Η Μονάδα Οικονομικής Διοικητικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΛΚΕ/ΓΠΑ), που εδρεύει στο Βοτανικό Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου με τίτλο Αξιοποίηση του καρπού και του βλαστού του φραγκόσυκου στοχεύοντας σε καινοτόμες χρήσεις σε τρόφιμα - ExploreOpuntia Τ1ΕΔΚ-04027 με Κωδ. MIS: 5031817 και Κωδ. ΕΛΚΕ: 273.1817 και Επιστ. Υπεύθυνο την κα Ι. Μαντάλα, Αναπλ. Καθηγήτρια στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου, 3μηνης διάρκειας με δυνατή ανανέωση ή παράταση χωρίς περιορισμό, μετά από απόφαση του αρμοδίου οργάνου του ΕΛΚΕ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, έως την ημερομηνία λήξης του έργου, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:
1ΠΕ Θετικών Επιστημών, Εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Αττικής.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ
Πραγματοποίηση ερευνητικού και εργαστηριακού έργου στο αντικείμενο Μηχανικής/ Φυσικών Ιδιοτήτων Τροφίμων με έμφαση στην παραγωγή αποξηραμένων αλεσμάτων φραγκόσυκου με διάφορες διεργασίες/τεχνικές και στην αξιολόγηση των φυσικών χαρακτηριστικών τους. Χρήση επιλεγμένων αλεσμάτων σε μοντέλατρόφιμα και επικουρική εργασία στην παραγωγή συγκεκριμένων προϊόντων σε
επίπεδο ημι-βιομηχανικής παραγωγής.
Θα συμμετάσχει στην ενότητα εργασίας 1 του έργου η οποία περιλαμβάνει την προεπεξεργασία/ξήρανση του βλαστού και καρπού τριών διαφορετικών γενοτύπων ελληνικής ποικιλίας φραγκόσυκου με σκοπό την παραγωγή τριών αλεύρων με διαφορετική σύσταση και φυσικά χαρακτηριστικά. Η ξήρανση θα πραγματοποιηθεί με συμβατικές και καινοτόμες μεθόδους και τα αποξηραμένα άλευρα θα
αξιολογηθούν με βάση τα φυσικά τους χαρακτηριστικά.
Επιπρόσθετα θα συνεισφέρει στην υλοποίηση των παραδοτέων:
-Αναρτημένη εργασία σε συνέδριο
-Έκθεση πεπραγμένων
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
-Πτυχίο Θετικών Επιστημών από ΑΕΙ της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση (με αναφορά στην πρόσκληση) με όλα τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, σε φάκελο με την ένδειξη: Προς τη ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ ΓΠΑ - Αίτηση στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 4344/21-02- 2019, είτε αυτοπροσώπως στην ταχ. διεύθυνση:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας,
Πρωτόκολλο της ΜΟΔΥ του Ε.Λ.Κ.Ε./Γ.Π.Α., Κτίριο Εντομολογίας του ΓΠΑ, 3ος όροφος, Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55, Βοτανικός, Αθήνα Αττικής (Δευτέρα - Παρασκευή, 11.00π.μ.-14.00μ.μ.), είτε ταχυδρομικά.
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 5294692, e-mail: imandala@aua.gr (κ. Ιωάννα Μαντάλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου) και στο τηλ.: 210 5294926, e-mail: olga.defingou@aua.gr (κ. Όλγα Δεφίγγου, ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ ΓΠΑ).
Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 11-03-2019 (14.00μ.μ.)
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΨΠΨΡ46Ψ8Ζ6-A6Ψ/document