Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Συμβάσεις  

22 προσλήψεις υδρονομέων στο Δήμο Νέας Προποντίδας

08/02/2019
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως Υδρονομείς Άρδευσης να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από αύριο Πέμπτη 7.2.2019 έως και την Παρασκευή 15.2.2019, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας (στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων (Βιθυνίας 2) στα Νέα Μουδανιά, τις ώρες 08:00 έως 15:00).


Αριθμός θέσεων
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Προποντίδας με την αριθ. 5/2019 απόφασή του καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των Υδρονομέων Άρδευσης σε είκοσι δύο (22).
Από τις θέσεις αυτές:
- Τρεις (3) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Σημάντρων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πορταριάς (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Διονυσίου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ζωγράφου (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Τρίγλιας (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).


- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Πλαγίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πετραλώνων (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Τενέδου (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Λακκώματος (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Γωνιάς (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
- Μία (1) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Συλλάτων και της Σωζόπολης (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντος (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).

Πληροφορίες για όλα τα παραπάνω παρέχονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Νέας Προποντίδας, στα Νέα Μουδανιά, που εδρεύει στο 2ο όροφο του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων, από σήμερα έως και την Παρασκευή 15.2.2019, κατά τις ώρες 08.00 έως 15.00, αλλά και στα τηλέφωνα: 23730-25887 και 23730-25533, FAX: 23730-65037.
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Συμβάσεις
Έκτακτη πρόσληψη 46 κτηνιάτρων από το ΥπΑΑΤ για την πρόληψη εισόδου στην Ελλάδα της Αφρικανικής πανώλης των χοίρων
31 προσλήψεις εμπειρογνωμόνων για εκπόνηση - συγγραφή εκπαιδευτικού υλικού για μαθητές της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης
7 προσλήψεις στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας
10 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου
2 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας
44 προσλήψεις καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού στο Δήμο Καλαμαριάς
36 προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών