Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

10 προσλήψεις στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας

22/05/2019
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Δήμος Λευκάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Λευκάδος, που εδρεύει στην Λευκάδα

10 ∆Ε ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.
Για τις θέσεις µε κωδικό 103 & 104, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των µονάδων που συγκεντρώνουν, οι µόνιµοι κάτοικοι του ∆ήµου Λευκάδας.
Για τη θέση µε κωδικό 105, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των µονάδων που συγκεντρώνουν, οι µόνιµοι κάτοικοι του ∆ήµου Μεγανησίου.


Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως και την 3 η Ιουνίου 2019 στα γραφεία της υπηρεσίας µας (Αντ. Τζεβελέκη & Υποσµ. Αθ. Κατωπόδη, 311 00 Λευκάδα, αρµόδια υπάλληλος Γεωργία ∆ιαµάντη, τηλ. επικοινωνίας 26453 60508).
Το πλήρες κείµενο της ανακοίνωσης (µαζί µε το Παράρτηµα Ανακοινώσεων Συµβάσεων Εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ) και τα Ειδικά Παραρτήµατα (Α1) Απόδειξης Χειρισµού Η/Υ και (Α2) Απόδειξης Γλωσσοµάθειας) βρίσκεται αναρτηµένο στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Λευκάδος, των δηµοτικών καταστηµάτων των ∆ήµων Λευκάδας και Μεγανησίου, καθώς και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Λευκάδας στη διεύθυνση www.lefkada.gov.gr, απ' όπου οι υποψήφιοι µπορούν να λάβουν γνώση αυτής.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Συμβάσεις
Θέση ΠΕ Χημείας με διδακτορικό στο περιβάλλον στον ΕΛΚΕ του πανεπιστημίου Κρήτης
4 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Χίου
5 προσλήψεις Γεωπόνων ΠΕ ή ΤΕ για Σάμο και Ικαρία
4 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Άρτας
2 προσλήψεις ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων για την Ι.Μ. Βατοπεδίου
7 θέσεις εργασίας ΠΕ ή ΤΕ Γεωπόνων Φυτικής Παραγωγής στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας
3 προσλήψεις στο Δήμο Πύλου Νέστορος