριο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., γίνεται με πιστοποιητικού εμβολιασμού (με ολοκληρωμένο τον εμβολιασμό για COVID-19 προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών) ή πιστοποιητικό νόσησης (που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν). Για τους μη εμβολιασμένους ή μη νοσήσαντες, η κατοχή αποδεικτικού διενέργειας μοριακού ελέγχου (PCR) 72 ώρες πριν ή ταχείας αντιγονικής δοκιμασίας (Rapid Antigen Test) 48 ώρες πριν.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση
Βαθμολογική προαγωγή υπαλλήλων μετά από υψηλή βαθμολογία για δύο αξιολογικές περιόδους
Ανοίγει η πλατφόρμα για την εγγραφή πολιτών στον προσωπικό γιατρό
ΑΔΕΔΥ: Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη σεξουαλική παρενόχληση στο Δημόσιο
Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης στο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022
Αποτελέσματα διαγωνισμών Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.)
Νέες ψηφιακές υπηρεσίες: Ψηφιακή μεταβίβαση οχημάτων και MyAuto
Powerpass: Ξεκινά η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης