Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

12 προσλήψεις στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

31/05/2018
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Δήμος Μαρκόπουλου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής και συγκεκριμένα τις εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

5 ΔΕ Ναυαγοσωστών
7 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση (ειδικό έντυπο ΣΟΧ 6) με τα συνημμένα σε αυτήν δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου ΤΚ. 19003. Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δρίτσα Κωνσταντίνα: 22990-20130-20183).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαρκοπούλου Μεσογαίας (δηλ. από Πέμπτη 24/5/2018 έως και Πέμπτη 31/5/2018).
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Συμβάσεις
Μέχρι 29/4/24 οι αιτήσεις για τις 75 θέσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Θέση Επιστημονικού συνεργάτη Επιστήμης τροφίμων ή Γεωπόνου ή Βιοτεχνολόγου ή Βιολόγου στον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Πρόσληψη Διαχειριστή δεδομένων τιμολόγησης για Αττική από την ΔΕΗ
75 Προσλήψεις Φυλάκων και προσωπικού καθαριότητας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
3 προσλήψεις στην ΕΦΑ Εύβοιας
6 προσλήψεις στο Δήμο Χαλκηδόνος
Πρόσληψη ΠΕ Χημικού ή Περιβαλλοντολόγου ή Γεωπόνου στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ιστιτούτο