Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν RSS Κατηγορίας

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την ερώτηση 51 του κλάδου ΠΕ 0404 Βιολόγων

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ανακοινώνεται στους υποψηφίους του κλάδου ΠΕ 0404 Βιολόγων που συμμετείχαν στη γραπτή εξέταση (27 και 28 Ιανουαρίου 2007) του διαγωνισμού για την κατάρτιση πινάκων διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (προκήρυξη 10Π/2006 – ΦΕΚ 500/τ.ΑΣΕΠ/24.8.2006) ότι στην ερώτηση 51 της Α Θεματικής Ενότητας θα θεωρηθεί ως ορθή απάντηση, αντί της επιλογής (α) που είχε αρχικά ανακοινωθεί στο σχετικό δελτίο τύπου της 23.2.2007, οποιαδήποτε από τις τέσσερις εναλλακτικές επιλογές (α, β, γ, δ).

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ) έκρινε, μετά από μελέτη των πλέον πρόσφατων επιστημονικών δεδομένων, ότι η επιλογή (α) αναφέρεται στο βασικό μηχανισμό του ματίσματος (όπως περιγράφεται από το σύνολο της σχετικής βιβλιογραφίας), ωστόσο σε ορισμένες μη σημαντικές ιδιαιτερότητες της φύσης απαντάται και ελαφρώς διάφορος μηχανισμός, κατά τον οποίο το μάτισμα δε γίνεται από spliceosome αλλά από ribozyme. Επομένως, βάσει της γενικής διατύπωσης της συγκεκριμένης ερώτησης, δεν μπορούν να αποκλειστούν και οι υπόλοιπες επιλογές.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα αυτά η ΚΕΔ αποφάσισε, για λόγους δίκαιης μεταχείρισης των υποψηφίων, στη συγκεκριμένη ερώτηση να δεχτεί και τις τέσσερις εναλλακτικές απαντήσεις ως ορθές. Εξυπακούεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα ληφθεί υπόψη κατά τη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων.

ΑΣΕΠ


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Συμβαίνουν
Αιτήσεις για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία στο loipoepikouriko.moh.gov.gr
Εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Μηχανικών της ΕΕΤΑΑ
Εξετάσεις για άδειες ναυαγοσώστη θα διεξάγει το λιμεναρχείο Μυτιλήνης
Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την ισότητα των φύλων
ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της συνεργασίας Ελλάδας - Εσθονίας για την Απασχόληση
Αναβολή της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ»
Πρακτική άσκηση σε Ελληνικές αρχές του υπουργείου εξωτερικών για το 2020-2021