Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

7 θέσεις καθηγητικού προσωπικού ξένων γλωσσών για το Διακλαδικό Ινστιτούτο Γλωσσομάθειας Ενόπλων Δυνάμεων

19/11/2023
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

ΤΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΔΙΓΕΔ) που εδρεύει στην Αθήνα ανακοίνωσε την πλήρωση επτά (7) θέσεων καθηγητικού προσωπικού ξένων γλωσσών για
το Διακλαδικό Ινστιτούτο Γλωσσομάθειας Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΙΓΕΔ), για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών έτους 2023 - 2024, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΣΕΙΔΟΧ) με ωριαία αποζημίωση, ως ακολούθως:

Α/Α Μάθημα Θέσεις Σύνολο Ωρών
1 Τουρκική Γλώσσα (1 τμήμα αρχαρίων) 2 Μέχρι 1.000
2 Αραβική Γλώσσα (1 τμήμα αρχαρίων) 2 Μέχρι 880
3 Ρωσική Γλώσσα (1 τμήμα αρχαρίων) 1 Μέχρι 650
4 Εβραϊκή Γλώσσα (1 τμήμα αρχαρίων) 2 Μέχρι 800

α. Για τη συμμετοχή στη διαδικασία πρόσληψης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο ΔΙΓΕΔ μέχρι την 15:00 04 Δεκεμβρίου 2023, αποκλειστικά τα έντυπα - δικαιολογητικά

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
α. Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη σε έντυπη μορφή, γίνεται προσωπικά από τους υποψηφίους ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα, στο Διακλαδικό Ινστιτούτο Γλωσσομάθειας Ενόπλων Δυνάμεων, στη διεύθυνση: Στρατόπεδο ΦΑΚΙΝΟΥ, οδός Κανελλοπούλου 5 Παπάγου-Αττικής, ΒΣΤ 902, (έναντι Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων) από την 14 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και είκοσι (20) ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της προκήρυξης, ήτοι έως και την 04 Δεκεμβρίου 2023.
β. Γίνονται δεκτές αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, που αποστέλλονται με συστημένη επιστολή, μέσω κρατικού ταχυδρομείου ή courier, στη διεύθυνση: Διακλαδικό Ινστιτούτο Γλωσσομάθειας Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατόπεδο ΦΑΚΙΝΟΥ, οδός Π. Κανελλόπουλου 5 Παπάγου - Αττικής, ΒΣΤ 902, (έναντι Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων) και ημερομηνία κατάθεσης στο ταχυδρομείο έως και την 04 Δεκεμβρίου 2023.
γ. Αποδεικτικό στοιχείο αποστολής του συστημένου φακέλου είναι η απόδειξη από το ταχυδρομείο ή από courier, η οποία πρέπει να τηρηθεί από τον ενδιαφερόμενο μέχρι την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων.
δ. Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, με μέριμνα των υποψηφίων.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από την ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων από το ΔΙΓΕΔ, τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 15:00 και στα τηλέφωνα 210 7762680 και 210 7762683.
Περισσότερες πληροφορίες


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Συμβάσεις
Πρόσληψη ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων έργου στο Δήμο Αρχανών
Πρόσληψη Αρχαιολόγου στην ΕΦΑ Άρτας
Πρόσληψη Αρχαιολόγου στην ΕΦΑ Ξάνθης
Πρόσληψη ΠΕ Δασολόγου - Περιβαλλοντολόγου στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα ΑΕ
5 προσλήψεις ΠΕ και ΤΕ Δασολόγων και ΠΕ Οικονομικού Λογιστικού
5 προσλήψεις στην ΕΦΑ Πέλλας
2 προσλήψεις ΤΕ Εργοθεραπευτών και ΔΕ Οδηγών στο ΚΗΦΗ Δήμου Δράμας