Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα προγράμματα Σχολικής Ψυχολογίας, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Diorismos.gr
Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα προγράμματα Σχολικής Ψυχολογίας, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης
Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα προγράμματα Σχολικής Ψυχολογίας, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Νέα μοριοδοτούμενα ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με κόστος 200€ (νέα ημερομηνία αιτήσεων)
Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης των παρακάτω τριών εξ ολοκλήρου από απόσταση επιμορφωτικών προγραμμάτων της:

-ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 500 ώρες (9 μήνες)
-ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 500 ώρες (9 μήνες)
-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 500 ώρες (9 μήνες)

Το συνολικό κόστος του κάθε προγράμματος είναι 200€ (χωρίς περαιτέρω εκπτώσεις) και μπορεί να καταβληθεί είτε εφάπαξ με την αίτηση εγγραφής είτε σε 4 μηνιαίες άτοκες δόσεις αν η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.

Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 10 Ιουνίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις εγγραφών: www.eepek.gr & 6932078466 (Δ. Λιόβας), 6992769468 (Δ. Κολοκοτρώνης) & 6974479464 (Ηλ. Λιάκος).

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι γύρω στα μέσα Ιουνίου 2020 θα βγει η πρόσκληση για το επιμορφωτικό πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, με την επιτυχή ολοκλήρωσή του οποίου οι επιμορφούμενοι λαμβάνουν μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο οδηγεί ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ αξιολόγησης εκπαιδευτικής επάρκειας υποψήφιων Εκπαιδευτών Ενηλίκων, (Ν.2844/2012), από τον ΕΟΠΠΕΠ και μοριοδοτείται σε όλες τις προκηρύξεις για τις δομές Δια βίου Μάθησης (ΙΕΚ, ΣΔΕ κλπ.) και το οποίο θα είναι διάρκειας 2 μηνών και 200 ωρών (συνολικό κόστος προγράμματος: 120€).

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χορηγεί στους επιμορφούμενους τα επίσημα Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης - Βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης (στις οποίες θα αναγράφεται η διάρκεια του κάθε προγράμματος σε ώρες, ο χαρακτηρισμός του ως Ετήσια επιμόρφωση καθώς και οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης), μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του εκάστοτε προγράμματος. Τα Πιστοποιητικά αυτά οδηγούν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σε σχετικές μοριοδοτήσεις για την επιλογή στελεχών της Εκπαίδευσης, για διορισμό μονίμων και αναπληρωτών μέσω ΑΣΕΠ, μέγιστη μοριοδότηση σε ΣΔΕ, ΙΕΚ κλπ. (Σφραγίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας).

Αίτηση παρακολούθησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων (στο https://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria ) έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ, ενώ για τα μη μέλη - ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης- δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ., μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα, δηλ. 10/06/2020 (για την εγγραφή στην Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας: http://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi , κόστος 20€).

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
Προγράμματα ψυχικής και κοινοτικής υγείας του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Εξ αποστάσεως Μοριοδοτούμενα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ξεκίνησε η ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών με δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για όλους
Νέα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα ετήσια προγράμματα του πανεπιστημίου Μακεδονίας
Διοργάνωση θερινών σεμιναρίων γαλλικής γλώσσας μέσω της πρεσβείας του Βελγίου
Διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο «Nuclear Material Accounting and Control for Practitioners»
Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο πρόγραμμα Διοίκηση στην εκπαίδευση από το ΠΑΜΑΚ