Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
lefos1
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό lefos1 » Κυρ Σεπ 06, 2009 9:25 am

sotos1980 έγραψε:Οσο και να χτυπιούνται μερικοί ο χοντρος αποτελεί ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Μαζι και ο γραφικος και ανικανος υπουργος οικονομίας του. Τωρα τι θα κάνουν τα Πασόκια ειναι μια άλλη ιστορία που θα τη δούμε σε λίγους μήνες. Ισως καλύτερα, ίσως χειρότερα...Ετσι είναι τα πράγματα και ας το χωνέψουν.
Πάντως εχουν πολύ πλάκα κάποια μέλη του φόρουμ που σε κάποια τόπικ το παίζουν υπεράνω μισθών, μισθολογίων κλπ και σε άλλα χτυπιούνται για το πόσα θα τσεπώνουν εκει που θα διοριστούν και ξέρουν όλα τα επιδόματα απέξω και ανακατωτά!

sugxaritiria sotos1980 gia tin teleutaia paragrafo sto post sou...eisai para poli paratiritikos kai tha ithela poli na akousw tin gnwmi tou sugkekrimemou pou les pou to paizei uperanw se auto to topik enw se ena allo topic milaei san logistis-oikonomikos analutis tis upiresias pou diorizetai

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Κυρ Σεπ 06, 2009 9:28 am

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΖΕΙ ΝΕΟ ΚΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑΟ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ

narco έγραψε:Όλα αυτά εμενα τουλάχιστον με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.

Απλά το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν ζούσαμε στο εξωτερικό και βλέπαμε αυτά τα μετρα που προτείνει θα μας έμοιαζε ότι τώρα προσπαθεί για πρώτη φορα να ανεβεί στην εξουσία και δεν είχε ήδη μια βαρβάτη προϋπηρεσία πίσω του.

Τελοσπάντων η ζυγαριά θα δείξει που θα πέσει η ψήφος ανάμεσα στο παρλιακο και στον άσχετο.

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Σεπ 06, 2009 10:09 am

καλημερα..

εμενα με ενοχλει που λεει ενιαιο μισθολογιο..αλλα δεν λεει το ποσο...πεσ ρε χοντρομπαλα ποσος θα ειναι ο μισθος???αν ειναι 1300 και 1400 παω πασο..ειναι ενας αξιοπρεπης μισθος..αν ειναι 900 ομως εισαι για πολλες φαπες..αυτος μπορει να ζησει την οικογενεια του με 900 ευρω???αλλα συγγνωμη ξεχασα..αυτος μπορει να ειναι αργοσχολος και ανεπαγγελτος αλλα η γυναικα του ειναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ..μονο και μονο για αυτο που η νηπιαγωγος εγεινε ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ επρεπε να ειχε παραιτηθει..φανταστειτε αυτη ποσο ζημειωνει το κρατος..φανταστειτε αυτη τι επιδοματα παιρνει και ουτε παραγει τιποτα..

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Κυρ Σεπ 06, 2009 10:55 am

marionik έγραψε:καλημερα..

εμενα με ενοχλει που λεει ενιαιο μισθολογιο..αλλα δεν λεει το ποσο...πεσ ρε χοντρομπαλα ποσος θα ειναι ο μισθος???αν ειναι 1300 και 1400 παω πασο..ειναι ενας αξιοπρεπης μισθος..αν ειναι 900 ομως εισαι για πολλες φαπες..αυτος μπορει να ζησει την οικογενεια του με 900 ευρω???αλλα συγγνωμη ξεχασα..αυτος μπορει να ειναι αργοσχολος και ανεπαγγελτος αλλα η γυναικα του ειναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ..μονο και μονο για αυτο που η νηπιαγωγος εγεινε ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ επρεπε να ειχε παραιτηθει..φανταστειτε αυτη ποσο ζημειωνει το κρατος..φανταστειτε αυτη τι επιδοματα παιρνει και ουτε παραγει τιποτα..

αυτο ειναι το μυστικο για να παει μπροστα η χωρα.....η παραγωγη !!! οταν σταματησουν να υπαρχουν θεσεις στο δημοσιο οπου ξυνονται, οταν σταματησουν να προσλαμβαουν ειδικοι συνεργατες που στην ουσια ειναι εικονικοι, οταν σταματησουν αυτοι που εχουν εξουσια να προσλαμβανουν τα "παιδια τους" με συμβασεις εργου σε ποστα που στην ουσια χρειαζεται ενα ατομο και οχι τρεις...οταν ολοι μα ολοι ! οι δημοσιοι υπαλληλοι (υπαρχουν πολλοι που δουλευουν σκληρα) δουλεψουν οπως στον ιδιωτιο τομεα , οταν παψουν τα στειτζ που ειναι κοροιδία αλλα πραγματικες θεσεις εργασιες με ασφαλεια κλπ. εδω δινουν συνταξη σε κληρικους κλπ ενω δεν συνεισφεραν στο ταμειο !!!!! αντε βρες ακρη
ισως και με αλλα μετρα (φοροδιαφυγη, αστρονομικους μισθους σε ορισμενους...) κλπ κλπ κλπ
ισως τοτε να εχουν χρηματα για να πληρωσουν.

liza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό liza » Κυρ Σεπ 06, 2009 12:09 pm

narco έγραψε:
nick1970 έγραψε:Και το 2004 και το 2007 λίγοι ήταν αντίθετοι με όσα εξήγγειλε ο Καραμανλής. Το θέμα είναι ότι όχι μόνο δεν εφάρμοσε τίποτα αλλά δημιούργησε ένα μπάχαλο.
Τέρμα το δόλωμα.
narco έγραψε:Ναι το ανέφερε πριν λίγο ο καραμανλής στην NET που το καλύπτει.

Πρώτη φορα συμφωνώ με όσα ανεφερε ο καραμανλής στην ΔΕΘ.

Μάλλον θα εννοείς ότι παρέλαβε ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπάχαλο και συνεχίστηκε το μπάχαλο επί κυβέρνησης του.

Όταν η χωρα είναι χρεωμένη μέχρι το κεφάλι (από τις υποτιμήσεις του νομίσματος επί παπαντρεου - ευρωπαϊκή ρόμπα, απο τους απαταιωνες με το χρηματιστηριο, από απουσία ελεγχου ανατιμησεων στα προϊόντα από την παραγωγή μέχρι να φτάσουν στα σπίτι μας - έμμεση υποτίμηση νομίσματος, απίστευτη φοροδιαφυγη, μη απόδοση φπα μαζί με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ - 1 ΤΡΙΣ και χίλια δυο αλλα που δεν είναι επί του παρόντος..) θα μπορούσε να βγει ένας πρωθυπουργός και να πει σας τάζω αυξήσεις, ξεχνάω ενιαίο μισθολόγιο κλπ ??

Εγώ έχω επαναλάβει την άποψη μου ότι μισθοί ιδιωτικοί και δημοσιου πρέπει να εξισωθούν σε ένα κοινό μέσο ορο. Το ποσο θα είναι αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει η αδεδυ-γσεε με την κυβέρνηση διότι το μονο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση του να κανεις μεταπτυχιακά διδακτορικά και δεν ξέρω τι άλλο για να μπεις στο δημόσιο είναι απελπιστική.

Narco δηλαδή τώρα που θα μπεις με ένα 1800αρι πρώτο μισθό στην ΥΠΑ θα δεχόσουν να στο πάει 800 που είναι ο μέσος όρος του ιδιωτικού τομέα????
Εγώ λέω ότι τώρα που έχεις αυτή την προοπτική και βλέπεις οτι δεν θα γίνει καμμιά αλλαγή λες πράγματα που ξερεις πως δεν θα γίνουν.
Μάλλον είσαι κλασικός ελληνάρας, λόγια λόγια. Και επειδή ντρέπεσαι να παραδεχθείς ότι είσαι γαλαζιο παιδί, κάθεσαι και μας λές για τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.Είμασταν μωρά τότε ρε φίλε. Ασε ρε φίλε με τις αρλούμπες σου.....

Αν και εγώ πιστευω πως ο Παπαγος φταίει για το ότι η ΝΔ τα έκανε χάλια στην οικονομία.....
:lol: :lol: :lol: :lol:

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Κυρ Σεπ 06, 2009 12:20 pm

ΣΩΣΤΟ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΕ, ΠΕΣ ΤΟ . ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ?ΘΕΛΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΣΑ, ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΧΑΜΕΝΕ.

marionik έγραψε:καλημερα..

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Κυρ Σεπ 06, 2009 12:21 pm

Liza,πόσο δίκιο έχεις....

Narco μη ντρεπεσαι ...Πες ότι μπηκες στην ΥΠΑ με έναν από τους καλύτερους μισθους (στο δημόσιο) και τώρα που κλείδωσε η υπόθεση κάθεσαι και λες περί ενιαίου κτλ.
Δηλαδή αν αυριο σου πει από 1800 σου πει 900 δεν θα αντιδράσεις?
Ρε φίλε είσαι μεγάλο λαμόγιο, δεν το είχα προσέξει... μπράβο λίζα...

:shock: :)

lefos1
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό lefos1 » Κυρ Σεπ 06, 2009 12:42 pm

fotonio1971 έγραψε:Liza,πόσο δίκιο έχεις....

Narco μη ντρεπεσαι ...Πες ότι μπηκες στην ΥΠΑ με έναν από τους καλύτερους μισθους (στο δημόσιο) και τώρα που κλείδωσε η υπόθεση κάθεσαι και λες περί ενιαίου κτλ.

bravo ston sotos1980 pou amesws katalave poioi einai ta lamogia edw mesa kai pws tous aresei na milane epi tou asfalous kserwntas oti tous perimeni to 1800ari..
se rwtise kati i Liza re narco...exeis na peis kati ep autou?

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Κυρ Σεπ 06, 2009 4:41 pm

liza έγραψε:Narco δηλαδή τώρα που θα μπεις με ένα 1800αρι πρώτο μισθό στην ΥΠΑ θα δεχόσουν να στο πάει 800 που είναι ο μέσος όρος του ιδιωτικού τομέα????
Εγώ λέω ότι τώρα που έχεις αυτή την προοπτική και βλέπεις οτι δεν θα γίνει καμμιά αλλαγή λες πράγματα που ξερεις πως δεν θα γίνουν.
Μάλλον είσαι κλασικός ελληνάρας, λόγια λόγια. Και επειδή ντρέπεσαι να παραδεχθείς ότι είσαι γαλαζιο παιδί, κάθεσαι και μας λές για τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.Είμασταν μωρά τότε ρε φίλε. Ασε ρε φίλε με τις αρλούμπες σου.....

Αν και εγώ πιστευω πως ο Παπαγος φταίει για το ότι η ΝΔ τα έκανε χάλια στην οικονομία.....
:lol: :lol: :lol: :lol:

Θα δεχόμουν να εισπράττω ότι τώρα στον ιδιωτικό τομέα (1400 euro καθαρά σαν βασικό μισθό). Έχω ξαναναφέρει (επειδή βλέπω πολλούς που κλαψουρίζουν εδώ μέσα και το μονο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα διοριστούν και όταν το κάνουν ποσα θα παιρνουν), οτι πρεπει να συνεργαστει ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ με την Κυβερνηση για ενιαιο μισθολογιο ωστε και μετατάξεις να μην χρειάζονται να γίνονται, αλλα και να δοθεί περισσότερη αξια στον ιδιωτικό τομέα με ότι συνεπάγεται αυτό. Δυστυχώς όταν είσαι παρτακιας και λειτουργείς έτσι σαν μονάδα τότε πως απαιτείς το σύνολο να διαφέρει??

Μισθοί ιδιωτικού και δημοσιου πρέπει όπως και δήποτε να εξισωθούν χωρίς να επιζητώ το θαυμα, διότι δεν θα έλεγα ότι είναι και ιδιαιτερα χαμηλοί στον ιδιωτικό τομέα (απλά συμβαίνει να τελειώνει κάποιος ένα τει/αει της κολοπετινίτσας χωρίς δικαιώματα, επειδή έτυχε κιόλας να μπει εκεί και μετά με την μικρή απορρόφηση + απουσία δικαιωμάτων ψάχνει να βρει δουλειά με μισθό μεγαλύτερο από 800 euro).

Θα δεχόμουν χωρίς σκέψη λοιπόν να μειωθεί ο μισθός μου από την στιγμή που θα δουλεύω όμως κανονικό 8ωρο χωρίς βάρδιες και η ευθύνη του πόστου μου είναι ανάλογη του μισθού μου. Με τεραστια χαρά λοιπον θα καθόμουν να κάνω το 8ωρο μου σε ένα γραφείο σαν διοικητικός (όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλωστε), διότι απλούστατα μιλάμε για ποιότητα ζωής που μερικά λαμόγια (ο πιο επιεικείς χαρακτηρισμός από αυτούς που έχω στο μυαλό μου) εδώ βλέπω ότι έχουν ξεχάσει προ πολλού.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Κυρ Σεπ 06, 2009 4:54 pm

Γιατι θα έπρεπε να ντρέπομαι κιόλας που διορίζομαι επειδή αγωνιστικά στην ζωή μου (και αγωνίζομαι) χωρίς να κάθομαι από τον καναπέ όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα να βλέπω τα πράγματα από την τηλεόραση και να σκούζω σαν ψηφοφόρος με ειδικές ανάγκες διαμαρτυρόμενος για το κάθε τι που θα χαλάει την μικροαστική ζωή μου????

Κοίτα τι διαβάζεις ρε εδώ μέσα!!!!!!!!!!

Είναι πρωτοτυπία να βλέπεις τόσους και τόσους που φτιάχνουν διπλα και τριπλά accounts απλά και μονο νομίζοντας ότι όσα γράφονται εδώ μέσα μεταφέρονται απευθείας στο γραφείο του καραμανλή!!!

Fotonio1971 με την πάρτη σου δεν θα ασχοληθώ (αν και θα έπρεπε) αφήνω όλους όσους σε κράζουν για τα κίνητρα και τον τρόπο γραφής σου να μιλήσουν. Αν είδες εμενα πουθενά να πω σε κανέναν ψήφισε ΜΠΛΕ/ΠΡΑΣΙΝΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ όπως κανεις εσύ με το αγαπημένο σου χρώμα να μου το πεις και θα σου ζητήσω συγγνώμη.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Κυρ Σεπ 06, 2009 4:59 pm

kaftianasa έγραψε:αυτο ειναι το μυστικο για να παει μπροστα η χωρα.....η παραγωγη !!! οταν σταματησουν να υπαρχουν θεσεις στο δημοσιο οπου ξυνονται, οταν σταματησουν να προσλαμβαουν ειδικοι συνεργατες που στην ουσια ειναι εικονικοι, οταν σταματησουν αυτοι που εχουν εξουσια να προσλαμβανουν τα "παιδια τους" με συμβασεις εργου σε ποστα που στην ουσια χρειαζεται ενα ατομο και οχι τρεις...οταν ολοι μα ολοι ! οι δημοσιοι υπαλληλοι (υπαρχουν πολλοι που δουλευουν σκληρα) δουλεψουν οπως στον ιδιωτιο τομεα , οταν παψουν τα στειτζ που ειναι κοροιδία αλλα πραγματικες θεσεις εργασιες με ασφαλεια κλπ. εδω δινουν συνταξη σε κληρικους κλπ ενω δεν συνεισφεραν στο ταμειο !!!!! αντε βρες ακρη ισως και με αλλα μετρα (φοροδιαφυγη, αστρονομικους μισθους σε ορισμενους...) κλπ κλπ κλπ ισως τοτε να εχουν χρηματα για να πληρωσουν.

+1

kaftianasa, ανοίγεις μεγάλο θέμα και καλά κανεις μήπως ανοίξεις και το μυαλό μερικών από αυτούς που γραφουν εδώ μέσα.

eleni82
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleni82 » Κυρ Σεπ 06, 2009 9:29 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ .... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ....

Πετσόκοψαν υπηρεσίες και μισθούς στο Δημόσιο

Με πρόσχημα τη μείωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και τον περιορισμό του δημόσιου χρέους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει σαφέστατες δεσμεύσεις για «τσεκούρωμα» υπηρεσιών και μισθών στο δημόσιο τομέα.

Ο Κ. Καραμανλής στο προεκλογικό του διάγγελμα ήταν ξεκάθαρος: «Θα προχωρήσουμε σε αυστηρό δημόσιο έλεγχο στις δαπάνες». Το ίδιο και ο Γ. Παπανδρέου που έχει δηλώσει: «Θα μειώσουμε τη σπατάλη στο δημόσιο τομέα». Σ' αυτό το πλαίσιο το επόμενο διάστημα:

-- Η ΝΔ ετοιμάζει: «Συγχώνευση και κατάργηση φορέων του Δημοσίου, με στόχο τη μείωση του αριθμού τους και τη μείωση των δαπανών λειτουργίας τους».

-- Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται για: «Επαναπροσδιορισμό, συγχωνεύσεις και εξορθολογισμό των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου».

-- Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει «νέο μισθολόγιο για τους νεοπροσλαμβανόμενους υπαλλήλους από το Δημόσιο», στο οποίο θα ενσωματώνονται και οι νέου τύπου εργασιακές σχέσεις που θέλουν να επιβάλουν, με περικοπή επιδομάτων. «Εργαλείο» για το «νέο μισθολόγιο» της ΝΔ, αν ανανεώσει τη λαϊκή εντολή, είναι ο τελευταίος νόμος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2003 (Ν. 3205/03) που διαμόρφωσε τον κατώτερο βασικό μισθό στο Δημόσιο στα 590 ευρώ και οδήγησε στη συρρίκνωση των αποδοχών μέχρι και 18%! Για το ΠΑΣΟΚ το έργο θα είναι ακόμα πιο εύκολο, αφού ήδη ο Γ. Παπανδρέου επικαλείται το έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

* Κοινή πολιτική επιδίωξη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι να προχωρήσουν σε μειώσεις στους μισθούς και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και να συρρικνώσουν ακόμα περισσότερο το δημόσιο τομέα. Το «πάγωμα» των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων για το 2009 είναι μόνο η αρχή για το τι θα ακολουθήσει...

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Κυρ Σεπ 06, 2009 10:17 pm

Narco μην απολογείσαι σε κανένα ....

Μαγκιά σου, θα τσεπώνεις 1800-2000 χιλιαρικακια σε λίγο καιρό.
Επίσης θα λες σε συζητήσεις να μειωθούν οι μισθοι των ΔΥ (οχι βεβαια ο δικό σου αφού θα έχεις βαρδιες, δεν θα κάνεις διοικητική δουλειά, και η εργασία σου έχει ευθύνες).

Οσους ΔΥ ρωτήσεις θα σου πουν πως η δουλεια τους έχει ευθυνες. Δηλαδή ο εκπαιδευτικός δεν εχει ευθυνες, ο εφοριακός δεν έχει, ο τελωνειακός? ο κτηνίατρος? ο νοσηλευτής?

Αρα καταλήγουμε πως όλοι ειναι υπερ μετρων που πλήτουν τους άλλους. Κλασικό ελληνικό φαινόμενο.

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Σεπ 06, 2009 11:30 pm

gia ayto akrivos lene mono gia tous neoys..oi palioi den tha poun tipota..gargara th ato kanoun..an theloun eniaio na to kanoun pragmatika eniaio gia olus kai meta tha kopsoume tis adidraseis olon ek tou asfalous sizitisi pos na ginei..

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 7:18 am

Ναι ρε Narco, αλλά αγωνιστές της ζωής θα είναι και πολλοί που θα διοριστούν μετά την 1-1-2010, και ο χοντρός θα τους έδινε τις μισές αποδοχές σου. Οι οποίες είναι παραπάνω απ' ότι λες, η σύζυγός μου είναι Ελεγκτής, και ξέρω περίπου και πόσα παίρνουν οι ηλεκτρονικοί στον Πύργο Ελέγχο στην ΥΠΑ

Αν το θέμα είναι "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του", εντάξει, εδώ όλοι συμφωνούμε. Αλλά με το να πεις ότι θα δεχόσουν τα 1400 καθαρά ακυρώνεις τον εαυτό σου, γιατί ο χοντρός μιλάει για 1000 καθαρά περίπου. Ενιαίο με 1400 μάλιστα, αν αυτό εννοείς

narco έγραψε:

Γιατι θα έπρεπε να ντρέπομαι κιόλας που διορίζομαι επειδή αγωνιστικά στην ζωή μου (και αγωνίζομαι) χωρίς να κάθομαι από τον καναπέ όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα να βλέπω τα πράγματα από την τηλεόραση και να σκούζω σαν ψηφοφόρος με ειδικές ανάγκες διαμαρτυρόμενος για το κάθε τι που θα χαλάει την μικροαστική ζωή μου????

Κοίτα τι διαβάζεις ρε εδώ μέσα!!!!!!!!!!

Είναι πρωτοτυπία να βλέπεις τόσους και τόσους που φτιάχνουν διπλα και τριπλά accounts απλά και μονο νομίζοντας ότι όσα γράφονται εδώ μέσα μεταφέρονται απευθείας στο γραφείο του καραμανλή!!!

Fotonio1971 με την πάρτη σου δεν θα ασχοληθώ (αν και θα έπρεπε) αφήνω όλους όσους σε κράζουν για τα κίνητρα και τον τρόπο γραφής σου να μιλήσουν. Αν είδες εμενα πουθενά να πω σε κανέναν ψήφισε ΜΠΛΕ/ΠΡΑΣΙΝΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ όπως κανεις εσύ με το αγαπημένο σου χρώμα να μου το πεις και θα σου ζητήσω συγγνώμη.

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες