laoura έγραψε:Δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου.Απο οτι φαινεται διαβασες ολες τις σελιδες της συζητησεως των κοπροσκυλων-αμορφωτων-αξεστων-χαμηλου επιπεδου-πολυ κατωτερων σου στειτζιδων..ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ Ε! ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ!ΑΝΤΕ! ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Εσυ αμφιβαλω αν τα διαβασες γιατι αν τα διαβασες θα ειδες οτι ποτε δεν ανεφερα καμια απο τις λεξεις που χρησιμοποιεις, το μονο που ειπα ηταν οτι θεωρω την προσαυξηση απο stage και αλλες τετοιες συμβασεις αδικη και οτι πρεπει να σταματησει, και εκει αρχισατε να με στολιζεται με "επιθετα" λες και θα κερδισετε κατι.
ΥΓ1. ευχαριστω για την ορθογραφικη υποδειξη. Αν με τον ιδιο τροπο μου εδειχνες και που ακριβως ανεφερα τις λεξεις "αμορφωτοι" "κοπροσκυλα" "αξεστοι" "χαμηλου επιπεδου" "πολυ κατωτερων μου" θα με υποχρεωνες.
Δεν το συνεχιζω γιατι δεν εχω ορεξη να γραφω τετοια ποστ. Συνεχιζω να εχω την αποψη μου και δεν νομιζω οτι ειμαι οι μονη.
ΥΓ 2. και μην μπαινεις στον κοπο να ψαχνεις ολα τα ποστ μου απο την στιγμη που ΔΕΝ σε ενδιαφερει η αποψη μου :wink: