Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

Πρόσληψη ΔΕ Βοηθού Μάγειρα στο ΕΠΕΚΑ για το Δήμο Πωγωνίου

04/03/2019
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Δικαιούχος Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. Ε.Π.Ε.Κ.Α.)
ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Πωγωνίου, στο πλαίσιο του Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020, του ʼξονα Προτεραιότητας 5 Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση Διακρίσεων, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί ανά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών στο Δήμο Παρέμβασης και ανά ειδικότητα, ο εξής αριθμός ατόμων με τα κάτωθι απαιτούμενα προσόντα:

Δήμος Πωγωνίου Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου ΔΕ Βοηθός Μάγειρα

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 27/02/2019 έως και την 08/03/2019.

Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης [μαζί με το Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) για τη συγχρηματοδοτούμενη δράση Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών]: α) στο δικτυακό τόπο του Φορέα (www.epeka.gr), β) στα γραφεία του Φορέα στην Περιοχή Παρέμβασης (διεύθυνση: Καλπάκι, Τ.K. 44004 Πωγώνι) και γ) στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Παρέμβασης


Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΣΟΧ: α) στο δικτυακό τόπο του Φορέα (www.epeka.gr), β) στα γραφεία του Φορέα στην Περιοχή Παρέμβασης (διεύθυνση: Καλπάκι, Τ.K. 44004 Πωγώνι) και γ) στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Παρέμβασης. Καλούνται να την συμπληρώσουν και να την υποβάλουν ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Φορέα στην ακόλουθη διεύθυνση: Κανάρη 20, Τ.Κ. 10674 Αθήνα, τηλ.: 210-3625300 (ώρες επικοινωνίας: 12:00-14:00), απευθύνοντάς την στο Φ.Π.Σ.Υ.Υ. Ε.Π.Ε.Κ.Α., υπόψη Διεύθυνσης Οικονομικής &
Διοικητικής Διαχείρισης/ Τμήματος Προσωπικού, σχετικά Αριθμός Ανακοίνωσης (ΣΟΧ 1/2019). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Συμβάσεις
Πρόσληψη ΤΕ Συντηρητή αρχαιοτήτων από το υπουργείο πολιτισμού για Αμφίπολη
4 προσλήψεις ΠΕ ή ΤΕ Γεωπόνων στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής
30 προσλήψεις Φυλάκων και προσωπικού καθαριότητας στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
40 προσλήψεις Φυλάκων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
7 προσλήψεις ΤΕ Παιδαγωγών, ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων και ΥΕ Καθαριότητας στο Δήμο Καρδίτσας
2 προσλήψεις στο Δήμο Δεσκάτης
6 προσλήψεις στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής