Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
karaflos
- Μαθητευόμενος

Έχει κανείς κάποια πληροφορία για το πότε θα βγούν τα αποτελέσματα;
Πάντως κάπου έιχα διαβάσει ότι τα σκανερ του ΑΣΕΠ μπορούν να διορθώσουν 3.000 γραπτά την ημέρα. Επομένως, η διόρθωση απαιτεί 1-2 ημέρες. Τώρα βέβαια θα χρειαστεί και κάποιος χρόνος για τη συγκέντρωση των γραπτών και για την έκδοση των αποτελεσμάτων. Εγώ θα στοιχημάτιζα για την επόμενη βδομάδα, 26-28 Μαρτίου δηλαδή. Εσείς τι λέτε;
Πάντως κάπου έιχα διαβάσει ότι τα σκανερ του ΑΣΕΠ μπορούν να διορθώσουν 3.000 γραπτά την ημέρα. Επομένως, η διόρθωση απαιτεί 1-2 ημέρες. Τώρα βέβαια θα χρειαστεί και κάποιος χρόνος για τη συγκέντρωση των γραπτών και για την έκδοση των αποτελεσμάτων. Εγώ θα στοιχημάτιζα για την επόμενη βδομάδα, 26-28 Μαρτίου δηλαδή. Εσείς τι λέτε;
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
vicki74
- Μαθητευόμενος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
sems
- Μαθητευόμενος

-
sngr
- Μαθητευόμενος

vicki74 έγραψε:Eδινε κανεις για αερολιμενικος? πως τα πηγατε στο δευτερο μέρος? εγω πατωσα στο δικαιο!!!εκανα και αδικαιολογητα λαθη. Τελοσπαντων. Μαλλον δεν εχω περασει το δευτερο κομματι και στις λεκτικες μετριαεγραψα. εχω περιεργεια να δω επιπεδο βαθμων.
Έδωσα και για αερολιμενικός και για ΕΕΚ. Η μεσημεριανή εξέταση ήταν αστεία. Κάποιος έγραψε παραπάνω ότι ήταν εύκολα τα θέματα φυσ-μαθ., δηλώνοντας ότι έχει σπουδές θετικών επιστημών. Αναμενόμενη απάντηση. Αν όμως, είχες να κάνεις φυσική και μαθηματικά απ'το σχολείο, τα θέματα ήταν δύσκολα (με λίγες εξαιρέσεις). Ακόμη κι αν είχες κάνει επανάληψη και ασκήσεις, τα μαθηματικά και η φυσική δεν είναι μαθήματα που μπορείς να διαβάσεις όπως το δίκαιο και η οικονομία που παίρνεις ένα βιβλίο και ξεμπερδεύεις. Και φυσικά, όσο καλό επίπεδο μαθηματικών για μη μαθηματικός κι αν έχω, δεν θυμόμουν πως υπολογιζόταν το Σ :x Πιστεύω ότι τελικά οι των θετ. επιστημών έχουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, γιατί στο δίκαιο είχε κάποιες ερωτήσεις παγίδα.
-
tas_karag
- Μόνιμος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

kalimera..kai kala apotelesmata..tha ithela na sas rotiso exei simasia i vathmologia se ayta ta stadia???tha mas valoune se seira katataksis vasi ayton ton vathmologion?an einai etsi den tha prepei na anakoinosoun oles tis vathmologies?
Για αερολιμενικους αυτο ηταν. Ο μεσος ορος απ οσα γραψατε προχθες (%) ,με οποια προσαυξηση απο πτυχιο (απο 0,1 μεχρι 5) ,υποτιθεται μεταπτυχιακες σπουδες-εμπειρια (εκει να δουμε τι παιζει) και εντοπιοτητα. Πρεπει να ειναι 8 θεσεις χωρις εντοπιοτητα, οποτε υποθετω οτι χωρις αυτην χρειαζεται ενα σκορ >90%.
Για ΕΕΚ ειναι λιγο διαφορετικα, γιατι το Β σταδιο εχει μεγαλυτερο συντελεστη.
Δηλαδη αν εγραψε καποιος λεκτικες 70 και μετα στο αλλο γραψει 80, ο μεσος ορος πρεπει να ειναι (1*70 + 2*80)/3=76.66. Τα υπολοιπα ομοιως.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

μετα τις τελικες προσαυξησεις μπαινουν σε σειρα καταταξης και στην οριστικη λιστα διοριστεοι ειναι για τους Αερολ. οι πρωτοι 19 (αφου γινει υποθετω και ο απαραιτητος ελεγχος για γνωση αγγλικων και ολα τ αλλα). Για τους ΕΕΚ αντιστοιχα. Θα υπαρχουν και ξεχωριστοι πινακες για τριτεκνους-πολυτεκνους αφου αυτοι διαγωνιζονται μεταξυ τους. Μετα πας για διορισμο κ πρεπει να κανεις τις ιατρικες. Αμα αρχισουν και απορριπτονται απο κει, πανε οι επιλαχοντες. Ετσι νομιζω γινεται, αν διαβασα σωστα την προκηρυξη.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες