mylw έγραψε:NSNS έγραψε:sterzin έγραψε:
Ευχαριστώ. Αλλά έχω επίσης απορία, η βεβαίωση γράφει από τότε έως τότε και παρουσίες τόσες. εγώ πρόσθεσα τις παρουσίες στα ένσημα του ικα και το άθροισμα το διαίρεσα με το 25 και έβγαλα το συνολικό αριθμό μηνών. Είναι λάθος αυτό;
Αλλιώς τι πρέπει να κάνω; να βάλω τους μήνες και όχι τις μέρες; βάζοντας τους μήνες μου βγαίνει και παραπάνω εμπειρία σαν σύνολο, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.
Αφαιρείς την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψης και βγαίνει ακριβώς.
Καλησπέρα!! Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ασφαλιστικό φορέα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί οι μέρες περνούν, σε e-mail από το ασεπ δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση και έχω αγχωθεί.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω βεβαίωση προϋπηρεσίας που είχα ζητήσει πριν αρκετούς μήνες (μέσα του 2017) για κάποια άλλη προκήρυξη, στην οποία τελικά δεν συμμετείχα και μου έμεινε η βεβαίωση. Η ασφαλιστική μου κατάσταση παραμένει η ίδια από τότε, δηλαδή και τώρα να ζητήσω βεβαίωση από το ικα πάλι τις ίδιες μέρες θα αναφέρει γιατί από τότε παραμένω άνεργος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βεβαίωση που έχω από πέρυσι ή θα πρέπει να ζητήσω καινούργια?