Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Συμβάσεις  

4 προσλήψεις ΠΕ Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Ζωγράφου

27/12/2017
A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Ο Δήμος Ζωγράφου ανακοίνωσε την πρόσληψη τεσσάρων (4) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ωριαία αποζημίωση), συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων ʼθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2017-2018, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για τις εξής ειδικότητες:


Τρείς καθηγητές (3 ) με γνώση και προυπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α. που να γνωρίζουν υποχρεωτικά aerobic, pilates, yoga, zumba, μυική ενδυνάμωση.
Ένας καθηγητής ( 1 ) με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α. που να γνωρίζει aqua aerobic.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο: Ν.Π.Δ.Δ. Ανακρέοντος 60, Zωγράφου, 15771, 2ος όροφος, τηλ: 210 7788916 κατά τις ώρες από 9:00 έως 14:00 από την Πέμπτη 14/12/2017 έως και την Τετάρτη 27/12/2017. (Αρμόδιοι Υπάλληλοι κ.κ. Αρχοντία Καζάκη και Παναγιώτα Τούλια)

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.
Η παρούσα ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ζωγράφου και στο blog του ΝΠΔΔ: https://culturezografou.wordpress.com/


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter



Αρχική » Συμβάσεις
Θέση Επιστημονικού συνεργάτη Επιστήμης τροφίμων ή Γεωπόνου ή Βιοτεχνολόγου ή Βιολόγου στον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Πρόσληψη Διαχειριστή δεδομένων τιμολόγησης για Αττική από την ΔΕΗ
75 Προσλήψεις Φυλάκων και προσωπικού καθαριότητας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
3 προσλήψεις στην ΕΦΑ Εύβοιας
6 προσλήψεις στο Δήμο Χαλκηδόνος
Πρόσληψη ΠΕ Χημικού ή Περιβαλλοντολόγου ή Γεωπόνου στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ιστιτούτο
Πρόσληψη ΠΕ Υγιεινολόγου στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο