ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
zazazoom
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό zazazoom » Παρ Μαρ 02, 2018 1:05 pm

Lydia86 έγραψε:
veni έγραψε:Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι προυπηρεσία μπορούμε να βαλουμε για να παρουμε εξτρα μορια?

Ήθελα και εγώ να κάνω αυτή την ερώτηση!!! Οποίος ξέρει ας μας απαντήσει.

Τα έξτρα μόρια θα δοθούν μόνο στον τομέα της καθαριότητας. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση η καταμέτρηση στις εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης με την τον τομέα καθαριότητας στους δήμους. Απ΄ότι ξέρω άλλο το ένα άλλο το άλλο. Όπως και να 'χει διαβάζουμε το ΦΕΚ πολύ προσεκτικά 2 και 3 και 4 φορές αν χρειαστεί καθώς και τις πληροφορίες που δίνει ο ΑΣΕΠ στην ιστοσελίδα του.

EleniAr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό EleniAr » Παρ Μαρ 02, 2018 1:52 pm

Παιδιά έχω μια ερωτηση SOS.

Στις θεσεις που η εμπειρια προσμετραται μετα την αδεια ασκησεως επαγγελματος, αν βαλουμε και προηγουμενη προυπηρεσια θα ακυρωθει εντελως η θα κανουν την αφαιρεση και θα υπολογισουν εκεινοι τους μηνες? Πρεπει εμεις να κανουμε αφαιρεση και να βρουμε το αποτελεσμα. Απλως ετσι θα φαινεται διαφορετικος αριθμος μηνων στη βεβαιωση ασφαλισης απο αυτα που δηλωνουμε.

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Παρ Μαρ 02, 2018 1:55 pm

Βγάζω 475 μόρια και θα κάνω αίτηση για ΥΕ κατηγοριες καθαριότητας ακομα και για συνοδους απορριματοφορων( μου λενε πολυ βρομικη δουλεια και πρεπει να αντεχω την μυρωδια)

Εχω πιθανότητες;δωστε μου λιγες ελπιδες παρακαλώ

Εχω απογοητευτει πολυ κοιταζοντας κατι παλιες προκυρίξεις του 2017/2016 εχουν πολυ υψηλα μορια για διορισμό το κατωτερο που ειδα ειναι για μεταφορεις ασθενων και ηταν 800 μορια για ΥΕ κατηγορια.Εγω εχω πτυχειο και αδεια ασκησεις επαγγελματος βοηθων νοσοκομων ομως θα κάνω αιτηση στην ΥΕ αλλα εαν ειναι τόσο ψηλα τα μορια οπως παλια με βλέπω να μην περνάω ουτε καθαριστρια στην Ελλαδα.
Αυτη η αιτηση και μετα όπου γη πατρις αμερική καναδα αγγλια

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Παρ Μαρ 02, 2018 2:22 pm

NSNS έγραψε:
sterzin έγραψε:
NSNS έγραψε:Το mail του ΑΣΕΠ είναι enimerosi@asep.gr.Όσον αφορά για το stage θα το δηλώσεις κανονικά στην υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας και θα καταθέσεις στα δικαιολογητικά τη βεβαίωση του ΟΑΕΔ που αναφέρει ότι συμμετείχες στο πρόγραμμα για τους 11 μήνες που αναφέρεις.

Ευχαριστώ. Αλλά έχω επίσης απορία, η βεβαίωση γράφει από τότε έως τότε και παρουσίες τόσες. εγώ πρόσθεσα τις παρουσίες στα ένσημα του ικα και το άθροισμα το διαίρεσα με το 25 και έβγαλα το συνολικό αριθμό μηνών. Είναι λάθος αυτό;
Αλλιώς τι πρέπει να κάνω; να βάλω τους μήνες και όχι τις μέρες; βάζοντας τους μήνες μου βγαίνει και παραπάνω εμπειρία σαν σύνολο, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.

Αφαιρείς την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψης και βγαίνει ακριβώς.

Lydia86
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Lydia86 » Παρ Μαρ 02, 2018 3:16 pm

zazazoom έγραψε:
Lydia86 έγραψε:
veni έγραψε:Για τις θέσεις Εποπτών καθαριότητας και Καταμετρητών-υδρομετρητών τι προυπηρεσία μπορούμε να βαλουμε για να παρουμε εξτρα μορια?

Ήθελα και εγώ να κάνω αυτή την ερώτηση!!! Οποίος ξέρει ας μας απαντήσει.

Τα έξτρα μόρια θα δοθούν μόνο στον τομέα της καθαριότητας. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σχέση η καταμέτρηση στις εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης με την τον τομέα καθαριότητας στους δήμους. Απ΄ότι ξέρω άλλο το ένα άλλο το άλλο. Όπως και να 'χει διαβάζουμε το ΦΕΚ πολύ προσεκτικά 2 και 3 και 4 φορές αν χρειαστεί καθώς και τις πληροφορίες που δίνει ο ΑΣΕΠ στην ιστοσελίδα του.

Να ρωτήσω κάτι; Έχω προϋπηρεσία ως υπάλληλος γραφείου στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει περίπτωση να μετρήσει σε αυτές τις ειδικότητες;;;

evgenia80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evgenia80 » Παρ Μαρ 02, 2018 3:16 pm

Stavroula30 έγραψε:Βγάζω 475 μόρια και θα κάνω αίτηση για ΥΕ κατηγοριες καθαριότητας ακομα και για συνοδους απορριματοφορων( μου λενε πολυ βρομικη δουλεια και πρεπει να αντεχω την μυρωδια)

Εχω πιθανότητες;δωστε μου λιγες ελπιδες παρακαλώ

Εχω απογοητευτει πολυ κοιταζοντας κατι παλιες προκυρίξεις του 2017/2016 εχουν πολυ υψηλα μορια για διορισμό το κατωτερο που ειδα ειναι για μεταφορεις ασθενων και ηταν 800 μορια για ΥΕ κατηγορια.Εγω εχω πτυχειο και αδεια ασκησεις επαγγελματος βοηθων νοσοκομων ομως θα κάνω αιτηση στην ΥΕ αλλα εαν ειναι τόσο ψηλα τα μορια οπως παλια με βλέπω να μην περνάω ουτε καθαριστρια στην Ελλαδα.
Αυτη η αιτηση και μετα όπου γη πατρις αμερική καναδα αγγλια

Δεν γνωρίζω δυστυχώς τη βάση ΥΕ. Γιατί δεν τα κάνεις σαν ΔΕ αφού εχεις και δευτερο πτυχίο στην κατηγορία αυτή? Καλή επιτυχία όπως και να χει

manospa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manospa » Παρ Μαρ 02, 2018 5:02 pm

mylw έγραψε:
NSNS έγραψε:
sterzin έγραψε:
Ευχαριστώ. Αλλά έχω επίσης απορία, η βεβαίωση γράφει από τότε έως τότε και παρουσίες τόσες. εγώ πρόσθεσα τις παρουσίες στα ένσημα του ικα και το άθροισμα το διαίρεσα με το 25 και έβγαλα το συνολικό αριθμό μηνών. Είναι λάθος αυτό;
Αλλιώς τι πρέπει να κάνω; να βάλω τους μήνες και όχι τις μέρες; βάζοντας τους μήνες μου βγαίνει και παραπάνω εμπειρία σαν σύνολο, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.

Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.

Αφαιρείς την ημερομηνία λήξης της σύμβασης με την ημερομηνία πρόσληψης και βγαίνει ακριβώς.

Καλησπέρα!! Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ασφαλιστικό φορέα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί οι μέρες περνούν, σε e-mail από το ασεπ δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση και έχω αγχωθεί.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω βεβαίωση προϋπηρεσίας που είχα ζητήσει πριν αρκετούς μήνες (μέσα του 2017) για κάποια άλλη προκήρυξη, στην οποία τελικά δεν συμμετείχα και μου έμεινε η βεβαίωση. Η ασφαλιστική μου κατάσταση παραμένει η ίδια από τότε, δηλαδή και τώρα να ζητήσω βεβαίωση από το ικα πάλι τις ίδιες μέρες θα αναφέρει γιατί από τότε παραμένω άνεργος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βεβαίωση που έχω από πέρυσι ή θα πρέπει να ζητήσω καινούργια?

NSNS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NSNS » Παρ Μαρ 02, 2018 5:03 pm

mylw έγραψε:
NSNS έγραψε:
sterzin έγραψε:

mylw εγώ έχω άλλη απορία αν μπορείς να με βοηθήσεις.Εμένα η βεβαίωσή μου για το 18μηνο αναφέρει ως λήξη τέλος Απριλίου ενώ η πραγματική λήξη της σύμβασης ήταν τέλος Μαρτίου (18 μήνες).Συνεπώς δεν είναι ορθό να δηλώσω 19 μήνες βάσει της βεβαίωσης.Γράφω 18 μήνες και στην υπεύθυνη δήλωση έως τέλος Μαρτίου και από εκεί έως τέλος Απριλίου ότι εργάστηκα τις μέρες των απουσιών μου όπως και πραγματικά συνέβη?

NSNS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NSNS » Παρ Μαρ 02, 2018 6:17 pm

manospa έγραψε:
mylw έγραψε:
NSNS έγραψε: Η βεβαίωση γράφει το χρόνο διάρκειας του προγράμματος και αυτό μετράει.Στην υπεύθυνη δήλωση θα γράψεις το ίδιο γιατί να το διαιρέσεις με το 25?Τα stage δεν ήταν εργασία με ασφάλιση για να διαιρεθούν με το 25.Γράφεις μόνο τη διάρκεια προγράμματος.

Καλησπέρα!! Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ασφαλιστικό φορέα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί οι μέρες περνούν, σε e-mail από το ασεπ δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση και έχω αγχωθεί.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω βεβαίωση προϋπηρεσίας που είχα ζητήσει πριν αρκετούς μήνες (μέσα του 2017) για κάποια άλλη προκήρυξη, στην οποία τελικά δεν συμμετείχα και μου έμεινε η βεβαίωση. Η ασφαλιστική μου κατάσταση παραμένει η ίδια από τότε, δηλαδή και τώρα να ζητήσω βεβαίωση από το ικα πάλι τις ίδιες μέρες θα αναφέρει γιατί από τότε παραμένω άνεργος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βεβαίωση που έχω από πέρυσι ή θα πρέπει να ζητήσω καινούργια?

Να ζητήσεις καινούργια αυτό το έγγραφο έχει διάρκεια ισχύος 2-3 μήνες είχα ρωτήσει εγώ στο ΙΚΑ και μου είχαν απαντήσει έτσι.

woolfy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό woolfy » Παρ Μαρ 02, 2018 6:35 pm

nigri1982 έγραψε:αλησπερα,

εχω τελειωσει ΤΕΙ οικονομικη σχολη αλλα σκεφτομαι να κανω για ΔΕ.

ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΗ

Εχω κανει 8μηνο στο Δημο μου σαν ΤΕ διοικητικου. Η προυπηρεσια απο το 8μηνο προστειθεται εαν κανω τα χαρτια μου σαν ΔΕ η την χανω?
για η/υ εχω βεβαιωση της σχολης μου (τει) για τις κυριες 4 ενοτητες. Μετραει σαν αποδειξη γνωσης εαν συμμετασχω ως ΔΕ?

Τους τιτλους που δεχονται απο σχολη για βεβαιωση η/υ τους γραφει στην προκυρηξη δες αν ειναι η σχολη σου μεσα στους αποδεκτους ..απλα για ΔΕ θες πτυχιο δευτεροβαθμιας με το πτυχιο ΤΕ δεν ξερω αν θα το δεχτουν αν και υα επρεπε...οσο για την εμπειρια αυτο το εχω και εγω απορια...

woolfy
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό woolfy » Παρ Μαρ 02, 2018 7:26 pm

woolfy έγραψε:
nigri1982 έγραψε:αλησπερα,

εχω τελειωσει ΤΕΙ οικονομικη σχολη αλλα σκεφτομαι να κανω για ΔΕ.

ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΗ

Εχω κανει 8μηνο στο Δημο μου σαν ΤΕ διοικητικου. Η προυπηρεσια απο το 8μηνο προστειθεται εαν κανω τα χαρτια μου σαν ΔΕ η την χανω?
για η/υ εχω βεβαιωση της σχολης μου (τει) για τις κυριες 4 ενοτητες. Μετραει σαν αποδειξη γνωσης εαν συμμετασχω ως ΔΕ?

Τους τιτλους που δεχονται απο σχολη για βεβαιωση η/υ τους γραφει στην προκυρηξη δες αν ειναι η σχολη σου μεσα στους αποδεκτους ..απλα για ΔΕ θες πτυχιο δευτεροβαθμιας με το πτυχιο ΤΕ δεν ξερω αν θα το δεχτουν αν και υα επρεπε...οσο για την εμπειρια αυτο το εχω και εγω απορια...

Συμφώνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του ΑΣΕΠ είχαν υποβληθεί έως σήμερα το πρωί (2 Μαρτίου) 10.000 αιτήσεις για τη κατηγορία ΔΕ, 600 για την ΤΕ και 380 για την ΠΕ.

elliear
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elliear » Παρ Μαρ 02, 2018 7:48 pm

Παιδιά για άτομο κατηγορίας ΠΕ με 55 μήνες εμπειρία υπάρχουν ελπίδες διορισμού?

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Παρ Μαρ 02, 2018 9:40 pm

elliear έγραψε:Παιδιά για άτομο κατηγορίας ΠΕ με 55 μήνες εμπειρία υπάρχουν ελπίδες διορισμού?

Δύσκολα

elliear
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elliear » Παρ Μαρ 02, 2018 11:04 pm

JohnyMnemonic έγραψε:
elliear έγραψε:Παιδιά για άτομο κατηγορίας ΠΕ με 55 μήνες εμπειρία υπάρχουν ελπίδες διορισμού?

Δύσκολα

Προτείνετε ΠΕ η ΔΕ αίτηση με τα παραπάνω στοιχεία?

Και πάλι, ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας :D

elliear
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elliear » Παρ Μαρ 02, 2018 11:07 pm

JohnyMnemonic έγραψε:

Δύσκολα

Προτείνετε ΠΕ η ΔΕ αίτηση με τα παραπάνω στοιχεία?

Και πάλι, ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας :D

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες