Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

Επιστημονικός συνεργάτης στην Ε.Υ.Ε. Ε.Δ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού

01/03/2013
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ε.Υ.Ε. Ε.Δ.) προτίθεται να συνάψει μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Επιστημονικό Συνεργάτη για την παροχή έργου υποστήριξης της επιστημονικής καθοδήγησης στο πλαίσιο της Πράξης «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας - ʼξονας Προτεραιότητας 2 » του Ε.Π «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση/ Eυρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και καλεί τους ενδιαφερόμενους, που διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρία, να υποβάλουν Προτάσεις.

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σχολικές μονάδες οι οποίες έχουν ενταχθεί σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) σε περιοχές της Αττικής, συγκεκριμένα στη ΖΕΠ Αχαρνών, ΖΕΠ Κάτω Πατησίων, ΖΕΠ Πλατείας Βάθης και Εξαρχείων, ΖΕΠ Ταύρου.

Οι αιτήσεις-προτάσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται μέχρι και 1/3/2013 και ώρα 15.00 μμ., σε κλειστό φάκελο στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.), στην Ε.Υ.Ε. Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., Ανδρέα Παπανδρέου 37 - ΤΚ 151 80 Μαρούσι (Γραφείο 1031), 1ος όροφος καθημερινά μέχρι τις 15.00 μμ. ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή courier) σε κλειστό φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση, Προς ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Ανδρέα Παπανδρέου 37 - ΤΚ 151 80 Μαρούσι (Γραφείο 1031) ΜΟΝΑΔΑ Γ - Πρωτόκολλο Ε.Υ.Ε. Ε.Δ. (Προσοχή: Στο εξωτερικό μέρος του κλειστού φακέλου να αναγράφεται η ένδειξη που ακολουθεί: « Υποβολή Αίτησης-Πρότασης για την υπ’αριθμ. 1424/6-2-2013 Πρόσκληση) ».

Πληροφορίες : Κατσούλης Ν. ηλέφωνο : 210 344 2151 Fax : 210 344 2153 e-mail : nkatsoulis@minedu.gov.gr.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Συμβάσεις
Θέση ΠΕ Πληροφορικής στο ΙΠΤΗΛ του ΕΚΕΤΑ
8 προσλήψεις στο Δήμο Αγράφων
2 προσλήψεις ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων στο δήμο Μάνδρας
10 προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας εξωτερικών χώρων στο Δήμο Αμαρουσίου
5 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Θήβας
Πρόσληψη ΠΕ Φαρμακοποιού στο Δήμο Αγίων Αναργύρων
15 προσλήψεις στην ΔΕΥΑΒΑ Χανίων