liza έγραψε:Narco δηλαδή τώρα που θα μπεις με ένα 1800αρι πρώτο μισθό στην ΥΠΑ θα δεχόσουν να στο πάει 800 που είναι ο μέσος όρος του ιδιωτικού τομέα????
Εγώ λέω ότι τώρα που έχεις αυτή την προοπτική και βλέπεις οτι δεν θα γίνει καμμιά αλλαγή λες πράγματα που ξερεις πως δεν θα γίνουν.
Μάλλον είσαι κλασικός ελληνάρας, λόγια λόγια. Και επειδή ντρέπεσαι να παραδεχθείς ότι είσαι γαλαζιο παιδί, κάθεσαι και μας λές για τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1981.Είμασταν μωρά τότε ρε φίλε. Ασε ρε φίλε με τις αρλούμπες σου.....
Αν και εγώ πιστευω πως ο Παπαγος φταίει για το ότι η ΝΔ τα έκανε χάλια στην οικονομία.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Θα δεχόμουν να εισπράττω ότι τώρα στον ιδιωτικό τομέα (1400 euro καθαρά σαν βασικό μισθό). Έχω ξαναναφέρει (επειδή βλέπω πολλούς που κλαψουρίζουν εδώ μέσα και το μονο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα διοριστούν και όταν το κάνουν ποσα θα παιρνουν), οτι πρεπει να συνεργαστει ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ με την Κυβερνηση για ενιαιο μισθολογιο ωστε και μετατάξεις να μην χρειάζονται να γίνονται, αλλα και να δοθεί περισσότερη αξια στον ιδιωτικό τομέα με ότι συνεπάγεται αυτό. Δυστυχώς όταν είσαι παρτακιας και λειτουργείς έτσι σαν μονάδα τότε πως απαιτείς το σύνολο να διαφέρει??
Μισθοί ιδιωτικού και δημοσιου
πρέπει όπως και δήποτε να εξισωθούν χωρίς να επιζητώ το θαυμα, διότι δεν θα έλεγα ότι είναι και ιδιαιτερα χαμηλοί στον ιδιωτικό τομέα (απλά συμβαίνει να τελειώνει κάποιος ένα τει/αει της κολοπετινίτσας χωρίς δικαιώματα, επειδή έτυχε κιόλας να μπει εκεί και μετά με την μικρή απορρόφηση + απουσία δικαιωμάτων ψάχνει να βρει δουλειά με μισθό μεγαλύτερο από 800 euro).
Θα δεχόμουν χωρίς σκέψη λοιπόν να μειωθεί ο μισθός μου από την στιγμή που θα δουλεύω όμως κανονικό 8ωρο χωρίς βάρδιες και η ευθύνη του πόστου μου είναι ανάλογη του μισθού μου. Με τεραστια χαρά λοιπον θα καθόμουν να κάνω το 8ωρο μου σε ένα γραφείο σαν διοικητικός (όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλωστε), διότι απλούστατα μιλάμε για ποιότητα ζωής που μερικά λαμόγια (ο πιο επιεικείς χαρακτηρισμός από αυτούς που έχω στο μυαλό μου) εδώ βλέπω ότι έχουν ξεχάσει προ πολλού.