Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια RSS Κατηγορίας

Φόρουμ καινοτομίας - Η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης: Μία ελληνογερμανική συνεργασία

Diorismos.gr
Φόρουμ καινοτομίας - Η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης: Μία ελληνογερμανική συνεργασία
Φόρουμ καινοτομίας - Η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης: Μία ελληνογερμανική συνεργασία

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, συνδιοργανώνουν το Φόρουμ Καινοτομίας: Η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης - Μία ελληνογερμανική συνεργασία, στις 18 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).


Το Φόρουμ θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα καινοτομίας και τεχνολογίας υψηλής ποιότητας για τις ελληνικές και γερμανικές επιχειρήσεις. Σκοπός του Φόρουμ είναι να διηγηθεί ιστορίες επιτυχίας από τις δύο χώρες στους τομείς Energy - Mobility, Health και ΙΤ - Τelecommunications με φόντο την καινοτομία. Στη διάρκεια κάθε θεματικής ενότητας θα ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις εκπρόσωποι των επιχειρήσεων με τις νεοφυείς επιχειρήσεις και με το κοινό. Η δικτύωση θα διευρυνθεί στο φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων και θα δοθεί η ευκαιρία για διάλογο με τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τους παρευρισκόμενους, με στόχο να προκύψουν νέες ελληνογερμανικές συνεργασίες. Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα οργανώσουν στις VIP αίθουσες του ΚΠΙΣΝ παράλληλες εκδηλώσεις με καινοτόμα θέματα, στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν οι επισκέπτες. Την παραμονή του Φόρουμ, στις 17 Νοεμβρίου 2019, θα παρατεθεί κλειστό δείπνο στην αίθουσα του Φάρου, με εισαγωγική ομιλία ενός εκπροσώπου από τον τομέα της Καινοτομίας/Τεχνολογίας ή από τον επιστημονικό χώρο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη από την οικονομία, την έρευνα και τις επιστήμες, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων. Ήδη, ο Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας, κ. Thomas Rachel, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχει.

Πότε και πού; 18.11.2019 Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Αίθουσα Δέλτα
Η συμμετοχή στο Φόρουμ είναι δωρεάν. Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.
Ιστότοπος: https://bit.ly/2pm2PC2

Διοργάνωση
Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια
Ημερίδα επαγγελματικής απασχόλησης χημικού στο ΑΠΘ
Εθνική σύνοδος για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία
ΜέΡΑ25: Ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια
18ο Πανελλήνιο διεθνές συνέδριο φυσικής
Ο Μελισμένος λόγος στον Σαίξπηρ - Ημερίδα αφιερωμένη στον «ήχο» του Βρετανού βάρδου
Ημερίδα «Ανοικτό μάθημα στο διαδίκτυο για την Python και διαλογικοί πράκτορες» στο ΑΠΘ
Κύκλος στρογγυλών τραπεζιών νεότερης και σύγχρονης ιστορίας στα Ιωάννινα