Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια RSS Κατηγορίας

1ο Παγκόσμιο συνέδριο για το Βιοαέριο στην Αθήνα

Diorismos.gr
1ο Παγκόσμιο συνέδριο για το Βιοαέριο στην Αθήνα
1ο Παγκόσμιο συνέδριο για το Βιοαέριο στην Αθήνα

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

O Παγκόσμιος Οργανισμός Βιοαερίου (WBA) επιλέγει την Αθήνα για την πραγματοποίηση του 1st International Biogas Conference με κύριο θέμα την εξέχουσα θέση του βιοαερίου στην παγκόσμια βιομηχανία.
Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο για το Βιοαέριο θα λάβει χώρα στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, στις 3 & 4 Μαΐου 2019.


Το συνέδριο φιλοδοξεί να προβάλει τη χρησιμότητα και τα πλεονεκτήματα του βιοαερίου όσον αφορά στις προκλήσεις βιωσιμότητας που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αλλά και οι υπόλοιπες χώρες, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Παράλληλα, θα αναδείξει το ρόλο του βιοαερίου στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών και στην επίτευξη των στόχων αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ.
Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο Dr. Janez Potocnik, Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Πόρων των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον. Ο Dr. Potocnik διετέλεσε Ευρωπαίος Επίτροπος για το Περιβάλλον, όπου πρωτοστάτησε στην ενσωμάτωση πολιτικών για την κυκλική οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη.


Οι συμμετέχοντες και οι ομιλητές θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και εφαρμοσμένες μελέτες, να δημιουργήσουν συνέργειες και εταιρικές σχέσεις, στο χώρο της έκθεσης του συνεδρίου, και να ανακαλύψουν νέες αγορές. Το συνέδριο αναμένεται να φιλοξενήσει στην Αθήνα σημαντικό αριθμό εκπροσώπων διεθνών οργανισμών, κρατικών φορέων από όλο τον κόσμο, ερευνητικών ιδρυμάτων και πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του βιοαερίου και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. (Εγγραφείτε εδώ)
Η χρονική συγκυρία της διοργάνωσης του συνεδρίου κρίνεται κομβική για τη χώρα μας, τη στιγμή που καλείται να αξιοποιήσει όλη τη τεχνογνωσία που μπορεί να συλλέξει για την αποδοτικότερη διαχείριση αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος. Τη διοργάνωση και γραμματεία του συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρεία ERA Congresses & Events, που διαθέτει μακρά πείρα στη διοργάνωση παγκόσμιων συνεδρίων και εκδηλώσεων.


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Βιοαερίου είναι ο διεθνής εμπορικός σύλλογος για τους τομείς του βιοαερίου, των αερίων αποβλήτων και της αναερόβιας χώνευσης (AD). Στοχεύει στην υιοθέτηση τεχνολογιών βιοαερίου σε παγκόσμιο επίπεδο για την παραγωγή καθαρών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επιδιώκοντας παράλληλα τη λύση σε ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τη δημόσια υγεία και την οικονομική ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, εγγραφές και τα διαθέσιμα χορηγικά πακέτα επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://wbac19.org/ ή επικοινωνήστε με την γραμματεία του συνεδρίου στο info@era.gr | 210 3634944.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συνέδρια
14η Διημερίδα Βιολογίας «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη βιολογία»
Δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό συνέδριο από την Media Pedagogy του πανεπιστημίου Αιγαίου
Συνέδριο «δικαιώματα και εκπαίδευση: Ξενοφοβία, Ομοφοβία, Σχολική Βία»
Ημερίδα επαγγελματικής απασχόλησης χημικού στο ΑΠΘ
Εθνική σύνοδος για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία
ΜέΡΑ25: Ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια
18ο Πανελλήνιο διεθνές συνέδριο φυσικής