Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια RSS Κατηγορίας

Τα Συνέδρια Greek ICT Forum, ICT Manager Dummit και InfoMobility World και διαδικτυακά

Diorismos.gr
Τα Συνέδρια Greek ICT Forum, ICT Manager Dummit και InfoMobility World και διαδικτυακά
Τα Συνέδρια Greek ICT Forum, ICT Manager Dummit και InfoMobility World και διαδικτυακά

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Τα Συνέδρια Greek ICT Forum, ICT Manager Summit και InfoMobility World, στις 20 και 21 Μαρτίου στην Αθήνα και διαδικτυακά
Τα Συνέδρια διοργανώνονται με τη συμμετοχή βασικών παραγόντων και φορέων της ελληνική αγοράς ICT. Το ΕΚΤ είναι υποστηρικτής του Συνεδρίου.

Τα Συνέδρια Greek ICT Forum, ICT Manager Summit και InfoMobility World διοργανώνονται φέτος ταυτόχρονα, με υβριδικό τρόπο (δια ζώσης στο Divani Caravel στην Αθήνα και διαδικτυακά) τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Μαΐου 2023 με τη συμμετοχή βασικών παραγόντων και φορέων της ελληνική αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ/ICT). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) είναι υποστηρικτής των Συνεδρίων, τα οποία διοργανώνει η εταιρεία Teamworks.

Το Συνέδριο Greek ICT Forum συμπληρώνει 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά ΤΠΕ, χρονικό διάστημα στο οποίο πραγματοποιήθηκαν ραγδαίες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Συνέδριο και Έκθεση για την ελληνική αγορά ΤΠΕ, το οποίο απευθύνεται ανελλιπώς εδώ και 25 χρόνια σε Επαγγελματίες Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίων και Ψηφιακών Επικοινωνιών, σε ICT Managers Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Φορέων του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Από το Greek ICT Forum έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται οι ανακοινώσεις και οι εξαγγελίες των στρατηγικών του χώρου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οι παρουσιάσεις των πλέον σημαντικών έργων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με την συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων Συνέδρων. Από το 15ο Συνέδριό του το Greek ICT Forum συνοδεύεται από το Infomobility World, που είναι το αναπόσπαστο μέρος για τους τομείς των εφαρμογών μέσα από τα Δίκτυα Κινητών Επικοινωνιών.

To Συνέδριο Infomobility World ανεξαρτητοποιήθηκε από το Greek ICT Forum, καθώς οι τομείς ICT + Information και Mobile δημιουργούν ένα νέο χώρο, στον οποίο η πληροφορία αποκτά κινητικότητα και μεγάλη διάχυση μέσω των ασύρματων δικτύων. Παράλληλα αναδυόμενες ψηφιακές τεχνολογίες όπως το IoT, το metaverse, το AI, το cloud αναδεικνύουν την κινητικο?τητα (mobility) σαν την καθοριστική δυνατότητα στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συναλλαγών.

Με αυτό το πρίσμα οι κύριοι θεματικού άξονες του Συνεδρίου Infomobility World επικεντρώνονται σε:
α) Εφαρμογές που δίνουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων μέσω της προσβασιμότητας ανεξαρτήτως τοποθεσίας και τεχνολογίας συσκευής,
β) Τεχνολογίες Αιχμής, που αξιοποιούν την χρήση των τεχνολογιών και των δικτύων κινητής τηλεφωνίας (Mobile Technology) από μεμονωμένους χρήστες, επιχειρήσεις και φορείς,
γ) Δραστηριότητες, επιχειρηματικές διαδικασίες και συναλλαγές που πραγματοποιούνται από τις επιχειρήσεις και τους φορείς ασύρματα, με τη βοήθεια κινητών συσκευών και δικτύων νέας γενιάς.
Περισσότερες πληροφορίες 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια
14ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Επικούρειας Φιλοσοφίας
Ημερίδα από το ΙΕΠ για τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος LOOP
Διαδικτυακά η διημερίδα «Το ολοκαύτωμα στη νήσο των δικαίων»
Διαδικτυακή Ομιλία από το εργαστήριο δίγλωσσης εκπαίδευσης του Π. Θεσσαλίας
5ο Πανελλήνιο συνέδριο ψηφιοποίησης πολιτιστικής κληρονομιάς
Ενημερωτική ημερίδα από το ΙΚΥ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Διαδικτυακή ημερίδα: Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας από το ΚΑΝΕΠ- ΓΣΕΕ