Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
phoenixgrg
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό phoenixgrg » Παρ Απρ 04, 2008 7:00 pm

apo tin teleutaia seira eimai peripou 1900 moria eixe o teleuteos pantos einai poli kalh fasi aksizei kai me to parapano opoi mpoun tha perasoun kala.den xreiazetai na exeis bisma aplos ta moria kai kalh fusikh katastash gia ta agonismata

iliasthesss
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό iliasthesss » Σάβ Απρ 05, 2008 12:28 pm

ρε παιδια εγω με διπλωμα Γ κατηγοριας κ μοτοσυκλετας πολλων κυβικων,
μαζι με απολυτηριο τεε 18... εχω πιθανοτητες να μπω η να σταματησω να ελπιζω?

Οσο για την προκυρηξη... πολυ αργει κ ανησυχω...

μηπως τελικα βγει τον Σεπτεβριο? γιατι ως τωρα δεν εχω ακουσει κατι για το αμεσο μελλον...

nikos19
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikos19 » Σάβ Απρ 05, 2008 1:05 pm

phoenixgrg έγραψε:apo tin teleutaia seira eimai peripou 1900 moria eixe o teleuteos pantos einai poli kalh fasi aksizei kai me to parapano opoi mpoun tha perasoun kala.den xreiazetai na exeis bisma aplos ta moria kai kalh fusikh katastash gia ta agonismata
υπολογιζω γυρω στα 2300(απο κατηγορια Α) αλλα θα κανω τα χαρτια μου το 2010 γιατι πρεπει να παω στρατο τι λες μεχρι τοτε θα ειναι ετσι τα πραγματα??????

nikos19
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikos19 » Σάβ Απρ 05, 2008 1:08 pm

iliasthesss έγραψε:ρε παιδια εγω με διπλωμα Γ κατηγοριας κ μοτοσυκλετας πολλων κυβικων,
μαζι με απολυτηριο τεε 18... εχω πιθανοτητες να μπω η να σταματησω να ελπιζω?

Οσο για την προκυρηξη... πολυ αργει κ ανησυχω...

μηπως τελικα βγει τον Σεπτεβριο? γιατι ως τωρα δεν εχω ακουσει κατι για το αμεσο μελλον...
κανε τα χαρτια σου...δεν νομιζω για σεπτεβριο μαλλον αυτον το μηνα θα βγει

GRE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό GRE » Σάβ Απρ 05, 2008 10:23 pm

vagbou έγραψε:Τα βάζω με το για τα ανάθεμα κράτος που δεν απορροφά πτυχιούχους εκεί που πρέπει!

Αυτη η φραση σου τα λεει ολα!!!

marine_300
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό marine_300 » Κυρ Απρ 06, 2008 8:22 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ)ΑΠΟΛΥΩΜΑΙ 6 ΜΑΙΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΥΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ(ΜΕ 12) ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΩ?ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ?ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΡΙΑ ΕΧΩ?ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

apostolisdddd
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό apostolisdddd » Δευ Απρ 07, 2008 12:59 am

marine_300 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ)ΑΠΟΛΥΩΜΑΙ 6 ΜΑΙΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΥΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ(ΜΕ 12) ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΩ?ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ?ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΡΙΑ ΕΧΩ?ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

Βασικά, δεν ξέρω τι γίνεται με τους πεζοναύτες τώρα, αλλά αν θυμάμαι καλά, είχα ακούσει ότι η μοριοδότησή σας ισχύει για τις σειρές που μπήκαν εως και το 2007. Απο κει και πέρα γιοκ. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Τώρα για τις πιθανότητές σου: τα ίδια που είπα και σένα άλλο παιδί πριν λίγες μέρες, μπορεί και να περάσεις, μπορεί κι όχι. Επειδή έχεις λίγα μόρια (αν τα υπολογίζω σωστά είναι 1.200+400+100=1.700-και δεν θυμάμαι να υπήρχε μοριοδότηση ή διαφορετικές κατηγορίες με κοινωνικά κριτήρια, δηλαδή ορφανός, πολύτεκνος), θα σου 'λεγα μόλις απολυθείς να πας αμέσως για δίπλωμα Γ' κατηγορίας και μηχανής.

tim81
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tim81 » Δευ Απρ 07, 2008 12:09 pm

Βασικά, δεν ξέρω τι γίνεται με τους πεζοναύτες τώρα, αλλά αν θυμάμαι καλά, είχα ακούσει ότι η μοριοδότησή σας ισχύει για τις σειρές που μπήκαν εως και το 2007

Τι ράδιο αρβύλα είναι αυτό;Ποιος κομπλεξικός πάλι καταδρομέας το διέδωσε;
Ποιος απλός θα κάνει 50-60χλμ πορεία βολή, χειμερινή διαβίωση, αντάρτη, αμφίβιες, ελικοπτερίες κλπ κλπ!
Ρε παιδιά πάλι μη ρωτάτε για μόρια. Ανάλογα πόσες θέσεις θα βγάλει και πόσα άτομα θα κάνουν τα χαρτιά τους. Κάτι άκουσα στον Αυτιά σήμερα για 570 θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία....

apostolisdddd
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό apostolisdddd » Δευ Απρ 07, 2008 6:13 pm

Τι ράδιο αρβύλα είναι αυτό;Ποιος κομπλεξικός πάλι καταδρομέας το διέδωσε;
Ποιος απλός θα κάνει 50-60χλμ πορεία βολή, χειμερινή διαβίωση, αντάρτη, αμφίβιες, ελικοπτερίες κλπ κλπ!
Ρε παιδιά πάλι μη ρωτάτε για μόρια. Ανάλογα πόσες θέσεις θα βγάλει και πόσα άτομα θα κάνουν τα χαρτιά τους. Κάτι άκουσα στον Αυτιά σήμερα για 570 θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία....[/quote]

Κοίτα, απ' τη στιγμή που οι πεζοναύτες έχουν φύγει από τη ΔΕΔ, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν είναι εθελοντικό, άρα όποιος τύχει θα πηγαίνει πεζοναύτης, χωρίς να μπορεί να κοπεί ή να τον κόψουν. Και φοβάμαι ότι θα το φλωρέψουν αναγκαστικά, τόσο που ο πεζοναύτης του 2010 δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν του 2000 (δεν θα είναι εθελοντής, άρα δεν θα έχει και τη διάθεση να κάνει 50άρες, αντάρτες,κτλ). Κι απ΄ότι ξέρω θα κοπούν και οι ακήσεις σε αντικείμενα καταδρομών και θα κάνουν πιο πολύ αποβάσεις και τα ρέστα. Δεν είναι θέμα κομπλεξισμού, απλά το ότι σε λίγα χρόνια θα λέγεσαι πεζοναύτης και θα σου φορέσουν ένα μπερέ δε σε κάνει και όμοιο με αυτόν που - στη παλιά δομή των ΕΔ - δήλωσε, ήθελε και πραγματικά ξεσκίστηκε να πάει.

dreik
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό dreik » Τετ Απρ 09, 2008 11:32 am

ρε παιδια τι θα γινει με αυτη την προκυρηξη? θα βγει τιποτα η περιμενουμε αδικα... :? οποιος ξερει κατι ας μας ενημερωση και τους υπολοιπους...

theo_kolin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό theo_kolin » Πέμ Απρ 10, 2008 5:03 pm

Μονο υπομονη...

marine_300
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό marine_300 » Παρ Απρ 11, 2008 1:05 am

Prolavainw na vgalw G' kathgorias :?: (apostolisdddd)????Ta moria ta pairnw apo oti exw rwthsei...

tim81
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tim81 » Παρ Απρ 11, 2008 1:50 am

Βγάλτο εσύ όσο πιο γρήγορα μπορείς και να μην προλάβεις σου ορκίζομαι δεν θα πάει χαμένο!!

georgios
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό georgios » Παρ Απρ 11, 2008 11:40 am

kalimera . tha ithela na pw ki egw ta dika mou kai opios exei tin kalosini kai ton xrono na me voithisei ...

Exw ipiretisei stin polemiki aeroporia (12mino) kai exw minei os ethelontis (OBA) klinw simera akrivos 2 mines os ethelontis ,pera apo afto exw diploma B katigorias aftokinitou .I ilikia mou einai 19 miso. kai endiaferome kai egw na mpw os idikos frouros.Posa moria simplironw me afta ta dedomena , exw elpides? euxaristo para poli gia tin prosoxi tha perimenw me agonia minima/ta elpizw na akousw kala nea :)

apostolisdddd
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό apostolisdddd » Παρ Απρ 11, 2008 12:30 pm

marine_300 Νομίζω ότι απολύεσαι το Μάϊο, σωστά; Αν βγει η προκήρυξη τώρα (Απρίλιο, Μάϊο), δεν θα έχεις απολυθεί, οπότε δεν θα μπορείς να κάνεις καν χαρτιά. Αν βγει Σεπτέμβριο και βιαστείς λίγο, προλαβαίνεις. Μόνο να ξέρεις ότι τον Αύγουστο (μέχρι τις 25, αν θυμάμαι καλά) δεν γίνονται εξετάσεις για διπλώματα, οπότε πρόσεχέ το λίγο. Απ' ότι είδα, στην περσινή προκήρυξη δεν απαιτούνταν να έχεις το δίπλωμα για κάποιο χρονικό διάστημα πριν την κατάθεσή του, όπως γίνεται σε άλλες (δηλαδή, με το που το πάρεις, μπορείς να το καταθέσεις). Βγάλε και για μηχανάκι, δεν είναι ντροπή :D

georgios Στην περσινή προκήρυξη, μοριοδοτούνταν μόνο οι ΕΠΥ, οι ΔΕΑ και οι ΕΔ. Για ΟΒΑ (και ιδίως, όπως εσύ, χωρίς να έχουν ολοκληρώσει την εξτρά θητεία τους) δεν δινόταν τίποτα. Τα μόριά σου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το βαθμό και τον τύπο απολυτηρίου Λυκείου που έχεις.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες