Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

2 προσλήψεις ΠΕ Αρχιτεκτόνων και ΔΕ Εργατοτεχνίτη στην εφορεία αρχαιοτήτων Κυκλάδων

21/12/2020
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η εφορεία αρχαιοτήτων Κυκλάδων ανακοίνωσε την προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του υποέργου Συντήρηση, επισκευή, βελτίωση υποδομών και αποκατάσταση στα μνημειακά κελύφη της νησίδας Μουσείων Κάστρου Χώρας Νάξου - Δημιουργία της Νησίδας Μουσείων Κάστρου Χώρας Νάξου του έργου ΝΗΣΙΔΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΣΤΡΟΥ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ, που θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για το χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης ως το τέλος της πράξης.

ΠΕ Μηχανικοί ειδικότητας Αρχιτεκτόνων Με εξειδίκευση στην αναστήλωση και προστασία μνημείων 1 ΝΑΞΟΣ
ΔΕ Εργατοτεχνίτες με εμπειρία σε οικοδομικές εργασίες και αντίστοιχα αρχαιολογικά έργα και ελλείψει αυτών, οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους της ειδικότητας ΥΕ Ειδικευμένοι εργάτες με εμπειρία σε οικοδομικές εργασίες και αντίστοιχα αρχαιολογικά έργα 1 ΝΑΞΟΣ


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση kykladone@gmail.com
β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Eπαμεινώνδα 10, 10555 Πλάκα Αθήνα, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, υπόψιν κ.κ. Μ. Γλαρέντζου, Μ.
Γιαννιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 210 3250148 ) εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 21/12/2020 έως 13/01/2021).
Δείτε την προκήρυξη


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Συμβάσεις
10 προσλήψεις για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δυτικής Αχαΐας
8 προσλήψεις στον ΟΚΠΑΔΑ του Δήμου Ιωαννιτών
12 προσλήψεις στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης
8 προσλήψεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Θέση Μεταπτυχιακού Επικοινωνίας και ΜΜΕ ή Επικοινωνίας, Μέσων Πολιτισμού ή Δημοσιογραφίας στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας
80 προσλήψεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για τα τμήματα μετεκπαίδευσης του υπουργείου τουρισμού
Θέση Φυσικού στο ΙΔΕΠ του ΕΚΕΤΑ