Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

Δωρεάν πρόγραμμα «Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις» από το ΠΑΜΑΚ

Diorismos.gr
Δωρεάν πρόγραμμα «Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις» από το ΠΑΜΑΚ
Δωρεάν πρόγραμμα «Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις» από το ΠΑΜΑΚ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο (Ε.Π.Ι.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος εξειδίκευσης με θεματική Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του covid-19 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.


Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του προγράμματος είναι η Κυριακή 18 Απριλίου και η Κυριακή 25 Απριλίου. Η συνολική του διάρκεια είναι 8 ώρες. Το πρόγραμμα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε 50 συμμετέχοντες.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες, φοιτητές, σπουδαστές, νέους ή δυνητικούς επιχειρηματίες, και άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τουρισμό ή έχουν σχέση με τουριστικές δραστηριότητες και επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες γύρω από πράσινες στρατηγικές σε λειτουργίες, δομές και εργαλείων marketing σε τουριστικές επιχειρήσεις.


Η παρακολούθηση θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης με την χρήση πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://forms.gle/ahh1wUzQKinUhT2A9 .
Το πλήρες πρόγραμμα, με όλες τις σχετικές πληροφορίες, βρίσκεται αναρτημένο στον εξής σύνδεσμο: http://www.poru.eu/πρόσκληση-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος/ .
Για κάθε απορία, διευκρίνιση ή άλλο ζήτημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 891 796 και μέσω email στο uri@uom.edu.gr καθώς και στο public-opinion-research-unit@uom.edu.gr.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
2ο Διαδικτυακό σεμινάριο της Ε.Ε. για την προετοιμασία προτάσεων του Ορίζοντα Ευρώπης 2021
Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εργαλεία LEGO στην εκπαίδευση»
Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς «πώς να δημιουργήσεις ένα παιχνίδι από Scratch»
Δωρεάν πρόγραμμα «Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις» από το ΠΑΜΑΚ
Σεμινάριο Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Φιλοσοφίας
Τρίτος κύκλος της ΛογοΔημίας από το κέντρο ερεύνης της Ελληνικής και Λατινικής Γραμματείας
Κύκλος διαλέξεων: Επιδημίες στον ελλαδικό χώρο από την αρχαιότητα μέχρι τα νεότερα χρόνια