Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

Νέα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα ετήσια προγράμματα του πανεπιστημίου Μακεδονίας

Diorismos.gr
Νέα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα ετήσια προγράμματα του πανεπιστημίου Μακεδονίας
Νέα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα ετήσια προγράμματα του πανεπιστημίου Μακεδονίας

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης των παρακάτω δύο εξ ολοκλήρου από απόσταση επιμορφωτικών προγραμμάτων της:

1. ΕΠΟΠΤΕΙΑ (Mentoring), ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ετήσιο, 500 ωρών, 9 μηνών με συνολικό κόστος 200€)

2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (200 ωρών, 12 εβδομάδων με συνολικό κόστος 120€)

Τα παραπάνω προγράμματα είναι ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

Αιτήσεις στο https://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria (μόνο για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ, τα μη μέλη παρακαλούμε δείτε παρακάτω λεπτομέρειες).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 5 Ιουλίου 2020 - Έναρξη: 13 Ιουλίου 2020

Αποκλειστικά το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χορηγεί στους επιμορφούμενους τα επίσημα Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης - Βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης (στις οποίες θα αναγράφεται η διάρκεια του κάθε προγράμματος σε ώρες, οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης καθώς και ο χαρακτηρισμός Ετήσια επιμόρφωση στο πρόγραμμα των 500 ωρών), μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του εκάστοτε προγράμματος (η ΕΕΠΕΚ δεν αναγράφεται στο Πιστοποιητικά).

1. Το Πιστοποιητικό του προγράμματος ΕΠΟΠΤΕΙΑ (Mentoring), ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ οδηγεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σε σχετικές μοριοδοτήσεις για την επιλογή στελεχών της Εκπαίδευσης, για διορισμό μονίμων και αναπληρωτών μέσω ΑΣΕΠ, μέγιστη μοριοδότηση σε ΣΔΕ, ΙΕΚ κλπ. (Σφραγίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η ΕΕΠΕΚ δεν αναγράφεται στο Πιστοποιητικό).

2. Το Πιστοποιητικό του προγράμματος ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ οδηγεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σε μοριοδότηση σε ΣΔΕ, ΙΕΚ κλπ. (Σφραγίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας). Ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα για την απευθείας συμμετοχή τους στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ (Ν.2844/2012, παρ17, δδ και Ν. 4386/16 Άρθρο 67). Ο πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων προηγείται στις προσλήψεις προσωπικού σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΙΕΚ, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Δήμων κλπ.

Αίτηση παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ, ενώ για τα μη μέλη - ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης- δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα, δηλ. 05/07/2020 (για την εγγραφή στην Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας: http://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi).

Για την υποβολή αίτησης παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων:

1) Όσοι είστε ήδη μέλη της ΕΕΠΕΚ, μπείτε στο https://www.eepek.gr/el/enosi/eisodos-melwn και εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της ΕΕΠΕΚ και επιλέξτε Είσοδος. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Υποβολή αίτησης που βρίσκεται δεξιά από το σεμινάριο Μεγάλης Διάρκειας που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Κατόπιν επιλέξτε μέθοδο πληρωμής και, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα έχετε κάνει ολοκληρωμένα την αίτηση. Εάν επιλέξετε τραπεζική κατάθεση, θα χρειαστούν 1 έως 4 ημέρες από τη στιγμή που θα πληρώσετε, ώσπου να φανεί στο σύστημα η απόδειξη και η επιβεβαίωση ότι έχετε ενεργή θέση στο σεμινάριο, ενώ αν επιλέξετε χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα. Μόνο κατά την περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής σε 4 άτοκες μηνιαίες δόσεις για το πρόγραμμα Εποπτεία (Mentoring), Καθοδήγηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και 2 άτοκες δόσεις για το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

2) Όσοι ΔΕΝ είστε ήδη μέλη της ΕΕΠΕΚ, πρέπει πρώτα να κάνετε την εγγραφή σας στην ΕΕΠΕΚ, επιλέγοντας από το μενού: Η Ένωση --> Εγγραφή ή το σύνδεσμο https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi, ώστε να αποκτήσετε όνομα χρήστη και κωδικό. Αφού πληρώσετε τη συνδρομή μέλους (20€) για να γίνετε μέλη (εάν επιλέξετε τραπεζική κατάθεση αυτό δεν γίνεται άμεσα και παίρνει από 1 έως 4 μέρες από τότε που θα πληρώσετε μέχρι να φανούν τα χρήματα), ακολουθήστε τα βήματα της πιο πάνω παραγράφου 1). Μόνο κατά την περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής σε 4 άτοκες μηνιαίες δόσεις για το πρόγραμμα Εποπτεία (Mentoring), Καθοδήγηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και 2 άτοκες δόσεις για το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Για την πρόσκληση, τις θεματικές ενότητες, τις προϋποθέσεις για επιτυχή παρακολούθηση και άλλες λεπτομέρειες επιλέξτε ανάλογα:

1. ΕΠΟΠΤΕΙΑ (Mentoring), ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
Ο διαδικτυακός κύκλος σεμιναρίων «Real Skills for Scientists» από το ΕΚΤ επιστρέφει
Δωρεάν online προγράμματα του UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου
Προγράμματα ψυχικής και κοινοτικής υγείας του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Εξ αποστάσεως Μοριοδοτούμενα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ξεκίνησε η ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών με δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για όλους
Νέα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα ετήσια προγράμματα του πανεπιστημίου Μακεδονίας
Διοργάνωση θερινών σεμιναρίων γαλλικής γλώσσας μέσω της πρεσβείας του Βελγίου