Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
karaflos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό karaflos » Τρί Μαρ 18, 2008 6:46 pm

Έχει κανείς κάποια πληροφορία για το πότε θα βγούν τα αποτελέσματα;

Πάντως κάπου έιχα διαβάσει ότι τα σκανερ του ΑΣΕΠ μπορούν να διορθώσουν 3.000 γραπτά την ημέρα. Επομένως, η διόρθωση απαιτεί 1-2 ημέρες. Τώρα βέβαια θα χρειαστεί και κάποιος χρόνος για τη συγκέντρωση των γραπτών και για την έκδοση των αποτελεσμάτων. Εγώ θα στοιχημάτιζα για την επόμενη βδομάδα, 26-28 Μαρτίου δηλαδή. Εσείς τι λέτε;

sems
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sems » Τρί Μαρ 18, 2008 7:06 pm

glk den mporeis na peis pantws. ta vgalane

MTB
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MTB » Τρί Μαρ 18, 2008 9:29 pm

αυτο που γραφει στο τιτλο του thread υπηρεσια πολιτικης υπηρεσιας τι ειναι?μηπως ειναι υπηρεσια πολιτικης αεροποριας? :lol:

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Μαρ 18, 2008 10:45 pm

χαχα ναι ειναι χαζο αλλα τοσο καιρο γραφουμε σε τοπικ με λαθος ονομα... μπαινω ΑΣΕΠ ASAP να δω τις λυσεις

vicki74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vicki74 » Τρί Μαρ 18, 2008 10:45 pm

Eδινε κανεις για αερολιμενικος? πως τα πηγατε στο δευτερο μέρος? εγω πατωσα στο δικαιο!!!εκανα και αδικαιολογητα λαθη. Τελοσπαντων. Μαλλον δεν εχω περασει το δευτερο κομματι και στις λεκτικες μετριαεγραψα. εχω περιεργεια να δω επιπεδο βαθμων.

vicki74
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vicki74 » Τρί Μαρ 18, 2008 10:52 pm

Παντως ηθελε διαβασμα πολυ. Τα αποτελεσματα απο ΑΣΕΠ τα βλεπω να βγαινουν σε 2-3 βδομαδες. Παντως πριν το Πσχα οσοι συνεχιζετε για ελεγκτες θα ξερετε σιγουρα.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Μαρ 18, 2008 11:01 pm

με μια πρωτη εκτιμηση κ αν θυμαμαι καλα κ αν τα μετεφερα σωστα εχω 7 λαθη στην καλυτερη.

sems
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sems » Τρί Μαρ 18, 2008 11:50 pm

loipon. to A stadio itane gia ton lao. siga siga tha arxisoune na rotane merikoi kai merikes erotiseis tou styl "ax paidia ti proteinete gia to B stadio? ego prosopika den exo idea ktl".
loipon terma ta kastana. erxetai to B stadio.

sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Τετ Μαρ 19, 2008 10:12 am

vicki74 έγραψε:Eδινε κανεις για αερολιμενικος? πως τα πηγατε στο δευτερο μέρος? εγω πατωσα στο δικαιο!!!εκανα και αδικαιολογητα λαθη. Τελοσπαντων. Μαλλον δεν εχω περασει το δευτερο κομματι και στις λεκτικες μετριαεγραψα. εχω περιεργεια να δω επιπεδο βαθμων.

Έδωσα και για αερολιμενικός και για ΕΕΚ. Η μεσημεριανή εξέταση ήταν αστεία. Κάποιος έγραψε παραπάνω ότι ήταν εύκολα τα θέματα φυσ-μαθ., δηλώνοντας ότι έχει σπουδές θετικών επιστημών. Αναμενόμενη απάντηση. Αν όμως, είχες να κάνεις φυσική και μαθηματικά απ'το σχολείο, τα θέματα ήταν δύσκολα (με λίγες εξαιρέσεις). Ακόμη κι αν είχες κάνει επανάληψη και ασκήσεις, τα μαθηματικά και η φυσική δεν είναι μαθήματα που μπορείς να διαβάσεις όπως το δίκαιο και η οικονομία που παίρνεις ένα βιβλίο και ξεμπερδεύεις. Και φυσικά, όσο καλό επίπεδο μαθηματικών για μη μαθηματικός κι αν έχω, δεν θυμόμουν πως υπολογιζόταν το Σ :x Πιστεύω ότι τελικά οι των θετ. επιστημών έχουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, γιατί στο δίκαιο είχε κάποιες ερωτήσεις παγίδα.

tas_karag
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό tas_karag » Τετ Μαρ 19, 2008 10:21 am

kalimera..kai kala apotelesmata..tha ithela na sas rotiso exei simasia i vathmologia se ayta ta stadia???tha mas valoune se seira katataksis vasi ayton ton vathmologion?an einai etsi den tha prepei na anakoinosoun oles tis vathmologies?

andreas21
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό andreas21 » Τετ Μαρ 19, 2008 10:39 am

μήπως θα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάνα βιβλίο για το 2ο στάδιο σχετικά με τις εξετάσεις των ελεγκτών? Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να το αγοράσουμε από κάνα βιβλιοπωλείο ή αν έχεις κάποιος παλαιότερα θέματα?

sems
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sems » Τετ Μαρ 19, 2008 10:45 am

natos o 1os

tas_karag
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό tas_karag » Τετ Μαρ 19, 2008 10:54 am

ego edosa kai gi ata 2..gia tous eek perasa alla stous erolimenikous prepei na exo patosei..oi fisikes epistimes mou fanikan diskoles (eimai oikonomologos) eno gia to proto meros eprepe na eixes diavasei..

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Μαρ 19, 2008 11:59 am

kalimera..kai kala apotelesmata..tha ithela na sas rotiso exei simasia i vathmologia se ayta ta stadia???tha mas valoune se seira katataksis vasi ayton ton vathmologion?an einai etsi den tha prepei na anakoinosoun oles tis vathmologies?

Για αερολιμενικους αυτο ηταν. Ο μεσος ορος απ οσα γραψατε προχθες (%) ,με οποια προσαυξηση απο πτυχιο (απο 0,1 μεχρι 5) ,υποτιθεται μεταπτυχιακες σπουδες-εμπειρια (εκει να δουμε τι παιζει) και εντοπιοτητα. Πρεπει να ειναι 8 θεσεις χωρις εντοπιοτητα, οποτε υποθετω οτι χωρις αυτην χρειαζεται ενα σκορ >90%.
Για ΕΕΚ ειναι λιγο διαφορετικα, γιατι το Β σταδιο εχει μεγαλυτερο συντελεστη.
Δηλαδη αν εγραψε καποιος λεκτικες 70 και μετα στο αλλο γραψει 80, ο μεσος ορος πρεπει να ειναι (1*70 + 2*80)/3=76.66. Τα υπολοιπα ομοιως.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Μαρ 19, 2008 12:04 pm

μετα τις τελικες προσαυξησεις μπαινουν σε σειρα καταταξης και στην οριστικη λιστα διοριστεοι ειναι για τους Αερολ. οι πρωτοι 19 (αφου γινει υποθετω και ο απαραιτητος ελεγχος για γνωση αγγλικων και ολα τ αλλα). Για τους ΕΕΚ αντιστοιχα. Θα υπαρχουν και ξεχωριστοι πινακες για τριτεκνους-πολυτεκνους αφου αυτοι διαγωνιζονται μεταξυ τους. Μετα πας για διορισμο κ πρεπει να κανεις τις ιατρικες. Αμα αρχισουν και απορριπτονται απο κει, πανε οι επιλαχοντες. Ετσι νομιζω γινεται, αν διαβασα σωστα την προκηρυξη.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες