Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Συμβάσεις  

13 προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στα Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών του νομού Αττικής

12/04/2019
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το υπουργείο προστασίας του πολίτη ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τριών (13) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας, των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών (Προ. Κε. Κ. Α.) που εδρεύουν στο Νομό Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά Υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων

100 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ έως 18 μήνες (με 5ωρη απασχόληση) Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 18 μήνες 9
101 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΑΥΡΟΥ ) ΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 18 μήνες (με 5ωρη απασχόληση) 4


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Λ. Αλεξάνδρας 173, Τ.Κ. 11522 - ΑΘΗΝΑ, υπ´ όψιν κου Γρηγορίου Τσαλή, (τηλ. Επικοινωνίας 210 6476041 - 210 6476039).
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Συμβάσεις
3 θέσεις εργασίας Κοινωνικών ή Πολιτικών Επιστημών, Οικονομολόγου και Μηχανικού στο Δήμο Θεσσαλονίκης
4 προσλήψεις Ναυαγοσωστών στο Δήμο Λέσβου
4 προσλήψεις εργατών καθαριότητας στο Δήμο Αποκορώνου
4 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου
6 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Πιερίας
7 προσλήψεις χειριστών μηχανημάτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
8 προσλήψεις εργατών καθαριότητας στο Δήμο Ναυπλίου