Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

16 προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δήμο Χαϊδαρίου

19/09/2018
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά δεκαέξι (16) άτομα, για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Χαϊδαρίου που εδρεύει στο Χαϊδάρι Ν. Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: Συμβάσεις μίσθωσης έργου για τις υπηρεσίες Πολιτισμού και Αθλητισμού, από έσοδα προερχόμενα αποκλειστικά από αντίτιμο, για το έτος 2018 συνολικής διάρκειας έως εννέα (9) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων.

Περίληψη της ανακοίνωσης θα δημοσιευθεί σε μια (1) τοπική ημερήσια εφημερίδα και ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, στον ιστότοπο του προγράμματος Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά, στο Δημοτικό Κατάστημα (Στρ. Καραϊσκάκη 138) στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Χαϊδαρίου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή, που θα ορίσει με απόφαση του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου και η οποία θα συνεδριάσει μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, στον ιστότοπο του προγράμματος Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου.

Κατά των ανωτέρω πινάκων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις ενώπιον της επιτροπής, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή τους.
Η υπηρεσία προβαίνει στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με τους επιλεγέντες υποψηφίους αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων επιλογής.
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Συμβάσεις
6 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Κιλκίς
10 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Κέρκυρας
13 προσλήψεις στο Δήμο Σουφλίου
26 προσλήψεις στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
3 προσλήψεις στην ΕΦΑ Ημαθίας
5 προσλήψεις στην ΕΦΑ Πέλλας
22 προσλήψεις στο Δήμο Μαρκόπουλου