Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

3 προσλήψεις ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών στο Δήμο Αμφίπολης

30/03/2020
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Δήμος Αμφίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ήµου Αµφίπολης, που εδρεύει στο Ροδολίβος και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων.

101 ∆ήµος Αµφίπολης Ροδολίβος ∆Ε Τεχνιτών Υδραυλικών 8 µήνες 3


Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα Ανακοίνωση και το Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ) µε σήµανση έκδοσης 02-12-2019 δικαιολογητικά, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην ενότητα ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήµατος.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόµενα στο Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ) µε σήµανση έκδοσης 02-12-2019.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικάµε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:∆ήµος Αµφίπολης, ΚωνταντίνουΚιορπέ 22, Τ.Κ. 620 41, Ροδολίβος Σερρών, υπόψη κας Μαρίας Κουκουβέτσιου (τηλ. επικοινωνίας: 2324350120). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Συμβάσεις
15 προσλήψεις στο Δήμο Ύδρας
16 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Λιβαδειάς
Πρόσληψη Κοινωνικού Φροντιστή στην ΕΛΕΠΑΠ για Αθήνα
Πρόσληψη ΠΕ Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης στην περιφέρεια Κρήτης
5 προσλήψεις ΠΕ Κοινωνιολόγου, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού και ΔΕ Φυλάκων στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για Θεσσαλονίκη
2 προσλήψεις Εργατοτεχνίτη και Εργατών στην ΕΦΑ Δυτικής Αττικής
Πρόσληψη ΠΕ Διοικητικού - Νομικών στο Δήμο Αμυνταίου