Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

2 προσλήψεις στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας

16/09/2020
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ) (Φ.Ε.Κ. Β'657/20.04.2011) ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της για τις εξής, με την αντίστοιχη ειδικότητα με την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Ειδικότητα Αριθμός Χρονική διάρκεια
ΠΕ Οικονομικού 1 8 μήνες
ΔΕ Ηλεκτρολόγος 1 8 μήνες

Τα τυπικά και επικουρικά προσόντα της ανωτέρω ειδικότητας καθώς και το σώμα όλης της προκήρυξης υπάρχει αναρτημένη στα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, οδός Ομονοίας 117, στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης www.kavalagreece.gr και στο Δήμο Καβάλας. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο Ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου admin@kavalagreece.gr ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση : Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας, Ομονοίας 117,ΤΚ.65403, Καβάλα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Ελευθεριάδου Αμαλία (τηλ. επικοινωνίας: 2510831-388, εσωτ. 140), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, ήτοι από 18/09/2020 μέχρι και 28/09/2020. ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.
Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών κ.λπ.), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι αναφέρονται και στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης (www.kavalagreece.gr/category/prokirikseis/) όπου θα δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσουν την Ανακοίνωση, το Έντυπο της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης και τα Παραρτήματα της Ανακοίνωσης.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Συμβάσεις
Πρόσληψη ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας και ΔΕ Ναυαγοσώστη στο ΝΠΔΔ του Δήμου Ήλιδας
6 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Λασιθίου
7 προσλήψεις στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κω
Πρόσληψη Καθηγητή Βιολοντσέλου στο ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου
8 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Ροδόπης για Μαρώνεια
Πρόσληψη ΠΕ Τοπογράφου στο Δήμο Καστοριάς
Πρόσληψη ΠΕ Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Νέας Προποντίδας