Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση RSS Κατηγορίας

Αποτελέσματα του 27ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ

Diorismos.gr
Αποτελέσματα του 27ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ
Αποτελέσματα του 27ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων συνεδρίασε την Παρασκευή 23/10/2020 και επικύρωσε τους πίνακες του δευτέρου σταδίου και τους πίνακες γενικών αποτελεσμάτων του 27ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ.

Η ΚΕΕ με ανακοίνωσή της προς τους υποψηφίους για την δήλωση προτίμησης και την κατανομή στα τμήματα, διευκρινίζει ότι σύμφωνα με το άρθρο 19 του ΠΔ 57/2007, όπως ισχύει, οι δυνάμενοι, σύμφωνα με τα γενικά αποτελέσματα κατάταξης, να εισαχθούν στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, καλούνται να υποβάλουν εντός της κατωτέρω οριζόμενης αποκλειστικής προθεσμίας, γραπτή δήλωση στον Διευθυντή της ΕΣΔΔΑ, με την οποία θα προσδιορίζουν τη σειρά προτεραιότητας των τμημάτων που επιθυμούν να ακολουθήσουν. Η κατανομή στα τμήματα θα γίνει με βάση τη σειρά επιτυχίας στον Εισαγωγικό Διαγωνισμό και τη δήλωση προτίμησης των υποψηφίων.

Η δήλωση αυτή μπορεί να αφορά το Τμήμα ή τα Τμήματα, για τα οποία οι ανωτέρω πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με την προκήρυξη. Διευκρινίζεται ότι μετά τις δηλώσεις προτίμησης και την κατανομή σε τμήματα θα ανακοινωθεί ο τελικός πίνακας εισακτέων στην 27η Εκπαιδευτική Σειρά της ΕΣΔΔΑ. Η υποβολή των δηλώσεων θα λάβει χώρα εντός αποκλειστικής προθεσμίας από την Δευτέρα 26/10/2020 έως και την Παρασκευή 30/10/2020 στο γραφείο 510 (5ος όροφος) των εγκαταστάσεων του ΕΚΔΔΑ (Πειραιώς 211,Ταύρος ) από 8.00-14.30.

Εναλλακτικά, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωση τους υπογεγραμμένη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση esdda@ekdd.gr μέχρι και την Παρασκευή 30/10/2020 και ώρα 14.30. Σύμφωνα με την εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.69/125/16452 (ΑΔΑ: Ψ6Μ246ΜΤΛ6-ΜΕΦ) και στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού ορίζονται τα παρακάτω μέτρα για τους υποψηφίους:

Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνεται με αλφαβητική σειρά σε συγκεκριμένες ώρες, ημέρες και θα τηρείται ελάχιστος αριθμός εισερχομένων στο κτίριο για την αποφυγή συνωστισμού. Οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκα και θα πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και των υποψηφίων. ΩΡΕΣ Δευτέρα 26/10/2020 έως Παρασκευή 30/10/2020 Γραφείο 510 08.00-09.30 Α-Ζ 09.30-10.30 Η-Μ 10.30-11.30 Ν-Π 12.30-13.30 Ρ-Y 13.30-14.30 Φ-Ω.

Οι υποψήφιοι που δε θα μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στις ώρες που ορίζονται στον ανωτέρω πίνακα, θα κλείνουν άλλη ώρα ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με τη γραμματεία της ΚΕΕ και συγκεκριμένης αιτιολόγησης.

Πίνακας αποτελεσμάτων δευτέρου σταδίου

Πίνακας γενικών αποτελεσμάτων του 27ου εισαγωγικού διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ (κατά αλφαβητική σειρά )

Πίνακας γενικών αποτελεσμάτων του 27ου εισαγωγικού διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ (κατά φθίνουσα σειρά)


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση
Αυτόματα διαθέσιμα τα στοιχεία δημοτολογικής κατάστασης για υποψηφίους διαγωνισμών ΑΣΕΠ
Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις προσλήψεις στο δημόσιο και την ενίσχυση του ΑΣΕΠ
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 7Κ/2020: Πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών
Σε διαβούλευση το νέο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ
Διαθέσιμο ηλεκτρονικά από το gov.gr το πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών
Αποτελέσματα διαβούλευσης για τις δράσεις απλούστευσης διαδικασιών του ΑΣΕΠ
Αποτελέσματα του 27ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ