Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια RSS Κατηγορίας

1η Διημερίδα «Ημέρες καινοτομίας και έρευνας πανεπιστημίου Αιγαίου»

Diorismos.gr
1η Διημερίδα «Ημέρες καινοτομίας και έρευνας πανεπιστημίου Αιγαίου»
1η Διημερίδα «Ημέρες καινοτομίας και έρευνας πανεπιστημίου Αιγαίου»

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει την 1η ετήσια Διημερίδα με τίτλο: Ημέρες Καινοτομίας και Έρευνας Πανεπιστημίου Αιγαίου - Δημήτρης Εδουάρδος Γαρδίκης, 19-20 Μαΐου 2021

Οι Ημέρες Καινοτομίας και Έρευνας Πανεπιστημίου Αιγαίου - Δημήτρης Εδουάρδος Γαρδίκης είναι μία ετήσια εμβληματική εκδήλωση που στοχεύει στην προώθηση της ερευνητικής συνεργασίας ανάμεσα στα Τμήματα και τις Σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην προώθηση της διεπιστημονικότητας, στην ανάδειξη των ερευνητικών αποτελεσμάτων και στη γενικότερη διάδοση της έρευνας εντός και εκτός του Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση, αφιέρωμα τιμής στη μνήμη του Δημήτρη Εδουάρδου Γαρδίκη, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τις Σχολές και τα Τμήματα του Ιδρύματος.

Με την εκδήλωση αυτή το Πανεπιστήμιο Αιγαίου τιμά τον Δημήτρη Εδουάρδο Γαρδίκη, τον άνθρωπο που, από τη θέση του Προϊσταμένου της Γραμματείας ΕΛΕ, το υπηρέτησε αταλάντευτα με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και θέρμη προσφέροντας τα μέγιστα, τόσο στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Ιδρύματος, όσο και στην ερευνητική κοινότητα σε πανελλήνιο επίπεδο.

Επιμέρους στόχοι της εκδήλωσης αποτελούν η σύνδεση της έρευνας με τις ανάγκες της κοινωνίας, η διάδοση και η αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων των Σχολών και Τμημάτων του Πανεπιστημίου, καθώς και η εμπλοκή του ευρύτερου κοινού με τη συμμετοχή φορέων από το εμπορικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό περιβάλλον στο διαρκή διάλογο εξέλιξης και ανάπτυξης της επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας.

Οι Ημέρες Καινοτομίας και Έρευνας Δημήτρης Εδουάρδος Γαρδίκης 2021 θα διαρκέσουν δύο ημέρες και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά την Τέταρτη 19 Μάϊου και την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.

Την πρώτη ημέρα της Διημερίδας (19/5) θα γίνει στην πρωινή συνεδρία, παρουσίαση του ερευνητικού χαρακτήρα των 18 Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας και στην απογευματινή συνεδρία θα παρουσιαστούν ερευνητικές εργασίες (βασικής ή εφαρμοσμένης έρευνας) του ερευνητικού δυναμικού του Πανεπιστημίου μας (υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών, μελών ΔΕΠ).

Η δεύτερη ημέρα (20/5) είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση αποτελεσμάτων Ερευνητικών έργων με δυνατότητα επιχειρηματικής/εμπορικής αξιοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες .


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια
Ημερίδα «Παραγωγή, μεταφορά και αποθήκευση ενέργειας στην Ελλάδα»
Ιπποκράτειο Ιατρικό συνέδριο του πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Ημερίδα «Άσκηση αυτογνωσίας και αυτοαξιολόγησης του Εκπαιδευτικού»
Ημερίδα: Αβερώφειο αγροδιατροφικό τεχνολογικό πάρκο Θεσσαλίας, Συνέργειες - Προκλήσεις
1ο Συμπόσιο τμημάτων νοσηλευτικής πανεπιστημίων Ελλάδος
1ο Συνέδριο για την κλιματική κρίση στο ΕΚΠΑ
Συνέδριο «HealthIT Conference» Διαδικτυακά